כמה סמלי

כמה סמלי../images/Emo13.gif

לפני שנה בדיוק, 28/8/06, היתה השיחה הגורלית, השיחה שממנה הגענו להחלטה שאי אפשר להמשיך יותר ככה. למחרת, נסעתי לסופ"ש אצל אמא שלי, שהתארך לשבוע, שהתארך לחודש. והנה, אני פה, שנה אחרי, במקום שלא חלמתי בחיים שלי להיות בו, זו תקופה מדהימה עבורי, עמוסה בדברים טובים, בחוויות מדהימות, ברגשות גואים, בכל הדברים שמעולם לא חלמתי שאעבור והנה הם קורים עכשיו אחד אחרי השני. כמה סמלי, שהיום סיימתי להעביר את הדברים שלי ליחידה, שעשיתי קנייה ראשונה בסופר (940 שקל למי שמתעניין, תודה), שהכל פה לפי הטעם שלי, לפי הבחירה שלי, לפי הרצון שלי. לפני 4 חודשים (פחות יומיים) הפורום הזה נפתח, אין לי בכלל דרך לתאר לכם כמה אני שמחה על קבוצת האנשים שהכרתי כאן, על הדברים המדהימים והתובנות הנפלאות שקורות לי מדי יום ביומו כתוצאה מההיכרות עם האנשים פה, ובעזרת האנשים שמלווים אותי לאורך כל הדרך, עוד לפני תקופת "גרושים צעירים" והצטרפו אליי לכאן. וזהו, לפני שאני אמשיך להשתפך פה עד זוב דם, אני אלך לישון, אני מותשת ועייפה אבל מאושרת וטוב לי.

מילא ליוו אותך כל הדרך

מילא היו איתך עוד לפני הגירושין, אבל את לא מתביישת בזה שעשית להם כזה חשק שהם התגרשו בסוף?????? (בחיי שאני עוד זוכרת את התגובה שלך כשאמרתי לך שהודעתי לו שזה נגמר
) אהובתי, קשה לי להביע במילים את האושר לראות אותך כאן במקום שאת נמצאת בו שנה אח"כ. כשנפגשנו לפני קצת פחות משנה בבית הקפה ודיברנו ודיברנו ודיברנו, ישבה לידי מיצה אחרת לגמרי מהמיצה שנמצאת לידי היום. לראות אותך היום - בטוחה, פורחת, מאושרת, עם עיניים נוצצות ובעיקר חיות, זה אושר אחד גדול. אני יודעת שאני חוטאת לפעמים ומתייחסת אליך ודואגת לך כאילו היית אחותי הקטנה ולא רק כחברה כל כך טובה, אבל הרשי לי להכנס שוב, רק לרגע, לנעלי האחות הגדולה רק כדי להגיד לך שאני כל כך אוהבת אותך ויודעת שהצעד הקשה הזה שעשית לפני שנה (ואני יודעת עד כמה שהוא היה קשה) היה הדבר הכי טוב שעשית בחיים שלך. ושימותו הקנאים! אוהבתותך המון

../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif../images/Emo13.gif

יקירתי, את מעלה לי דמעות פה, את אשה מדהימה ונפלאה, אני מתה עלייך, ושמחה שזכיתי בך בתור חברה, אחות גדולה, מלווה- איך שלא תקראי לזה!

רק שיר

New member
בדיוק התאריך הזה

הוא יום הנישואין שלי. היה אמור להיות...11 שנה. הקושי הכי גדול בעיני הוא לקבל את ההחלטה כל ההרהורים והלבטים של כן או לא.. אישית גם אני מאד מאושרת מאז שעזבתי למרות שהמצב לא אידיאלי בנתיים אך מה שחשוב לי, זה מה שמרגיש לי בפנים- וזה שאני עומדת בזכות עצמי גם אנחנו שמחים מאד מיצ מיצ:)

החיים רצופים בסמלים

לפעמים הסמלים הללו הם תאריכים יש מקרים בהם התאריכים הללו מקבלים חשיבות בדרגה פחותה אך במעט מתאריך יום ההולדת ויש אף המציינים תאריכים אלו בארוע
ואני הגעתי לכאן במקרה ונשאר מבחירה חופשית :)

מיצה יקרה../images/Emo140.gif

מעניין כי גם אני לפני שנה הייתי במקום שונה לגמרי ....השנה הזו חלפה כל כך מהר, היא והדיסק של מירי מסיקה שליווה אותי בתהליך כל הדרך (כמה דמעות כמה..). אני שמחה לשמוע אותך ככה, מגיע לך (ולכל אחד מאיתנו) להיות מאושרת, יש בך המון המון לתת , אין כמוך..שיהיה לך רק טוב. ואגב ממני תודה אישית לפתיחת הפורום המדהים הזה!!!!

ramoni1

New member
מיצה...

מאוד מרגש אותי מה שרשמת, רואים שהכול
ושמח מאוד בשימחתך שאת מאושרת, מאחל לך להמשיך להיות אדם מאושר ומקסים כמו שאת... ממלא אותך בחיבוקים, והידודים. אוהב אותך אחותי, ושמח שהכרתי חברה טובה

מיצינ'קה

כמה הרבה יכול לקרות בשנה אחת
אני שמחה בשבילך על השלמות שבהחלטה וגאה בך על הדרך הארוכה שהספקת לעבור בשנה הזו (וזה עוד מבלי למדוד לך קילומטרז'
). שיהיה רק טוב
שרון

rrredshay

New member
מיצמיצ, בשביל מה כתבת כל כך הרבה...

מיצית את זה בחתימה שלך במשפט אחד.."נסתרות דרכי הגט"... מאמי, מאחל לך שתיהי מאושרת כל החיים ושרק תחייכי כמו היום כל הזמן. את יודעת שיש פה חבורה של אנשים נפלאים שאוהבים אותך, וגם יש פה אותי שמת עלייך
אז קבלי

אופק 3

New member
ללא מילים ../images/Emo24.gif

כמה יפה לך להיות מאושרת, כמה יפה ומרגש הפוסט הזה, כמה טוב שאת כותבת בשעות מוזרות, כמה טוב שאת מוזרה, זהו:אמרתי ללא מילים.
ב~ה~צ~ל~ח~ה

מיצו'שששששש

מאחלת בהצלחההההה... הממממ מה יש טעים אם באים אלייך לקפה? אולי גם איזה לאנץ' או אפשר גם בראנץ'....

למעלה