כמה עדכונים..

אביב 2009

New member
כמה עדכונים..../images/Emo24.gif

זמרת הבית שלנו זכתה לאחרונה בתואר "שיר הארוויזיון של העשור" עם השיר האהוב, וגם במצעד של כוכב נולד בערוץ 24 במקום ה- 11 עם "לאן שלא תלכי" (ביצוע מתוך המצעד עם בקי גריפין) ובמקום הראשון עם הביצוע האקוסטי ל"השקט שנשאר" (מתוך התוכנית של גל אוחובסקי).. כבוד כבוד ושוב כבוד!

drnaji

New member
"שיר האירווזיון של העשור" נבחר ע"י חובבי

האירווזיון בישראל שידועים בכינויים "האובייקטיבים". גם אם שמח היה משתתף הוא היה זוכה בשיר העשור! לפחות בלגיה 2003 האדיר סיים שני

drnaji

New member
מה שלא יהיה השירים ששלחנו בתקופה האחרונה

באירווזיון גרועים ברובם כך שזה לא כזה הישג. בפורום ישראל 05 זה בשיר הכי טוב בעשור האחרון אבל שוב מדובר בחובבים הישראלים!

drnaji

New member
אני מהבודדים האוייבקטיבים!

2 המדינות שאני הכי אוהב באירו הן 2 המדינות שאני הכי שונא בעולם (רוסיה וטורקיה..טוב ביחד עם סין חח). ובכל שנה הטופ 5 והבוטום 5 שלי מגוון מבחינה ג"ג וממש לא מת על כל "יצאה" יצרתית. מ.ש.ל

drnaji

New member
זה טעם אישי!

אין לי מדינה שאני אוהב את כל השירים שלה ואין לי מדינה שאני שונא את כל השירים שלה. אני שופט לפי מה שעושה לי טוב באוזן ללא קשר לסגנון או למדינה. וכמובן שיש לי את ההעדפות שלי (מטאל או ציצים!)

drnaji

New member
אין לי כח אליך אז מה זה תונחי!

אגב, נזכרתי בך אתמול

אורון V1

New member
אין על השירים של פעם

מילא אם מדובר בשיר הטוב ביותר של ישראל בעשור האחרון אבל אם מדובר בשיר הכללי הטוב ביותר בעשור זה די בעייתי אם זו בחירה של מצביעים ישראלים.

למעלה