כמה מצטברים

אושר מ

New member
שה יוג'ין

במסגרת שוב שבוע בדרום חיפשנו נוראות היכן לאכול. המקום היחיד שלא התלבטתי בשלו הוא זה. ידעתי שאני רוצה לנסות. ובכן - האוכל טעים מאוד, כל השאר ככה ככה. הזמנו מקום לתשע וחצי, והודענו שנאחר קצת כשראינו שהנסיעה התארכה מעבר לציפיותנו. כשהגענו המסעדה היתה ריקה כמעט לגמרי. ואמרו לנו בכניסה חיכינו רק לכם. האוירה היתה של בית קברות. מוזיקה מאוד שקטה שלא מכסה את מלמולי 2 השולחנות הבודדים שהיו בצד השני של המסעדה. צוות שעסוק בסגירות ובפוליש והרגשה של תאכלו ותלכו. לצורך העניין - הייתי מעדיפה שיאמרו לי לבוא יותר מוקדם כמו שעשו בחוות נאות (בביקורת הבאה). מבחינת האוכל: מנה ראשונה של ביצה עלומר ופולנטה - טעימה מאוד, מוגשת בצורה יפה מאוד. לחם הבית עם ממרח גבינה וממרח עגבניות טובות: נחמד. מנות עיקריות: קונפי שוק אווז, שהוגש עם פירה בטטה: הבן זוג נהנה מאוד מן המנה, אבל התלונן שהפירה הוגש קר. פילה ברמונדי (מבריכות משאבי שדה) עם קרם סלרי וירקות: מצויין. הקרן סלרי היה טעים (אבל גם הוא הוגש פושר) הדג עסיסי והירקות אלוהיים (תערובת של שעועית, גזר ובצל סגול שהיו הירקות הטעימים ביותר שאכלתי). קינוח: עוגת שוקולד שלא התעלתה והוגשה עם שני פלחים של פירות מקורמלים שהיו מיותרים ורוטב וניל ודבש (וניל טעים ההקשר של הדבש היה לא משהו). זה לקח שעה לראשונה, עיקרית, וקינוח + כוס יין. לא ממש חווית ארוחת הערב שאותה רציתי. נקודת זכות אחת (פיקס בשבילך) - לא היה יין הבית, אז הגישו במקום יין אחר בכוסות באותו מחיר

pix37

New member
נקרא מבאס, וחבל

זו אחת המסעדות שאני מחכה בכליון עיניים לנסות. לגבי היין - זה ברור שבסוף ננצח את המלחמה הזו - הרי בפועל זו לא ממש מלחמה שכן האינטרסים של כל הצדדים בה זהים.

מבאס... האמת לא מזמן היתה ביקורת מצולמת

של מבקר המסעדות (ניב גלבוע?) וזה מה שהוריד לי מהמסעדה, למרות שקודם לכן היה לי חשק לנסות להגיע לשם. לא הביקורת עצמה היתה שהרתיעה אותי (לא זוכרת מה הוא הזמין או מה הוא אמר), אלא המראה השומם הזה - אני פשוט לא יכולה להתחבר לזה. מאוד לא נעים לי שאומרים לי שחיכו רק לי ו"מקפלים את המסעדה מתחת לרגליים" שלי. בעיני זה פשוט גובל בחוצפה. חבל לקרוא שהתאכזבתם, אבל אני בהחלט מבינה למה.

אושר מ

New member
החשבון:

ביצה עלומה 42 לחם הבית 14 ברמונדי 94 שוק אווז 89 לימונדה 13 כוס אדום (לא היה הבית, שתיתי של יקר מקומי לצערי אינני זוכרת את השם) 28 נמסיס שוקולד 36. סה"כ 316

amirhir

New member
אווירה מבאסת

אין על תחושה שכל הצוות רק מת שתסיים לאכול ותלך הביתה כדי להרוס ארוחה... הנקודה החיובית - האוכל נשמע בעל פוטנציאל, ואם לא היו מחפפים בפינות (טמפרטורת הגשה למשל) אז היה ממש טוב.

שה יוגין

כל הביקורות נחמדות, אבל שוב המסעדה היא בין הטובות בדרום אם לא הטובה ביותר. להגיע בתשע וחצי שהמסעדה נסגרת בשעה 22:00 אז בטח שהם יתחילו סגירה, ככה אני מכיר. פשוט פעם הבאה לא לאחר. בנינו הכי חשוב שהאוכל היה טוב. נכנסתי לתפריט שלהם זה לא קרם סלרי.... זה קרם כרובית. אחלה שבוע:)

ליאןן

New member
מסעדה לא אמורה לעשות סגירה מול פני הלקוח

זה לא ראוי בכל קנה מידה, במיוחד כשמדובר במסעדה שרוצה להיות הטובה בדרום. אם ידוע כי הסגירה בעשר, לא צריך לאפשר הזמנות לתשע וחצי... ולטעמי המכלול הוא חשוב ולא רק האוכל, החוויה הכוללת היא גם השירות, הצלחות, פני המסעדה ולא רק האוכל שמגיע לפה..

אושר מ

New member
חוות נאות

בדשל מחסור גדול במקומות לאכול - והצורך במקום שמגיש בשר נבחרה חוות נאות לערב השני של הסופ"ש. הזמנו לתשע וביקשו מאיתנו לבוא קצת קודם. התפריט כתוב על לוח מחיק. אני בחרתי לאכול 2 ראשונות בזמן שהבחור הזמין עיקרית. קרפצ'יו: עמוס בבלסמי שהשתלט לחלוטין על הטעם. מוגש עם גבינה חסרת טעם שטוב שלא היתה על כל הקרפצ'יו. הבשר כשלעצמו היה טעים. צ'וריסו: נקניקיה בודדת. היתה טעימה. אישיתא ני מעדיפה את הצ'וריסו בטחינה גסה יותר. אסאדו: לפי המלצרית 250 גרם בשר. לדעתי היה קצת פחות. הבחור אהב אבל לא שבע ונאלץ להזמין מנה עיקרית נוספת. עם המנה העיקרית הוסבא לנו שמגיע לחם ו- 3 סלטים. הלחם היה חביב. סלט עגבניות שרי עם פסטו היה טעים מאוד, כרובית עם טחינה - הכרובית היו בסדר. טחינה אני לא אוכלת וסלט ירוק שהיה בסדר. אנטריקוט (אנגוס) היה העיק'ריתה שניה שהזמין הבחור. הוא אמר שהבשר לא התעלה. קינוח: שכבות של מרנג שוקולד, מוס נוטלה, מוס שוקולד. היה טעים.

אושר מ

New member
בערך 400 כולל טיפ וחצי בקבוק יין

עיקריות 82-95, ראשונות באזור ה 35-40

inבאלי

New member
אנחנו היינו לפני שנה והיה חביב

היו לא מעט דברים שחרקו אבל באופן כללי היה חביב, אולי בגלל שהיינו סלחנים כלפי עצם קיום המסעדה בחווה כזו באיזור שאין בו יותר מדי אפשרויות קולינריות.

אושר מ

New member
חוות קורנמל

בתפריט מוגשות מנות המבוססות על הגבינות של המקום. אנחנו הזמנו: 3 ברוסקטות (מגיעות כל אחת עם גבינה אחרת - במקרה שלנו תום, הגר (דמוי קממבר) ועוד גבינה טריה יותר. הגר בתנור: תפו"א עם הגר מותכת מעל ורוטב שום ויוגורט 0 מצויינת. העיניים של רוני - 2 ביצי עין עשויות בתנור מעל גבינה שהותכה. טעים מאודץ בסה"כ המנות כולם טעימות והגבינות גם כן. את הגבינות הכרתי מראש, ורק חבל לי שהן כמעט תמיד נמכרות לא מספיק בשלות. קיבלנו גם טעימה מ03 גבינות חדשות: מלוחה - שלטעמי לא היתה מספיק מלוחה. גבינת שום - מצויינת לבנה - (לא כמו גבינה לבנה אלא לאבנה) - טעימה גם כן, אבל לא מספיק חמוצה ומרוכזת בטעמיה לדעתי.

pix37

New member
את זוכרת במקרה מחירים

איך שהוא נכנס לי לראש שהם נורא יקרים ולכן לא עצרנו שם מעולם. אשמח לבדיקת מציאות.

FiReBall

New member
יש להם אתר עם מחירים

אני גם הייתי שם בשבוע שעבר וזה כיף גדול לשבת שם באמצע המדבר עם הגבינות הטובות..

אושר מ

New member
אם אני זוכרת נכון - ביצים 24, ברוסקטות 36

והגר בתנור עוד 35-40.. לא יקר בכלל לפי אמות המידה שלי

אושר מ

New member
הדיינר של ג'וצה

היינו 3 פעמים בזמן האחרון. יצא לנו לטעום: כריך רוסטביף: מוכן מאנטריקוט. מצויין ועסיסי במיוחד. שניצל: הבחור אהב. ביקש להחליף את הפירה בצ'יפה וקיבל צ'יפס דקים דקים ופריכים. סביצ'ה דג ים: בשתי הזדמנויות שונות. בשתיהן היה מוסר אבל התוספות היו טיפה שונות. בשני המקרים היה מצויין. במחיר סביר מאוד של 38 שקלים למנה. ברוסקטות כבר אווז: מוגש כבד אווז על הבורסקטה עם רוקט. כמה פשוט כמה טעים (61 אני חושבת) קלמרי מטוגנים: טעים. מוגש עם רוטב שום. לחם שום: מוגשת כיכר לחם פרוסה כמעט עד הסוף, ובין הפרוסות ממרח שום. המבורגר בנדיקט: המגורגר עם ביצה עלומה. הבחור אהב מאוד. קרוק פלורנטין : טוסטים עם גבינה ותרד. המנה החלשה ביותר שטעמנו. מהמיוחדים: ריזוטו עם גבינות שונות ומעליו סלמון - הסלמון היה עסיסי וטעים והריזוטו מיוחד וטעים והכיל גם תרד. פיש אנד צ'יפס: לא שאלנו מאיזה דג אבל האוכלת נהנתה מאוד. מהמיוחדים: קורדון בלו - מנה ראשונה של שתי חתיעות חזה עוף ממולאות בשינקן וגבינה. מוגש עם רוטב מיונז חריף. טעים מאודץ מנה יחסית גדולה בשביל מנה ראשונה, ממליצה לחלוק. בקינוחים: פנקייק: יצא לנו לטעות ליברפול (תותים וקרם וניל) המוצלח מכולם, בננות ככה ככה, ופאדג' שוקולד טעים מאוד. גכלידת סאנדי: עם פאדג' ורוטב שוקולד - טעימה מאוד לסיכום - מוצלח מאוד ותמורה מעולה לכסף. מסעדת הבית החדשה שלנו...

גסטרו

New member
פתחת לי את התיאבון עם הדיווח על ג'וצ'ה

נראה ששם אסעד ביום עבודתי הקרוב בכרך הגדול , ולגבי שה יוגין- בכמה אחרתם?

למעלה