כמה נקודות...

Miss Pointe

New member
כמה נקודות...../images/Emo58.gif

אמנם בדיליי מטורף, סיימתי לפני מספר שבועות את הספר השביעי.. נהניתי מאוד... מדהים איך שהתהילה לא הרסה את הכתיבה המדהימה של JK. אני לא יודעת אם כבר דנתם בזה, למען האמת אני חושבת שכן אז אני אחסוך את הדיון על המספר 7 כמוטיב חוזר בספר [7 הורקרוקסים, 7 שנים בהוגוורטס, לוויזלים יש 7 ילדים, 7 ספרים, שבעת הפוטרים, יכול להיות ששבעה שחקנים בקבוצת קווידיץ'? ועוד ועוד...].. רציתי לציין את הבאסה בזה שאף אחד לא קרוי על שם סיריוס לופין או טונקס
או אפילו פרד! פרד!!! [רוז והוגו?! נו באמת. שני שמות מבוזבזים. שיהיה
] אה רגע זה היה פרד נכון?
או שאולי ג'ורג'? טוב אני אשתוק. ואיך יכול להיות שטדי עדיין בהוגוורטס אם הוא בן 19?
בכל אופן, נהניתי מאוד.. מכל הסדרה. סדרה גאונית.. מדהים אותי איך הכל מתוכנן וכמה צריך לזכור
ולבסוף להפנים שאתה נכנס לתוך מחשבות על משהו שבכלל לא קיים... אח. הארי פוטר
היה מדהים.

../images/Emo13.gif../images/Emo58.gif

ממש צודקת לגבי רוז והוגו (מאיפה היא הקריצה את הוגו?
) לגבי פרד - רולינג אמרה בראיון שג'ורג' קרא לבן הראשון שלו פרד. טדי לופין - לא חושבת שכתוב שהוא בהוגוורטס, הוא היה ברציף, אבל כנראה כדי ללוות חלק מהילדים של ביל ופלר, הרי ויקטואר היא החברה שלו והוא בטח מסתובב כל הזמן אצל ביל ופלר... ואולי ויקטואר עדיין בהוגוורטס והוא הגיע ללוות אותה.

G e o r g i a

New member
../images/Emo58.gifשמישהו יסביר לי מה הקטע של רולינג!@#?

מה הקטע לתת לנו עוד פרטים על העלילה בעל פה?? ממתי סופרים עובדים ככה?! שואלים אותה מי קרא לילד שלו פרד, ומי זאת ויקטואר, ומי מנהל ואיפה זה ומי פה ומה שם... שתעשה עוד ספר וזהו!

The Walrus

New member
היא עשתה את זה בכוונה

האפילוג המקורי היה הרבה יותר מפורט וכלל את כל הפרטים האלה, אבל אז היא החליטה שהוא מייגע ושהוא לא עובד בתור יצירה ספרותית וחתכה חצי ממנו.

Billy Shirs

New member
אני בעד ספר על הקונדסאים

זה יכול לצאת כההה מעולה, כמו הפאנפיק הכי טוב בעולם. "ג'יימס פוטר ואיש הזאב המסתורי", "ג'יימס פוטר והקונדסאים", "רמוס לופין ואהבתו הנכזבת לרך-כף" ועוד ועוד.

Billy Shirs

New member
לא יודעת,

זה פשוט נראה לי נכזב. הרי סיריוס יצא עם כל הבנות האלה (זה באמת נכון או שזה סתם בפאנון? כבר איבדתי track). כמובן שיכול להיות שהוא עשה את זה כדי להוכיח לעצמו שהוא לא הומו ומאוהב ברמוס, אבל זה בטח פגע ברגשותיו של ירחוני המסכן.

ושתעשה ספר..../images/Emo58.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

על הילדות של לילי, ועל הלימודים שלה בהוגוורטס, ועל החברות שלה עם סנייפ. וספר שהוא בעצם היומן של טום רידל
. לראות הכל מהעיניים שלו
.

halloo

New member
../images/Emo6.gif

יש לי שאלה, אתה זוכר איזשהו יום בגן, שבו היית חולה ולא הגעת? אם תשובתך היא כן, סוף סוף אפשר להבין איך זה שלא למדת לבקש סליחה בצורה נורמלית...

YaYa07

New member
../images/Emo58.gif אז ככה-

אני חושבת שהשם זה "טדי רמוס לופין", ככה שיש רמוס באמצע (ואני תוהה אם זה מוזכר איפשהו או שזה עוד משהו שאני רוצה לחשוב.) ואני מאמינה שהשם הוא "ג'יימס סיריוס פוטר". כי מישהו חייב להקרא על שם סיריוס. פרד- הבן של ג'ורג', ואני בטוחה שאף אחד לא חשב אפילו לקחת ממנו את הזכות להשתמש בשם. לגבי רוז והוגו- אני באמת רוצה לחשוב שזה השמות של ההורים של הרמיוני (רק כי עד היום אני לא יודעת איך קוראים להם, וזה מתסכל אותי משהו... או שהוא קרוי על שם הוגוורטס והיא על שם רוזמרטה
או שהם פשוט לא קוראים על שם אף אחד, מה שדי מוזר היות וכל שאר הדמויות החדשות קרויות על שם מישהו...) טדי ליווה את ויקטואר- הבת של ביל ופלר- לרכבת. (וכן, אני יודעת שהרוב כאן זה ניחושים, אבל זה פשוט נראה לי הכי הגיוני ככה) הו, בהחלט היה מדהים! (אאע. "היה". זה עצוב.)

למעלה