כמה מתוקים... חח
O ofrikit New member 8/11/03 #5 אוףף...שיתקנו לי כבר ת'מצלה \: אני רוצה לצלם תמונות חדשות.. (סתם תמונה לא קשורה) מפחייד \:
H Heavy Thought New member 8/11/03 #33 אהבתי מאוד. ועופרי, אם אפשר לשאול לפני שמעילים תמונות שלי לנט - אני אשמח
Y YaLdoNet 4 EveR New member 8/11/03 #35 תגידי, את ניגנת שם על גיטרה רגילה (יענטו לא חשמלית) רייט? אז.. איך חיברת אותה ל.. פאק נו נאבדה לי המילה נו לריבוע הזה שמגביר ת'קול סימן שאלה *?*
תגידי, את ניגנת שם על גיטרה רגילה (יענטו לא חשמלית) רייט? אז.. איך חיברת אותה ל.. פאק נו נאבדה לי המילה נו לריבוע הזה שמגביר ת'קול סימן שאלה *?*
H Heavy Thought New member 8/11/03 #38 שכחתי להוסיף שיש אקוסטיות עם הגברה ויש כאלה שאין (במקרה שלי - יש) ויש גם קלאסיות עם אפשרות להגברה. (ויש הבדל בין הגיטרות )
שכחתי להוסיף שיש אקוסטיות עם הגברה ויש כאלה שאין (במקרה שלי - יש) ויש גם קלאסיות עם אפשרות להגברה. (ויש הבדל בין הגיטרות )
T the xecutioner New member 8/11/03 #44 שמישו יסביר לי אחת ולתמיד מה ההבדל לעזאזל בין אקוסטית לקלאסית
O ofrikit New member 8/11/03 #48 מה שידוע לי אקוסטית- ההבדל הכי בולט זה שיש לה מיתרי מתכת ואז הצליל יותר מתכתי. והצוואר שלה יותר צר.... והעץ שממנה היא עשויה הוא יותר חזק בישביל להחזיק את המיתרי מתכת. קלאסית- מותאמת למוזיקה ספרדית ואקוסתית יותר לרוק ובקלאסית יש מיתרי פלסטיק.
מה שידוע לי אקוסטית- ההבדל הכי בולט זה שיש לה מיתרי מתכת ואז הצליל יותר מתכתי. והצוואר שלה יותר צר.... והעץ שממנה היא עשויה הוא יותר חזק בישביל להחזיק את המיתרי מתכת. קלאסית- מותאמת למוזיקה ספרדית ואקוסתית יותר לרוק ובקלאסית יש מיתרי פלסטיק.
T the xecutioner New member 10/11/03 #91 במוזיקה קוראים לזה treble אני חושב שבקלאסית זה מתחלק 2 מיתרים עליונים bass, שני מיתרים אמצעיים mid ו 2 תחתונים treble
במוזיקה קוראים לזה treble אני חושב שבקלאסית זה מתחלק 2 מיתרים עליונים bass, שני מיתרים אמצעיים mid ו 2 תחתונים treble
H Heavy Thought New member 10/11/03 #93 לא נראה לי.. זה מתחלת לבאס וטרבל עד כמה שאני יודעת בגיטרה חשמלית זה שונה [וגם אז זה לא המיתרים אלה הפיקאפים] [וזאת שירה]
לא נראה לי.. זה מתחלת לבאס וטרבל עד כמה שאני יודעת בגיטרה חשמלית זה שונה [וגם אז זה לא המיתרים אלה הפיקאפים] [וזאת שירה]