כמה נושאים

כמה נושאים

אהלן אנשים, 1. חשבתי לקנות את התלת מימדי של השעון (כן למרות מחיר השחיטה שלו, כמו שאר התלת מימדיים), אלא שמנסיון מר התלת מימדיים לא מחזיקים מעמד הרבה זמן שלמים (למרות שאצלנו בבית זה קורה גם מתוצאה של דם חם ורצון לנקמה). למישהו יש דרך פשוטה ובדוקה להדבקה או לשיטה אחרת לשימור? 2. אם יש מישהו באזור ירושלים או פחות טוב באזור המרכז שיודע להכין שטיחון כזה ואני אחזיר לו עלות + עמלה אני אשמח, עקב היותי בעל ידיים שמאליות (עד שזה מגיע לפאזלים). כל איש אשר ידבנו ליבו מוזמן למסרר אותי. 3. עשיתי כבר חמישה פאזלים עם פילים, עדיין מחפש עוד, בפרט את הפילים עושים סקי של מורדיליו. כל המוצא פאזל עם פילים או קרנפים או מטוסים מוזמן גם כן אל תבת המסרים שלי. זה כולל אנשים עם חוש לebay שבמידה ואני מעונין יוכלו להזמין ולשלם ואני אחזיר להם. הפאזלים שכבר עשיתי - ה1500 של רבנסורגר, מורדיליו עם הפיל וג'ירפה, פנורמי עם פילים בשיירה, 1000 חלקים של קלמנטוני עם כל חיות הג'נגל, ו500 של אדוקה עם פיל ובן. 4. עוד בנושא התלת מימד, יש פירמה זולה יותר, למי שרוצה לאימונים או לאח קטן, אני לא זוכר את שמה, אבל בחנות שבה מצאתי אותם הייתי בזמן המלחמה ככה שאמרו שמשלוח נוסף שלהם מתעכב, שווה לחפש, המחירים מעולים. (קניתי אצלם בזמנו תלת מימדי של 200 חלקים בשלושים שקל אאל"ט). בתודה, אהרון.

למעלה