כמה עוד?

כמה עוד?

חלקכם כבר מכיר את השיר הזה מפעם.... אבל עכשיו אני כותבת אותו מנקודת מבט קצת שונה... נסיבות אחרות...שונות כל כך. ואם זאת, אני מוצאת בשיר הזה המון דברים שנכונים להיום...אולי אפילו יותר מפעם. כמה עוד? _________________ כמה עוד צריך לבכות כדי לדעת מהי שימחה? כמה עוד צריך לסבול כדי למצוא את המחילה? כמה דם עוד צריך להישפך כדי למצוא את הדרך האחרת? כמה עוד צריך לטעות כדי להבין שחייבים לשנות? כמה עצב צריך לצבור עד שיהיה רב מלהכיל? וכמה כאב צריך לסגור עד שיגיע הפיצוץ שיוציא את האש, העשן, החום הלוהט והרעל שנשאר תמיד טמון בפנים? וכמה זמן עוד יצטרך לעבור עד שיתחיל להתמלא הריק והואקום שנותר אחרי בוא הבום הגדול? כמה טירוף צריך לצבור כדי שיתגלה איזשהו סדר? כמה שגעון צריך להגדיר עד שימצא בדל הגיון? כמה תמונות צריכות להתאסף עד שיווצר ציור ברור ומובן שיקח ויוציא את המשוגעת הזו מכאן? כמה תפילות עלי לשאת עד שיתגשם לי החלום? ועוד כמה דמעות צריכות לזלוג עד שיבוא סוף סוף השלום?

karen_karen

New member
מאיה

את פשוט מקסימה.. אין לי יותר מה לומר את פשוט מדהימה תשמרי על עצמך כי אי אפשר בלעדייך :) אוהבת אותך קארן

karen_karen

New member
מאיה האהובה

אני איתך לאורך כל הדרך.. חושבת עלייך בליבי.. שומרת עלייך מפן תיפגעי.. מחשבותי נתונות אלייך ביום ובלילה.. אני רוצה שתדעי שחשוב לי שתהיי בסדר.. אני מזדהה עמוקות עם מצבך.. רע לך אז גם רע לי מבפנים.. אנא ממך עשי שלשתינו יהיה טוב יותר.. השתדלי בשביל שתינו.. לגבי האוכל אין ביכולתי לעזור לך משום שגם אני כתוצאה ממה שקרה לא הייתי מסוגלת לאכול .. משום שאוכל הוא באיזה שהוא מקום הנאה מסויימת.. ובאותו זמן ממש לא הייתי מסוגלת להנות.. אז מאיה תבכי תוציאי הכול אבל חשוב לי לדעת שאת יודעת שאת בליבי תמיד ... שלך קארן

irka

New member
שיר יפה, מאיקה

`` אין זה שאין רשע,תאונות, מומים, קטנוניות, שנאה. אין זאת אלא שיש ראייה רחבה יותר.רשע קיים בחלק. השלמות קיימת בכלל. איהסכמה היא קוצר-ראות. ואני יכול לבחור בין אותה ראייה רחבה - לא תמיד אני מוכרח - אבל אני תמיד יכול.`` יו פראתר ``בדרך להיות``

אירה שלי

לא ראית אותו אף פעם? הייתי בטוחה שכן.....לא חשוב. יום חמישי עדיין בתיכנון? כל כך רוצה לראות אותך..... אוהבת מאיקה

מאיה לה

שיר ממש מקסים שנאי ממש מזדהה איתו ולצערי אין לי תשובות ולפעמים גם אין לי כח...

למעלה