כמה סוכר?

כמה סוכר?../images/Emo2.gif

אחרי שישבתם לשתות אצלי תה,כדאי שתגידו לי כמה סוכר לשים
כי אם לא...אם לא..אם לא.... אויש נו
פשוט תענו על השאלון המאחר(שבסוף כן יצא בשלישי!^^' האם טעות?האם גורל?) מה השעה?
מה עשית לפני שענית על השאלון הזה,ומה תעשה/י אחריו? האם את/ה מתמודד/ת טוב עם מצבי לחץ? ועם עומס בלו"ז?(שזו בטח לא אותה שאלה ששאלתי קודם-.- מה..) מה מתנגן ברקע? האם קמת מוקדם הבוקר? מה עשית בשעה 8:47?(*מגלגלת עיניים* שזה עכשיו-.-) האם את/ה אוהב/ת בעלי חיים? האם תשתמש/י במוצר שידוע לך שנעשו בו ניסויים על בע"ח? האם את/ה משתמש/ת במוצר החביב מימי קדם הקרוי גם דיסקמן,או שמא השתדרגת?
האם היית רוצה ללמוד יפנית? האם את/ה ממושמע/ת? האם תשתמש/י באטלס כשתרצה/י לדעת איפה נמצא מקום מסוים? מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול בן יותר מיום אחד? האם יש לך תוכניות לחופש ראש השנה המתקרב לו? האם את/ה מתבייש/ת לדבר עם זרים? האם יש לך יחסים טובים עם מוכרים בחנויות בהן את/ה נוטה לבקר הרבה? דבר שממש ציפית לו הוחלף בדבר שאת/ה פחות אוהב/ת,מה תהייה תגובתך? האם קנית את הדיסק החדש של נינט? ושל סינרגיה?(כי גם לי מותר להכניס פרסומות סמויות לסינרגיה
) (אז לכו קנו!!!!
) האם את/ה נוטה להיות דרמתי/ת כשאת/ה חוטפ/ת מכה או נפצע/ת בדרכים אחרות? האם את/ה נוטה להבליג? האם את/ה נוהג/ת לקנות מתנות לאנשים לכבוד החגים? עד כמה תסכימ/י להשקיע במטרה חשובה לך? האם את/ה נוטה להתנהג אחרת ליד אנשים מסוימים? מתחו אותך בטלפון,מה תהייה תגובתך? האם את/ה לוקח/ת פליירים שמחלקים לך בקניון או מייבש/ת את המחלק? האם את/ה נוהג/ת להשתתף בכל מיני הגרלות לוטו סטייל?(XD) האם מבצע יגרום לך לקנות משהו שאת/ה לא צריכ/ה? האם את/ה נמנה/ת עם חובבי ממתקי הגומי?P: האם תסכימ/י לרדת על עצמך בשביל הצחוק? האם את/ה סבלני/ת? האם את/ה סובלני/ת? האם את/ה נותנ/ת שמות לחפצים שלך? האם את/ה טיפוס אלים? האם את/ה טיפוס נוסטלגי? ^^' יום טוב לכם,אני הולכת עד 19:15(מי אמר הידד?
) מדגישומטיק

cohenet91

New member
שאלון! יאי!

זה די טוב, כי סקרים ושאלונים ממש שומם. מה השעה? 3:10. מה עשית לפני שענית על השאלון הזה,ומה תעשה/י אחריו? הייתי בשירותים. אחריו? אני בטח אתקשר ליעל. האם את/ה מתמודד/ת טוב עם מצבי לחץ? איכשהו. ועם עומס בלו"ז?(שזו בטח לא אותה שאלה ששאלתי קודם-.- מה..) כנ"ל. מה מתנגן ברקע? dream theater- surrounded. האם קמת מוקדם הבוקר? כן. נו יש בי"ס, מה לעשות. מה עשית בשעה 8:47?(*מגלגלת עיניים* שזה עכשיו-.-) הייתה לי הפסקה. האם את/ה אוהב/ת בעלי חיים? כאילו אע. האם תשתמש/י במוצר שידוע לך שנעשו בו ניסויים על בע"ח? לא נראה לי. האם את/ה משתמש/ת במוצר החביב מימי קדם הקרוי גם דיסקמן,או שמא השתדרגת? התשובה לשאלה הראשונה היא כן. האם היית רוצה ללמוד יפנית? רק אני... האם את/ה ממושמע/ת? כשצריך אני משתדלת ורוב הזמן מצליחה. האם תשתמש/י באטלס כשתרצה/י לדעת איפה נמצא מקום מסוים? אה גם את עושה את זה? P: אני משתמשת באטלס בדר"כ בשביל ההגדרות של המדינות בתשחצים. מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול בן יותר מיום אחד? יצאתי למחנ"ק באוגוסט. האם יש לך תוכניות לחופש ראש השנה המתקרב לו? לא ממש. האם את/ה מתבייש/ת לדבר עם זרים? לא. האם יש לך יחסים טובים עם מוכרים בחנויות בהן את/ה נוטה לבקר הרבה? רואה שאת לוקחת רעיונות לשאלות מחייך האישיים (לא שזה משהו רע)? אממ לא ממש. אבל גם לא רעים. דבר שממש ציפית לו הוחלף בדבר שאת/ה פחות אוהב/ת,מה תהייה תגובתך? איזה שאלה כללית! >< האם קנית את הדיסק החדש של נינט? לא. ושל סינרגיה?(כי גם לי מותר להכניס פרסומות סמויות לסינרגיה) לא. (אז לכו קנו!!!!) לא רוצה, למה מה תעשי לי?!
האם את/ה נוטה להיות דרמתי/ת כשאת/ה חוטפ/ת מכה או נפצע/ת בדרכים אחרות? לא. האם את/ה נוטה להבליג? כן. האם את/ה נוהג/ת לקנות מתנות לאנשים לכבוד החגים? לא
אבל מה, אם קונים לכל המשפחה וכל החברים מתנות לימי הולדת+חגים... זה יוצא פווווול כסף!
עד כמה תסכימ/י להשקיע במטרה חשובה לך? הרבה. אלא אם כן יימאס לי בשלב מסויים. האם את/ה נוטה להתנהג אחרת ליד אנשים מסוימים? כן. כולם, לא? מתחו אותך בטלפון,מה תהייה תגובתך? *פלאשבק* האם את/ה לוקח/ת פליירים שמחלקים לך בקניון או מייבש/ת את המחלק? אני תמיד לוקחת
האם את/ה נוהג/ת להשתתף בכל מיני הגרלות לוטו סטייל?(XD) לפעמים, אבל מעריב לנוער-סטייל. האם מבצע יגרום לך לקנות משהו שאת/ה לא צריכ/ה? לא. האם את/ה נמנה/ת עם חובבי ממתקי הגומי?P: כן, אבל לא ברמות מטורפות. האם תסכימ/י לרדת על עצמך בשביל הצחוק? ברור, אני עושה זאת כל הזמן!
האם את/ה סבלני/ת? לא
האם את/ה סובלני/ת? כן. האם את/ה נותנ/ת שמות לחפצים שלך? לא. האם את/ה טיפוס אלים? תלוי עם מי (שאקד XD מה, הוא דורש מכות XD)... האם את/ה טיפוס נוסטלגי? מאוד. יום טוב גם לך =)

א ניצן

New member
../images/Emo133.gif^^

מה השעה?15:26^^ מה עשית לפני שענית על השאלון הזה,ומה תעשה/י אחריו?התקלחתי
, ואחריו או שאני אלך לישון, או שאני אקרא את הספר או שאני אעשה שיעורים
לא חסר
האם את/ה מתמודד/ת טוב עם מצבי לחץ?אני חושבת
ועם עומס בלו"ז?(שזו בטח לא אותה שאלה ששאלתי קודם-.- מה..)כן^^ מה מתנגן ברקע?Fountains Of Wayne - Stacy's Mom
האם קמת מוקדם הבוקר?כן מה עשית בשעה 8:47?(*מגלגלת עיניים* שזה עכשיו-.-)אמ, הייתי בשיעור
האם את/ה אוהב/ת בעלי חיים?את רובם לא
האם תשתמש/י במוצר שידוע לך שנעשו בו ניסויים על בע"ח?כן האם את/ה משתמש/ת במוצר החביב מימי קדם הקרוי גם דיסקמן,או שמא השתדרגת?כשאני יוצאת לטיולים, אז אני לוקחת את האמפי
, ולפעמים אני שומעת גם בדיסקמן
, מה שיוצא האם היית רוצה ללמוד יפנית?לאXD האם את/ה ממושמע/ת?כן^^ האם תשתמש/י באטלס כשתרצה/י לדעת איפה נמצא מקום מסוים?לא
, יש את חן בשביל שאלות כאלה.-.- מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול בן יותר מיום אחד?אממממ אני חושבת שבטיול השני האחרון
האם יש לך תוכניות לחופש ראש השנה המתקרב לו?לא האם את/ה מתבייש/ת לדבר עם זרים?לא האם יש לך יחסים טובים עם מוכרים בחנויות בהן את/ה נוטה לבקר הרבה?אין חנות מיוחדת שאני מבקרת הרבה
, אבל יש חנות אחת שדווקא אני כן, והמוכרת שם ממש נחמדה והכל^^ דבר שממש ציפית לו הוחלף בדבר שאת/ה פחות אוהב/ת,מה תהייה תגובתך?אנערף
האם קנית את הדיסק החדש של נינט?לאXD ושל סינרגיה?(כי גם לי מותר להכניס פרסומות סמויות לסינרגיה) לא (אז לכו קנו!!!!)לא-.- האם את/ה נוטה להיות דרמתי/ת כשאת/ה חוטפ/ת מכה או נפצע/ת בדרכים אחרות?לא
האם את/ה נוטה להבליג?תלוי על מה.. האם את/ה נוהג/ת לקנות מתנות לאנשים לכבוד החגים?לא
אבל אבא תמיד קונה^^ עד כמה תסכימ/י להשקיע במטרה חשובה לך?אם היא ממש חשובה, אז די הרבה.. האם את/ה נוטה להתנהג אחרת ליד אנשים מסוימים?לא
מתחו אותך בטלפון,מה תהייה תגובתך?אני אנתק להם
האם את/ה לוקח/ת פליירים שמחלקים לך בקניון או מייבש/ת את המחלק?לוקחת, ואם זה לא מעניין אז אני אזרוק את זה אח"כ או משהו.. האם את/ה נוהג/ת להשתתף בכל מיני הגרלות לוטו סטייל?(XD)לא האם מבצע יגרום לך לקנות משהו שאת/ה לא צריכ/ה?כן
האם את/ה נמנה/ת עם חובבי ממתקי הגומי?P:כןןןןןןןן
גומיי
בעיקר אם זה נחשים
האם תסכימ/י לרדת על עצמך בשביל הצחוק?לא
האם את/ה סבלני/ת?אני חושבת שכן
האם את/ה סובלני/ת?אם אני מסבירה למישהו והוא לא מבין, אז יהיה לי סבלנות עד רגע מסוים שאני אתייאש מלהסביר והכל
האם את/ה נותנ/ת שמות לחפצים שלך?כןןןןןןןןןןןן
האם את/ה טיפוס אלים?לא
האם את/ה טיפוס נוסטלגי?כןכן, לפעמים אפילו מאוד

../images/Emo112.gifאניייי

אוף כוסאמאשל וואלה! אני שונאת אותםםם..
מה השעה?17:01
מה עשית לפני שענית על השאלון הזה,ומה תעשה/י אחריו?לפני - רבתי עם וואלה בגלל שזה לא מצליח להיכנס לי לדואר וצריך להיות לי מייל חשוב~!!! אחרי - אני אריב עם וואלה בגלל שזה לא מצליח להיכנס לי לדואר וצריך להיות לי מייל חשוב!!!!
האם את/ה מתמודד/ת טוב עם מצבי לחץ?ברור שכן.
ועם עומס בלו"ז?(שזו בטח לא אותה שאלה ששאלתי קודם-.- מה..) אהא
(או לפחות מקווה ככה XD)
מה מתנגן ברקע?Stand by Me - Oasis
האם קמת מוקדם הבוקר?כןכן! לשעת אפס X_X
מה עשית בשעה 8:47?(*מגלגלת עיניים* שזה עכשיו-.-) אני חושבת שישבתי בכיתה O.O
האם את/ה אוהב/ת בעלי חיים? ברור!
האם תשתמש/י במוצר שידוע לך שנעשו בו ניסויים על בע"ח?לא נראה לי X_X
האם את/ה משתמש/ת במוצר החביב מימי קדם הקרוי גם דיסקמן,או שמא השתדרגת?דיסקמן רולז XDD סתם אמ אני מחכה שיהיה לי תקציב מה
האם היית רוצה ללמוד יפנית?לא תודה XD
האם את/ה ממושמע/ת? מאוד. כן המפקד
האם תשתמש/י באטלס כשתרצה/י לדעת איפה נמצא מקום מסוים? אני תמיד עושה את זה XD
מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול בן יותר מיום אחד?אממממ אני חושבת שזה הטיול השנתי בדצמבר O.O או שיצאתי לעוד ואני לא זוכרת
האם יש לך תוכניות לחופש ראש השנה המתקרב לו?אילתתתתתתתתתתתתתתתתתת וווהווווווווו!!11
האם את/ה מתבייש/ת לדבר עם זרים? אמ כן :$
האם יש לך יחסים טובים עם מוכרים בחנויות בהן את/ה נוטה לבקר הרבה? נראה לי שכן XD
דבר שממש ציפית לו הוחלף בדבר שאת/ה פחות אוהב/ת,מה תהייה תגובתך? "אהה אממ.. תודה?" D:
האם קנית את הדיסק החדש של נינט?לא לא לא לא לא בחיים לאאאאא!
ושל סינרגיה?(כי גם לי מותר להכניס פרסומות סמויות לסינרגיה) אה לא
(אז לכו קנו!!!!) וואט - אבבבבבבבבבבבר!
האם את/ה נוטה להיות דרמתי/ת כשאת/ה חוטפ/ת מכה או נפצע/ת בדרכים אחרות? הכי לא בעולם!
האם את/ה נוטה להבליג? תלוי עד כמה אני עצבנית.
האם את/ה נוהג/ת לקנות מתנות לאנשים לכבוד החגים? אמא דואגת לקנות XD
עד כמה תסכימ/י להשקיע במטרה חשובה לך? את המקסימום ואפילו יותר
האם את/ה נוטה להתנהג אחרת ליד אנשים מסוימים? אני מאוד מנומסת ליד דודים
אבל אני גם מנומסת בדרך כלל!
מתחו אותך בטלפון,מה תהייה תגובתך? וואי אני שונאת את זה. אני ארביץ למישהו
האם את/ה לוקח/ת פליירים שמחלקים לך בקניון או מייבש/ת את המחלק? לוקחת XD
האם את/ה נוהג/ת להשתתף בכל מיני הגרלות לוטו סטייל?(XD) לא. אבל יובל מכור XDDDD
האם מבצע יגרום לך לקנות משהו שאת/ה לא צריכ/ה?לא X_X
האם את/ה נמנה/ת עם חובבי ממתקי הגומי?P: כןןןןןןןןןןןןן
האם תסכימ/י לרדת על עצמך בשביל הצחוק? תלוי כמה XDD
האם את/ה סבלני/ת? כן?
האם את/ה סובלני/ת? כן?
האם את/ה נותנ/ת שמות לחפצים שלך? אה לא
רק לפלאפון XD (פיטררר
)
האם את/ה טיפוס אלים? לא! D:
האם את/ה טיפוס נוסטלגי? קצת כן. ליאורררררררררררררררררררררררררר
.. וואללהההה

../images/Emo10.gifגם אני רוצה הופעה סינרגיה

מה השעה?19:40 השעה קרבה
מה עשית לפני שענית על השאלון הזה,ומה תעשה/י אחריו?לפני הייתי בבי"ס וניסיתי לנוח בבית בלי ייסורי מצפון,אחרי אני אתבכיין על ההופעה של סינרגיה שאני לא באה אליה..(האמת שזה כבר עכשיו
) האם את/ה מתמודד/ת טוב עם מצבי לחץ?לא ממש :| ועם עומס בלו"ז?(שזו בטח לא אותה שאלה ששאלתי קודם-.- מה..)זה מלחיץ אותי נורא והכל מתפברק מה מתנגן ברקע?"את לא כאן-סינרגיה"
!! האם קמת מוקדם הבוקר?כן-__- מה עשית בשעה 8:47?(*מגלגלת עיניים* שזה עכשיו-.-)
חשבתי חזק וחיברתי לכם את השאלון האם את/ה אוהב/ת בעלי חיים?מאוד האם תשתמש/י במוצר שידוע לך שנעשו בו ניסויים על בע"ח?רק אם אין לי שום ברירה (אני בדיוק ב "אין לו ברירה" בשיר XD) האם את/ה משתמש/ת במוצר החביב מימי קדם הקרוי גם דיסקמן,או שמא השתדרגת?הו,הדיסקמן שלי עוד בר שימוש..לא אקפחו
האם היית רוצה ללמוד יפנית?לא!!!!!!!!!!!!!!!11 האם את/ה ממושמע/ת?מנסה האם תשתמש/י באטלס כשתרצה/י לדעת איפה נמצא מקום מסוים?כבר כמעט ולא,זה מרגיז נורא מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול בן יותר מיום אחד?כ"כ הרבה זמן,מאז הטיול השנתי האחרון אני חושבת האם יש לך תוכניות לחופש ראש השנה המתקרב לו?לא האם את/ה מתבייש/ת לדבר עם זרים?בד"כ לא,אבל יש לי קטעים.. האם יש לך יחסים טובים עם מוכרים בחנויות בהן את/ה נוטה לבקר הרבה?^^' עם מוכר הגלידה בדלי קרים יופי של יחסים,והמוכרים בטאוור רקורדס רחובות בד"כ מריצים איתי צחוקים וחביבים לחלוטיןP: דבר שממש ציפית לו הוחלף בדבר שאת/ה פחות אוהב/ת,מה תהייה תגובתך?אכזבה גדולה לדעתי,זה לא אותו דבר האם קנית את הדיסק החדש של נינט?לא:S ושל סינרגיה?(כי גם לי מותר להכניס פרסומות סמויות לסינרגיה)הו כן
(אז לכו קנו!!!!)^^' באמת לכו קנו האם את/ה נוטה להיות דרמתי/ת כשאת/ה חוטפ/ת מכה או נפצע/ת בדרכים אחרות?רוב הזמן :|כואב לי רק כשנוגעים בי,אז כשאני חוטפת מכה?:| האם את/ה נוטה להבליג?תלוי מה גודל הדבר שאני אמורה להבליג עליו.. האם את/ה נוהג/ת לקנות מתנות לאנשים לכבוד החגים?במקרים מיוחדים עד כמה תסכימ/י להשקיע במטרה חשובה לך?יותר מידי,גם אם רוב הסיכויים הם שאני אכשל:/ האם את/ה נוטה להתנהג אחרת ליד אנשים מסוימים?אני משתדלת שלא,אבל יש פשוט אנשים שמלחיצים אותי נורא,או שפשוט אין לי כימיה טובה איתם,אז יוצא לי להתנהג אחרת לגמרי מבד"כ.. מתחו אותך בטלפון,מה תהייה תגובתך?
העבריין עוד יימצא.לא שוכחת לכם את יום שישי בעשרים לאחת
האם את/ה לוקח/ת פליירים שמחלקים לך בקניון או מייבש/ת את המחלק?תלוי במצב הרוח,רוב הזמן לא האם את/ה נוהג/ת להשתתף בכל מיני הגרלות לוטו סטייל?(XD)לרוב ממש לא האם מבצע יגרום לך לקנות משהו שאת/ה לא צריכ/ה?יש מצב:| האם את/ה נמנה/ת עם חובבי ממתקי הגומי?P:אכן כי כןP: האם תסכימ/י לרדת על עצמך בשביל הצחוק?אני עושה את זה יותר מידי,אני אפילו כבר נעלבת מעצמי.. האם את/ה סבלני/ת?לא תמיד האם את/ה סובלני/ת?משתדלת כמה שיותר האם את/ה נותנ/ת שמות לחפצים שלך?לאלו שאני רוצה לנצור בליבי P: למישהו יש זמן לדיסקמן שלי? האם את/ה טיפוס אלים?לא ממש,נסו להלחם איתי בכמה אפשר לצחוקP: האם את/ה טיפוס נוסטלגי?די,כן

יאייי שאלוןןןן! ../images/Emo13.gif

מה השעה? 20:21 לפי זמן מסילות O.O
מה עשית לפני שענית על השאלון הזה,ומה תעשה/י אחריו? אה, חשבתי על כמה מלפפונים מושפעים בעצם מהחסות. X________X ואחרי השאלון אני בטח אלך לי ואעשה ביד. [סתם, אני אעשה שיעורים בפיזיקה. אבל זה בערך אותו דבר]
האם את/ה מתמודד/ת טוב עם מצבי לחץ? ברור! רק אתמול הצעתי טמפון למישהי עצבנית מהכיתה.
ועם עומס בלו"ז?(שזו בטח לא אותה שאלה ששאלתי קודם-.- מה..) O.O גם על עומס בלו"ז כל מה שיש לי להציע זה טמפונים.
מה מתנגן ברקע? Regina Spektor - Fidelity
האם קמת מוקדם הבוקר? קמתי לפני תחיית המתים, זה נחשב?
מה עשית בשעה 8:47?(*מגלגלת עיניים* שזה עכשיו-.-) הייתי באמצע שיעור פיזיקה?X_______X
האם את/ה אוהב/ת בעלי חיים? כל עוד הם רחוק ממני ~.~
האם תשתמש/י במוצר שידוע לך שנעשו בו ניסויים על בע"ח? אם הוא שווה אז כנראה שכן.?:S אל תסקלו אותי
האם את/ה משתמש/ת במוצר החביב מימי קדם הקרוי גם דיסקמן,או שמא השתדרגת? חבל שהוא אבד בבאולינג חדרה
אבל חן וניצן הגיבורות החזירו לי אותו! |סופרמן|
האם היית רוצה ללמוד יפנית? מה זה לא X_X
האם את/ה ממושמע/ת? אני פרוע ככלב לא מאולף
האם תשתמש/י באטלס כשתרצה/י לדעת איפה נמצא מקום מסוים? ל..לא... O.O מה זה אטלס? זה לא הזה שמחזיק על עצמו את העולם?
מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול בן יותר מיום אחד? בחופש הגדול
לסתיו -.-
האם יש לך תוכניות לחופש ראש השנה המתקרב לו? אמא רוצה שניסע ליבנה X_______________X
האם את/ה מתבייש/ת לדבר עם זרים? ברור ס.ס אני ביישן ומסוגר כחיה פצועה. אבל! כשאתה כאן זה נרגע.
האם יש לך יחסים טובים עם מוכרים בחנויות בהן את/ה נוטה לבקר הרבה? אני לא מבקר בהרבה חנויות O.O
דבר שממש ציפית לו הוחלף בדבר שאת/ה פחות אוהב/ת,מה תהייה תגובתך? O.O אפשר ספציפיות..?
האם קנית את הדיסק החדש של נינט? לא... למה לי?S:
ושל סינרגיה?(כי גם לי מותר להכניס פרסומות סמויות לסינרגיה) אבל זו חרא להקה O.O [קדימה, התנפלו עליי!]
(אז לכו קנו!!!!) אבל זה חרא אלבום!!! של חרא להקה!!!!
האם את/ה נוטה להיות דרמתי/ת כשאת/ה חוטפ/ת מכה או נפצע/ת בדרכים אחרות? בוודאי =) כולל לגרום לבנים שקסיים במיוחד להחזיק לי את היד בחיסון השחפת
האם את/ה נוטה להבליג? אני לא כמו ההגנה O.O
האם את/ה נוהג/ת לקנות מתנות לאנשים לכבוד החגים? עם הכסף שאני עושה מלעמוד בצומת...?
עד כמה תסכימ/י להשקיע במטרה חשובה לך? עד כמה שהפיליפיניות יסכימו O.O
האם את/ה נוטה להתנהג אחרת ליד אנשים מסוימים? לפעמים, כן. [הייתי חופר אם לא הייתי בטלפון]
מתחו אותך בטלפון,מה תהייה תגובתך? "אההההה פספסת אה או אה או!"
האם את/ה לוקח/ת פליירים שמחלקים לך בקניון או מייבש/ת את המחלק? אני מייבש לרוב
ואוסר על פלג לקחת -.-
האם את/ה נוהג/ת להשתתף בכל מיני הגרלות לוטו סטייל?(XD) חיש גד!!! פיס!!!! |מזילריר|
האם מבצע יגרום לך לקנות משהו שאת/ה לא צריכ/ה? בוודאי. גם בלי מבצע אני אקנה את זה
האם את/ה נמנה/ת עם חובבי ממתקי הגומי?P: אני לא יכול
יש לי גשר
האם תסכימ/י לרדת על עצמך בשביל הצחוק? "אני, יש לי עיניים חומות". "נו, ו?". "כל השאר זה תחת וגבה
"
האם את/ה סבלני/ת? בוודאי -.-
האם את/ה סובלני/ת? לא X_X
האם את/ה נותנ/ת שמות לחפצים שלך? מה? לא. [פה גם היה משהו שנון אבל אני בטלפון]
האם את/ה טיפוס אלים? האמת שכן
אבל אל תגלו XD
האם את/ה טיפוס נוסטלגי? אכן. נגיד, פעם השאלונים היו יותר ארוכים
הודגש באמצעות מדגישומטיק

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifיאיי שאלון!../images/Emo99.gif

מה השעה?18:30
מה עשית לפני שענית על השאלון הזה,ומה תעשה/י אחריו?עשיתי שעווה ואז אתקלח
האם את/ה מתמודד/ת טוב עם מצבי לחץ?אממ כה פחות או יותר
ועם עומס בלו"ז?(שזו בטח לא אותה שאלה ששאלתי קודם-.- מה..)אהה מה פתאום עם לחץ מצוין אבל עם עומס בלו"ז אני ממש לא מסתדרת
מה מתנגן ברקע?נרדם על החולות-ג'קו אייזנברג
כפרעליו.
האם קמת מוקדם הבוקר?אממ יחסית לא..
מה עשית בשעה 8:47?(*מגלגלת עיניים* שזה עכשיו-.-)הייתי באוטוובס בדרך לאוטובוס.
האם את/ה אוהב/ת בעלי חיים?אממ כה.
האם תשתמש/י במוצר שידוע לך שנעשו בו ניסויים על בע"ח?לא יודעת זה דיי תלוי..סביר להניח שכן
האם את/ה משתמש/ת במוצר החביב מימי קדם הקרוי גם דיסקמן,או שמא השתדרגת?אממ גם אבל כרגע יש לי אמפי 3.
האם היית רוצה ללמוד יפנית?לא.
האם את/ה ממושמע/ת?לא תמיד.
האם תשתמש/י באטלס כשתרצה/י לדעת איפה נמצא מקום מסוים?כה.
מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול בן יותר מיום אחד?לפני חודש.
האם יש לך תוכניות לחופש ראש השנה המתקרב לו?לא ממש.
האם את/ה מתבייש/ת לדבר עם זרים?אממ תלוי בסיטואציה ובמצב רוח.
האם יש לך יחסים טובים עם מוכרים בחנויות בהן את/ה נוטה לבקר הרבה?או שכן או שממש לא.
דבר שממש ציפית לו הוחלף בדבר שאת/ה פחות אוהב/ת,מה תהייה תגובתך?אממ אני אתבאס מה אני כבר יכולה לעשות..
האם קנית את הדיסק החדש של נינט?לא..
ושל סינרגיה?(כי גם לי מותר להכניס פרסומות סמויות לסינרגיה)יש להם דיסק חדש?
(אז לכו קנו!!!!)נחשוב על זה.
האם את/ה נוטה להיות דרמתי/ת כשאת/ה חוטפ/ת מכה או נפצע/ת בדרכים אחרות?חח ממש לא.
האם את/ה נוטה להבליג?כן!.
האם את/ה נוהג/ת לקנות מתנות לאנשים לכבוד החגים?לא..עדיין אין לי נכדים.
עד כמה תסכימ/י להשקיע במטרה חשובה לך?כמה שצריך.
האם את/ה נוטה להתנהג אחרת ליד אנשים מסוימים?אממ לפי מה שידוע לי לא..אני אדם דיי אמיתי.
מתחו אותך בטלפון,מה תהייה תגובתך?בדר"כ לא מצליחים..אבל אם כן אני אשבח את זה שהצליח לעבוד עליי.
האם את/ה לוקח/ת פליירים שמחלקים לך בקניון או מייבש/ת את המחלק?חח מייבשת..כי בדר"כ אני עוברת במקומות שמחלקים כל המן אותם פליירים..
האם את/ה נוהג/ת להשתתף בכל מיני הגרלות לוטו סטייל?(XD)לא
האם מבצע יגרום לך לקנות משהו שאת/ה לא צריכ/ה?חח לא
האם את/ה נמנה/ת עם חובבי ממתקי הגומי?P:לא כ"כ..אבל אוהבת.
האם תסכימ/י לרדת על עצמך בשביל הצחוק?לאו דווקא בשביל הצחוק,מודעות עצמית זה הדבר..ואני חושבת שאם אדם צוחק על המגרעות של עצמו אין בזה כל רע..וכה אני עושה את זה..וזה לא מפריע לי.
האם את/ה סבלני/ת?אממ לא תמיד.
האם את/ה סובלני/ת?כנ"ל
האם את/ה נותנ/ת שמות לחפצים שלך?חח לבובות.
האם את/ה טיפוס אלים?לא
האם את/ה טיפוס נוסטלגי?מאוד!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Just Bar1

New member
../images/Emo204.gif שאלוןלון:):):)

מה השעה? 14:50
מה עשית לפני שענית על השאלון הזה,ומה תעשה/י אחריו? מרוקנת את המייל וזה מה שאני אעשה גם אח"כ...
האם את/ה מתמודד/ת טוב עם מצבי לחץ? יאפ
ועם עומס בלו"ז?(שזו בטח לא אותה שאלה ששאלתי קודם-.- מה..)יאפ
מה מתנגן ברקע? שומדבר לא הספקתי לשים מוסיקה... עכשיו אני אשים AAR
האם קמת מוקדם הבוקר? קמתי בשלוש וחצי (אני כמע כל לילה שומעת קולות מוזרים שנשמעים כמו איזה חללית חח) ואז חזרתי לישון עד שש וחצי
מה עשית בשעה 8:47?(*מגלגלת עיניים* שזה עכשיו-.-) כנראה החלפתי חולצה אחרי שיעור ספורט
האם את/ה אוהב/ת בעלי חיים? יאפ
האם תשתמש/י במוצר שידוע לך שנעשו בו ניסויים על בע"ח? חס וחסה
האם את/ה משתמש/ת במוצר החביב מימי קדם הקרוי גם דיסקמן,או שמא השתדרגת? יש לי MP3 שכולם בטוחים שהוא MP4 או מיני אייפוד...
האם היית רוצה ללמוד יפנית?חחח סינית בסיסית הספיקה לי!
האם את/ה ממושמע/ת? אינדיד:)
האם תשתמש/י באטלס כשתרצה/י לדעת איפה נמצא מקום מסוים? תלוי...
מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול בן יותר מיום אחד? אמ... לא זוכרת
האם יש לך תוכניות לחופש ראש השנה המתקרב לו? ליומים אתם קוראים חופש?!
האם את/ה מתבייש/ת לדבר עם זרים? לא... אבל לפעמים אנשים חושבים שאני ביישנית בגלל שאני לא מדברת הרבה-.-
האם יש לך יחסים טובים עם מוכרים בחנויות בהן את/ה נוטה לבקר הרבה? אמ... כן:)
דבר שממש ציפית לו הוחלף בדבר שאת/ה פחות אוהב/ת,מה תהייה תגובתך?אני אהיה מעוצבנת אבל מה לעשות... זה מה יש
האם קנית את הדיסק החדש של נינט? חח לא
ושל סינרגיה?(כי גם לי מותר להכניס פרסומות סמויות לסינרגיה)לא:0
(אז לכו קנו!!!!)נראה...
האם את/ה נוטה להיות דרמתי/ת כשאת/ה חוטפ/ת מכה או נפצע/ת בדרכים אחרות?לא תמיד
האם את/ה נוטה להבליג?לא תמיד
האם את/ה נוהג/ת לקנות מתנות לאנשים לכבוד החגים? בידיוק חשבתי על זה... כן אני אקנה
עד כמה תסכימ/י להשקיע במטרה חשובה לך? הרבה...
האם את/ה נוטה להתנהג אחרת ליד אנשים מסוימים? כן
מתחו אותך בטלפון,מה תהייה תגובתך? אקדח בראש למי שניסה?
האם את/ה לוקח/ת פליירים שמחלקים לך בקניון או מייבש/ת את המחלק?תלוי של מזה... אם זה הנחות אז אני לוקחת חחח
האם את/ה נוהג/ת להשתתף בכל מיני הגרלות לוטו סטייל?(XD)לא
האם מבצע יגרום לך לקנות משהו שאת/ה לא צריכ/ה? לא
האם את/ה נמנה/ת עם חובבי ממתקי הגומי?P: כןכןכןכןכן:):):) אווחחחח אני הכי אוהבת את הדובונים האלה
האם תסכימ/י לרדת על עצמך בשביל הצחוק? לא
האם את/ה סבלני/ת? רוב הזמן
האם את/ה סובלני/ת? כנ"ל
האם את/ה נותנ/ת שמות לחפצים שלך? הוו כן:) למשל לאולסטאר שלי קוראים ליזיבט וג'ו
האם את/ה טיפוס אלים?לא
האם את/ה טיפוס נוסטלגי?חח לא

SuperKeren

New member
הגיע הזמן....../images/Emo12.gif

מה השעה? 18:30! או שתהיה בן אדם. אתה תחליט. מה עשית לפני שענית על השאלון הזה,ומה תעשה/י אחריו? עשיתי סבב בפורומים שתחת ניהולי. לאחר שאענה אמשיך לעדכן את המאמרים בפורום 298 ו1101
. האם את/ה מתמודד/ת טוב עם מצבי לחץ? כן. ועם עומס בלו"ז?(שזו בטח לא אותה שאלה ששאלתי קודם-.- מה..)
כן. מה מתנגן ברקע?
Five For Fighting - It's Not Easy (Superman) האם קמת מוקדם הבוקר? קמתי ב10. אז זה ממש תלוי ביחס למה. מה עשית בשעה 8:47?(*מגלגלת עיניים* שזה עכשיו-.-) ישנתי
האם את/ה אוהב/ת בעלי חיים? כן. אבל לא בצורה מינית וחולנית. האם תשתמש/י במוצר שידוע לך שנעשו בו ניסויים על בע"ח? אם הוא מוצר טוב
. האם את/ה משתמש/ת במוצר החביב מימי קדם הקרוי גם דיסקמן, או שמא השתדרגת? דיסקמן! אך ורק! האם היית רוצה ללמוד יפנית? לא. האם את/ה ממושמע/ת? לא. טוב נו, כן. האם תשתמש/י באטלס כשתרצה/י לדעת איפה נמצא מקום מסוים? בארץ? יש פה בחדר מפה של ארץ ישראל היפה והפורחת! מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול בן יותר מיום אחד? המממ שאלה טובה. כנראה נובמבר 2005, אילת
. האם יש לך תוכניות לחופש ראש השנה המתקרב לו? אמממ לא ספציפית. למרות שכמה אנשים כבר קבעו עלי בעלות
. האם את/ה מתבייש/ת לדבר עם זרים? לא. האם יש לך יחסים טובים עם מוכרים בחנויות בהן את/ה נוטה לבקר הרבה?
שאלה רטורית. דבר שממש ציפית לו הוחלף בדבר שאת/ה פחות אוהב/ת,מה תהייה תגובתך? אתרעם! ואמרוד! ואחפור תחת השלטון! ובסוף אקבל את העובדה ואלך לישון. האם קנית את הדיסק החדש של נינט? מה אין לי מה לעשות עם הכסף? אבל קניתי את של סינרגיה!! שהוא הרבה יותר טוב כאילו הלו כאילו דה! אולי! ושל סינרגיה?(כי גם לי מותר להכניס פרסומות סמויות לסינרגיה)
(אז לכו קנו!!!!) לפניך ולפניך! נה נה בננה!
האם את/ה נוטה להיות דרמתי/ת כשאת/ה חוטפ/ת מכה או נפצע/ת בדרכים אחרות? כן, אני נוטה לאמץ את דמותה של שרון דוראני. האם את/ה נוטה להבליג? רק להפליג. האם את/ה נוהג/ת לקנות מתנות לאנשים לכבוד החגים? אין לי כסף אבל! עד כמה תסכימ/י להשקיע במטרה חשובה לך? כמה שאפשר. האם את/ה נוטה להתנהג אחרת ליד אנשים מסוימים? אני משתדלת לשמור על שפה נאותה ליד אנשים שלא נעים להם
. מתחו אותך בטלפון, מה תהייה תגובתך? ולמה זה דבר אלמנטרי כל כך?!. טוב האמת שזה באמת קרה
. אבל החזרתי להם-.-. האם את/ה לוקח/ת פליירים שמחלקים לך בקניון או מייבש/ת את המחלק? לוקחת! ואז כשהוא\היא לא מסתכל\ת.. זורקת בפח הקרוב
. האם את/ה נוהג/ת להשתתף בכל מיני הגרלות לוטו סטייל?(XD) לא!! האם מבצע יגרום לך לקנות משהו שאת/ה לא צריכ/ה? רק אם זה דבר שאני ממש ממש לא צריכה. האם את/ה נמנה/ת עם חובבי ממתקי הגומי?P: מה יש מועדון? האם תסכימ/י לרדת על עצמך בשביל הצחוק? ברור
האם את/ה סבלני/ת? כן! האם את/ה סובלני/ת? כן! האם את/ה נותנ/ת שמות לחפצים שלך? רק לפין שלי! האם את/ה טיפוס אלים? כשצריך! האם את/ה טיפוס נוסטלגי? כשצריך!

למעלה