כמה עדכונים.

z dead

New member
כמה עדכונים.

אולימפיה לובליאנה בה שיחק בעונה שעברה כוכב הNBA יותם הלפרין,רוצה את לימונד. גם ספליט הקרואטית. ובארץ - גליל,גב"ש. ושמעתי גם על גישושים מצד נהריה ובני השרון. אפיק ניסים כבר לא יגיע למגדל,חתם שוב בשטרסבורג. בעקבות החתימה של ניסים כנראה שליובין קרוב מתמיד,גם ארז כץ.

eari

New member
אממ שכבר יחתום ב..

נהריה.. אותה רמה ובבית, לא עדיף?! :) כוכב ה NBA... כנראה שבסוף הוא ``יסתפק`` בכוכב מכבי תל אביב.. מה לעשות, עדיין עדיף מנהריה..

eari

New member
שכח מזה..

קטיושות, טילים, חיזבללה.. עזוב אותך, שילך לסלובניה.

z dead

New member
..

נהריה לא משחקת ביורוליג. ומי יודע אולי לובליאנה לא תהיה קבוצה ברמת יורוקאפ בשנה הבאה כמו שהיתה בעונה החולפת,ואתה מוזמן לבדוק את התוצאות של לובליאנה השנה מאמי כדי להבין שאני לא סתם אומר שמדובר העונה בקבוצה חלשה. "יסתפק" בלהיות "כוכב" מכבי? כן בתור מועדדת על הספסל הוא יככב נורא,הוא ואליהו יככבו,במיוחד ביורוליג.

eari

New member
מעודדים..

אם יקבלו דקות ויוכיחו את עצמם או לא, נוכל לדעת רק עוד... לובליאנה משחקת ביורוליג.. תבדוק את הממוצעים של יותם ``ביורוליג`` ותדבר, לא כוכב אן בי אי, אבל יתפוס מקום טוב במכבי.

z dead

New member
אני לא מקווה שיהיו מעודדים.

אבל זה מה שיקרה,במכבי. לפחות לגבי אליהו. הלפרין לא יהיה "כוכב" במכבי בכל מקרה. הממוצעים של הלפרין ביורוליג לא מרשימים במיוחד... נגד קבוצות כמו שטרסבורג,א.א.ק אתונה,באמברג ושאר הקבוצות מהדרג הבינוני-מינוס של יול"ב הוא קלע. נגד הקבוצות היותר איכותיות בבית של לובליאנה ביורוליג הוא לא הרשים,בלשון המעטה. מבחינתי שגם אליהו וגם הלפרין יצליחו,זה חשוב לכדורסל הישראלי ולנבחרת. אבל עד שהם לא ישנו פאזה ויבינו שהם עוד לא עשו שום דבר אבל באמת שום דבר,ועד שלא ינסו אפילו לעשות הגנה,לפחות שינסו ישתדלו לשמור...עד אז הם לא יהיו כוכבים.

eari

New member
אף אחד לא אמר שהם כוכבים..

או שכן, אבל צעירים במיוחד, ועתידם מנבא כוכבות, ברור שבשביל להגשים את זה צריך לעבוד קשה ולהשקיע, גם בהגנה.. (שראס כוכב בלי הגנה..) אבל ביחס לשאר ישראלים/צעירים, הם בהחלט נקראים מהטובים וכנראה שיהיו כוכבים בסוף, יש להם מינימום 10 שנים לעבוד על זה..

AmiTutiT14

New member
ארז כץ חתם בשעות האחרונות ב..

בני השרון, של אפי בירנבוים. חתימה טובה. ואיתן, תפסיק לרדת על יותם הלפרין. אולי כוכב NBA הוא לא ואפילו לא שחקן לגיטימי בNBA, אבל הוא שחקן, הוא איכותי, הוא כישרוני, הוא מצליח והוא בעיקר ילד. אז חלאס.

z dead

New member
לא אמרתי שלא מוכשר.

אבל הוא ואחרים עשו ממנו מה שהוא לא. שחקן לגיטימי פלוס באירופה לא יותר,בוודאי שלא שחקן NBA. 22 זה כבר לא ילד. 18-20 זה ילד,21 גג.

Pure M

New member
יותם הוא כישרון גדול.

אבל הוא צריך הרבה מאוד זמן משחק בשביל לעשות את הפריצה שלו לרמת NBA. במקומו גם אם היתה לי אפשרות עכשיו להיכנס לליגה הטובה בעולם, הייתי דוחה את זה בשנה-שנתיים, צובר משחק בטופ האירופי, ואז מגיע לNBA כשחקן מנוסה ואיכותי. ואיתן, באמך, די כבר לרדת על כל מה שזז

אני מקווה שרביב..

ימצא קבוצה טובה בארץ, מקום שיתנו לו לשחק כמו שצריך. לפי המצב לא נראה שהוא יקבל בירושלים הרבה דקות. הוא שחקן מוכשר וחייב להתקדם ולא להשאר שחקן ספסל, אפילו בקבוצה טובה כמו הפועל.

כן , הוא חייב לעשות עונת קפיצה

בעונה הבאה כמו הלפרין בעונה האחרונה . אני מקווה שהוא שוקל ברצינות ללכת ללובליאנה .

למעלה