כמה מקבלים ?

לאייה

New member
כמה מקבלים ?

כמה בממוצע מקבלים מדובבים מתחילים לשעת דיבוב ?

מאיוש33

New member
../images/Emo13.gif

יש כאלה שיעדיפו לא לדבר על זה פה.. אני אישית לא יודעת אבל אני רק יודעת שדמוית קטנות לא מקבלות כסף וזה רק בשביל הכיף. ונראה לי שבכלל מדבבים מקבלים כסף ע"פ מספר הרפליקות שהם עושים [??? תקנו אותי אם אני טועה]

Hawkgirl

New member
לא נראה לי X:

כן מקבלים כסף על דמויות קטנות. כלומר, ברגע שמזמינים אותך לדבב משלמים לך על כל מה שאתה עושה(גם אם זה לדבב רק דמויות קטנות ולא חשובות). התשלום לפעמים מתבצע לפי מספר השעות שאתה בא להקליט או לפי מספר הרפליקות שאתה מספיק לעשות באותו יום. על סכומים מדוייקים אני לא חושבת שמותר לדבר פה O:

miaBaby

New member
יש ויש...

וכן האמת שמסובך לדבר על זה פה אבל זו שאלה ששואלים הרבה, אז פעם אחת ולתמיד שידעו, התשלום מתבצע ע''פ סשנים (3 שעות זה סשן מלא). לכל שחקן יש תעריף לסשן ועל פיו משלמים לו, התעריף משתנה ע''פ ותיקות, ניסיון ובלה בלה בלה. כשעושים תפקיד קטן או אורח משלמים לפעמים ע''פ מספר רפליקות, שוב, התעריף משתנה מאדם לאדם. מקווה שזה עונה סופית על השאלה "כמה כסף???" כי התשובה היא- תלוי. והתשובה העוד יותר נכונה היא- זה לא חשוב.

Hawkgirl

New member
אוי נו >.>

כשמיה אמרה שזה "לא חשוב" היא התכוונה(ואין לי ספק שלזה היא התכוונה) שלא משנה כמה תרוויחי, גם אם לא תרוויחי בכלל את תהני מהדיבוב, ואת צריכה לעבוד בזה בעיקר בשביל ההנאה ורק אחר כך בשביל הכסף :\ והאמת שקשה לי להסביר לך "מה הסודיות הגדולה". כי לא רק בדיבוב אלא בכל תחום אחר שאני רואה אנשים מבוגרים משוחחים על כסף, אף פעם לא אומרים סכומים מדוייקים. את בן השיח שלי לא צריך לעניין מה המשכורת שלי, כמה עלה הבית שקניתי, או כמה כסף לקחתי הלוואה מהבנק :\ *והכל פה בגוף ראשון אבל מכוון לכלל כן? XD * זה משהו שלומדים ככל שמתבגרים אני מניחה >.>

miaBaby

New member
../images/Emo45.gifיאפ

חוצזה שכמו שהסברתי...זה לא קבוע, זה שכר אמן... זה משתנה, ושוב, לא נהוג לדבר על סכומים... זה פשוט לא משהו שבנאדם רוצה להגיד כשהוא עובד בשביל הכיף והאהבה למקצוע...

למעלה