כמה עדכונים מהדרך

zina71955

New member
כמה עדכונים מהדרך

- קיקובה - המגדלור בצידו המערבי של האי גייקובה אינו פועל. שאר המגלורים (שניים) ליציאה/כניסה לילית מערבית עובדים ותקינים
- סימי מעגן PEDI - הרציף החדש במעגן הדייגים עדיין לא גמור אבל אפשר להיקשר אליו בצורה מאולתרת אם יש מקום
- LEROS LAKKI - במרינה העירונית יש עליית מחירים של 50% לעומת שנה שעברה. לסירה של 10 מטר אורך המחיר 20 יורו. מים וחשמל 5 כ"א
- ניסירוס - פאלון. עד שנה שעב רה אף אחד לא בא אלי בדרישה לתשלום. השנה הופיעה שוטרת ממשטרת הנמל. פתחנו נקודה היא אמרה תבוא עד 1900 לא זול לסירה של 10 מטר 11.80 יורו
- חלקי - כמו בפאלון לעילץ השנה הופיע בחור מטעם המועצה וגבה 10 יורו
שבת שלום וחג שמח

zina71955

New member
תיקון

המגדלור בצידו המזרחי של האי גייקובה אינו פועל. המגדלורים בצד המערבי תקינים. ניווט לילה באזור זה מקסים ואפשרי גם בלילה חשוך ללא ירח. אני עושה זאת במהירות איטית בתוספת צופה חרטום עם זרקאור ועוד אחד בקוקפיט

מאיר ריבא

New member
שלום אילן - לא הבנתי בדיוק לאיזה אי התכוונת

אתה יכול לתת נקודת ציון בסביבה (למשל של המגדלור הלא פעיל).
תודה ושייט מוצלח, היכן שלא תהיה.
אנחנו בדרום טורקיה, מתארגנים להפליג הביתה, נהנים מכל רגע.

zina71955

New member
הי מאיר. לא צריך נ.צ. כולנו מכירים את המקום

האי גייקובה שמפריד מהיבשה את מה שקרוי קֶקובָה. אוצ'גיז - חסן וכל השאר. יש באי שני מגדלורים במזרחו ובמערבו המציינים את המעברץ המזרחי אינו פועל. ולעניין העידבון עוד קצת. בנמלים הבאים יש מים חופשי עם צינור ברציף. באי קוס נמל קאמארי Kefalos ובנמל Mastikhari . כמן כן ברציף הצף באי Khalki . אני כעת נמצא ב Pedi שבאי סימי מכאן לקסטלו ולארץ. חג שמחושבוע טוב

מאיר ריבא

New member
OK הבנתי.

חשבתי שאתה מתכוון לאי כלשהו במפרץ גוקובה באזור בודרום ולא הבנתי למה בדיוק.

מאיר ריבא

New member
טוביה - תודה

המקום מוכר לי היטב, כפי שאילן כתב. אם היה כותב את השם באנגלית, גם לא הייתי מתבלבל.
היינו שם ביוני השנה, היינו שם לפני שבועיים ואנחנו שם כרגע! מסתתרים ממלטמי של 25 קשר עם משבים עד 28-29 קשר.
אכן השם המדוייק של האי הסוגר על kekova roads הוא geyikova ואני בלבלתי עם goekoeva korfezi וחיפשתי שם את "האי הנעלם"

האם שמתם לב שהאי המדובר, geyikova, אינו מופיע

במפת גוגל אך כן מופיע בתצלומי הלווין ? (מסומן באות A בתמונה המצורפת)
או שהוא מכוסה מים ?

למעלה