שה יוג'ין
במסגרת שוב שבוע בדרום חיפשנו נוראות היכן לאכול. המקום היחיד שלא התלבטתי בשלו הוא זה. ידעתי שאני רוצה לנסות. ובכן - האוכל טעים מאוד, כל השאר ככה ככה. הזמנו מקום לתשע וחצי, והודענו שנאחר קצת כשראינו שהנסיעה התארכה מעבר לציפיותנו. כשהגענו המסעדה היתה ריקה כמעט לגמרי. ואמרו לנו בכניסה חיכינו רק לכם. האוירה היתה של בית קברות. מוזיקה מאוד שקטה שלא מכסה את מלמולי 2 השולחנות הבודדים שהיו בצד השני של המסעדה. צוות שעסוק בסגירות ובפוליש והרגשה של תאכלו ותלכו. לצורך העניין - הייתי מעדיפה שיאמרו לי לבוא יותר מוקדם כמו שעשו בחוות נאות (בביקורת הבאה). מבחינת האוכל: מנה ראשונה של ביצה עלומר ופולנטה - טעימה מאוד, מוגשת בצורה יפה מאוד. לחם הבית עם ממרח גבינה וממרח עגבניות טובות: נחמד. מנות עיקריות: קונפי שוק אווז, שהוגש עם פירה בטטה: הבן זוג נהנה מאוד מן המנה, אבל התלונן שהפירה הוגש קר. פילה ברמונדי (מבריכות משאבי שדה) עם קרם סלרי וירקות: מצויין. הקרן סלרי היה טעים (אבל גם הוא הוגש פושר) הדג עסיסי והירקות אלוהיים (תערובת של שעועית, גזר ובצל סגול שהיו הירקות הטעימים ביותר שאכלתי). קינוח: עוגת שוקולד שלא התעלתה והוגשה עם שני פלחים של פירות מקורמלים שהיו מיותרים ורוטב וניל ודבש (וניל טעים ההקשר של הדבש היה לא משהו). זה לקח שעה לראשונה, עיקרית, וקינוח + כוס יין. לא ממש חווית ארוחת הערב שאותה רציתי. נקודת זכות אחת (פיקס בשבילך) - לא היה יין הבית, אז הגישו במקום יין אחר בכוסות באותו מחיר