כמה עוד?

כמה עוד?

למה כולם עוד ישנים, ואני עדיין במשמרת לילה, שהתחילה בשמונה בערב, אחרי משמרת צהריים שנגמרה לי רק בשבע וחצי בערב, לתפילתי באחת- וזה כשגם יום לפני עשיתי משמרת עד 5 בבוקר!

לתפילתי = שהתחילה

למה כולם עוד ישנים, ואני עדיין במשמרת לילה, שהתחילה בשמונה בערב, אחרי משמרת צהריים שנגמרה לי רק בשבע וחצי בערב, לתפילתי באחת- וזה כשגם יום לפני עשיתי משמרת עד 5 בבוקר!

אני לא ישנה.

עבדתי משמרת לילה (22:00-6:30), הגעתי הביתה, התקלחתי, ונסעתי לאוניברסיטה (שיעור ראשון ב-8:00), עכשיו אני בהפסקה של שעה, אח"כ לומדת עד 20:00 בערב. תחרות מסכנוּת?

De-Panther

New member
רציתי לכתוב כמה רע לי בגלל משמרות..

בצבא וכאלה אבל בינתיים הכל מצוין
למרות שנראה לי בסוף החודש הולכים לתת לי איזשהו סופשבוע... אני מקווה שלא יקרה מצב כזה בסוף... הבטיחו לי שזה לא יקרה... אבל לא ידעו באותו זמן על כמה דברים שעכשיו כנראה יפריעו לזה... נמממ... לא כזה משנה... גמככה אחרי זה אני לוקח כמה ימים מהרגילה שלי לטובת האירועים של חנוכה כרגע הצבא בשבילי הוא כמו המשך של התיכון... רק בלי מבחנים

אוי מה אתם יודעים על צבא?!

לי היו משמרות שהתחילו יום אחד ב8 בבוקר והסתימו למחרת מתישהו ללא שינה ללא מטבח ללא שש שעות או אפילו חצי שעה אם לחץ של הידיעה שחיים של חברים שלי(קרביים למיניהם) תלויים בריכוז מוחלט שלי למרות התשישות... ואחר כך להכנס להדרכות של חיילים וטייסים בכל מיני מקומות בארץ שאתם כמובן צרכים להישמע ערים
איך זה בשביל באסה...במיוחד שאתה שומע את כל הבליינים של ת"א בדרך לאנשהו יותר כיף...

למעלה