כמה משפטים ש..

כמה משפטים ש..

1-כשנולדת השמים בכו... הם הפסידו את הכוכב הכי יפה. 2-יש הרבה משרוקיות בעולם..קחו אחת וצפצפו על כולם. 3-אהבה היא המוטו של החיים. 4-תעשו חיים בחיים כי מהחיים בחיים לא תצאו חיים. 5-כשראיתי אותך הלב שלי דפק..שהכרתי אותך הלב שלי נדפק. 6-באהבה צריך לדעת לפעמים גם היא פוגעת. 7-הלב רוצה להגיד את מה שהראש יודע שאסור. 8-כשאתה צודק אף אחד לא זוכר..שאתה טועה אף אחד לא שוכח..למה?! 9-הלב שלי לא צריך שיפוצים אז על תבנה עליו. 10-את הדבריים האמיתיים לא רואים בעיניים אלא מרגישים בלב. 11-הדבר אותו זוכר האדם יותר מכל הוא הנושא אותו הוא מעוניין לשכוח. 12-אני יודעת שלא כל מה שקורה בחיים הוא טוב אבל אני יודעת שלבסוף הכל קורה לטובה. 13-הזמן ישכיח את מה שהלב לא יכול למחוק. 14-כש ה' ברא את אהבה הוא ברא גם את האכזבה וזה הטעות שלו. 15-גאון מי שהמציא את השתיקה לפעמים ממילים היא יותר חזקה. 16-לטעות זה אנושי לסלוח זה אלוהי. 17-הלב חרמן דופק 24 שעות. 18-אהבה היא כמו שנאה - היא מילה בעלת 4 אותיות. 19- אהבה היא שיחה בארבע עיניים בשפה שאיננה כתובה באף מילון. 20- אהבה זה לא משחק זה לא צעצוע - זה משהו חזק שעמוק בלב תקוע. 21- אהבה זה צבעים - גם עם הצבעים הכי עצובים אפשר לצייר תמונה שמחה! בעזרתך כמובן. 22- אהבה היא לא למצוא מישהו שאת יכולה לחיות איתו אהבה היא למצוא מישהו שאת לא יכולה לחיות בלעדיו. 23-האהבה סוחטת את המיץ ומשאירה את הקליפה. 24-אהבה שווה משהו רק עם מקבלים אהבה חזרה, ואם לא, זאת מחלה. 25-יש הרבה כוכבים בשמיים - אבל רק אחד מהם זוהר וזה אתה. 26-יש דבר אחד יותר כיף מלאהוב - להרגיש נאהב. 27-אהבה היא כמו מגנט - הפלוס נמשך אל המינוס. 28-אהבה היא כמו בגד חדש - בהתחלה מתלהבים ואז הוא מתיישן. 29-אהבה היא האסון המקסים ביותר שעשוי לקרות לנו. 30-בידיי אנשים שנאהב יש כוח רב ביותר להכאיב לנו. 31-עדיף לשבור את ליבו של מישהו מאשר לא לעשות איתו כלום. 32-אהבה היא כמו פאזל לוקח הרבה זמן לבנות ושניה לפרק. 33- החיוך שלך כזה מיוחד- אני רוצה אותו לעד. 34-כשאוהבים רצח זה נמשך לנצח. 35-אמון הוא הדבר שכדי להוכיח במעשים ולא במילים. 36-בדקה אחת של עצב איבדתי 60 שניות של שימחה. 37- צריך רק מזל והשאר יסתדר לבד.

מהמם..רק שעל 34 הייתי מוותרת..

נשמע כמו שורה של ערס... "הופה הופה הופה-כל סחורה אירופה..."

למעלה