כמה עולה גלוק

אין לי שמץ...אני רק יכולה להגיד לך

שאני קניתי את שלי, גלוק 19, משומש לפני כמעט שנתיים ב- 3,500 ש"ח!!

תגידו זה נכון שהגלוק בנוי מפלסטיק ?

פעם הראו שהוא מפלסטיק וקשה לתפוס אותו בנמל התעופה מה אתם אומרים לי על השמועה ???

בולשיט...

ב"ה יש לי גלוק (אומנם לא 19 אלא 17) הצינה שלו מברזל, הקנה מברזל, הקפיץ מחזיר מברזל. כמה פעמים שטסתי איתו לאילת. רואים אותו ברור! מחירו של גלוק כ-4000 שקל.

ESU Boscorelli

New member
לא הוא לא מפלסטיק

לא יודע עם הוא מברזל אבל יש אקדחים שקשה לתפוס בשדה"ת כמו F.N. נראה לי וזה בגלל שהוא מחרסינה או משהו אחר אבל בטח שלא פלסטיק, מכוח כזה הפלסטיק יתרסק... טסת עם גלוק לאילת???? אה????

BUZIOFER

New member
אפ אנ קשה

לתפוס בנתבג!!!??? אין דבר כזה ! אקדח מחרסינה ! לא שמעתי! הכל אבל הכל אמור להתגלות במכשירים

קצת על הגלוק../images/Emo9.gif

קטלוג. נשק יפיפיהההה

שלום30

New member
גוף הגלוק17 למשל בנוי מפולימר

סוג של מעין פלסטיק חזק קשיח, שאר החלקים נשארו בנויים ממתכת. רוב אקדחי הגלוק בנויים ממעטפת פולימרית אך ניתן לזהות את האקדח בסורקים אלקטרוניים בעלי רגישות גבוהה - בגלל שאר החלקים העשויים ממתכת.

משאז

New member
יש יריחו חדשים מפלסטיק...

לאחי יש כזה אני לא ממש מבין בזה אבל נראה לי שאפשר בלי בעיה לגלות אותו בסריקה בגלל הכדורים....

hp1935

New member
לא רק כדורים

כמו בגלוק הצינה המחסנית הקנה והקפיץ מחזיר בנוים ממתכת ונראים בברור במכשירי הבדיקה גם מגנומטר פשוט יצפצף כשיתכל בהם

שלום30

New member
לידיעה כללית - ישנם כדורים מפלסטיק

התרמיל וגם הקליע בנויים מפלסטיק קשיח, וישנו סוג תחמושת בעל תרמיל מתכלה הנפלט מהקנה כשאריות אבק שריפה בעת הירי.

hp1935

New member
גולוק עולה

3950 ש"ח חדשים כאשר הוא חדש (יש אופציה להוריד מחיר עם אתה מעונין אני יסביר לך איך) משומש בסביבות 2500 עד 3000 תלוי במצב דגם (יש 3 דורות לנשק) ובגיל האקדח וכמה ירו בו

למעלה