תפוז קומפקטי
New member
כמה סוכר?../images/Emo2.gif
אחרי שישבתם לשתות אצלי תה,כדאי שתגידו לי כמה סוכר לשים
כי אם לא...אם לא..אם לא.... אויש נו
פשוט תענו על השאלון המאחר(שבסוף כן יצא בשלישי!^^' האם טעות?האם גורל?) מה השעה?
מה עשית לפני שענית על השאלון הזה,ומה תעשה/י אחריו? האם את/ה מתמודד/ת טוב עם מצבי לחץ? ועם עומס בלו"ז?(שזו בטח לא אותה שאלה ששאלתי קודם-.- מה..) מה מתנגן ברקע? האם קמת מוקדם הבוקר? מה עשית בשעה 8:47?(*מגלגלת עיניים* שזה עכשיו-.-) האם את/ה אוהב/ת בעלי חיים? האם תשתמש/י במוצר שידוע לך שנעשו בו ניסויים על בע"ח? האם את/ה משתמש/ת במוצר החביב מימי קדם הקרוי גם דיסקמן,או שמא השתדרגת?
האם היית רוצה ללמוד יפנית? האם את/ה ממושמע/ת? האם תשתמש/י באטלס כשתרצה/י לדעת איפה נמצא מקום מסוים? מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול בן יותר מיום אחד? האם יש לך תוכניות לחופש ראש השנה המתקרב לו? האם את/ה מתבייש/ת לדבר עם זרים? האם יש לך יחסים טובים עם מוכרים בחנויות בהן את/ה נוטה לבקר הרבה? דבר שממש ציפית לו הוחלף בדבר שאת/ה פחות אוהב/ת,מה תהייה תגובתך? האם קנית את הדיסק החדש של נינט? ושל סינרגיה?(כי גם לי מותר להכניס פרסומות סמויות לסינרגיה
) (אז לכו קנו!!!!
) האם את/ה נוטה להיות דרמתי/ת כשאת/ה חוטפ/ת מכה או נפצע/ת בדרכים אחרות? האם את/ה נוטה להבליג? האם את/ה נוהג/ת לקנות מתנות לאנשים לכבוד החגים? עד כמה תסכימ/י להשקיע במטרה חשובה לך? האם את/ה נוטה להתנהג אחרת ליד אנשים מסוימים? מתחו אותך בטלפון,מה תהייה תגובתך? האם את/ה לוקח/ת פליירים שמחלקים לך בקניון או מייבש/ת את המחלק? האם את/ה נוהג/ת להשתתף בכל מיני הגרלות לוטו סטייל?(XD) האם מבצע יגרום לך לקנות משהו שאת/ה לא צריכ/ה? האם את/ה נמנה/ת עם חובבי ממתקי הגומי?P: האם תסכימ/י לרדת על עצמך בשביל הצחוק? האם את/ה סבלני/ת? האם את/ה סובלני/ת? האם את/ה נותנ/ת שמות לחפצים שלך? האם את/ה טיפוס אלים? האם את/ה טיפוס נוסטלגי? ^^' יום טוב לכם,אני הולכת עד 19:15(מי אמר הידד?
) מדגישומטיק
אחרי שישבתם לשתות אצלי תה,כדאי שתגידו לי כמה סוכר לשים