כמה מעליב

כמה מעליב

זה לראות את הבטא מתחת לחמש.
כל הציפייה,התפילות והתקוות. למרות החששות והפסימיות-היתה מלחמה קשה ותמיד נכנסה קצת תקווה וחלומות. והפסדתי במערכה 2:0
תרומה ראשונה, החזרה שנייה. עוד שלילי שנכנס לסטטיסטיקה.

מתחילה ממש להאמין שיש סיכוי שאני לא אמורה להצליח פה.
וממש מרגיז שהם שמים בתחילת הדף את האסטרידיול (1200) והפרוגסטרון (28) שעוד גורם לרגע לחשוב שהבטא טסה... לא. לא עולה מעל החמש.

ואני בעבודה!!! פשוט סיוט. סיוט. ושום תנחומים ואמונות לא יעזרו. רק הרצון לקבור את עצמי בערמות של טישו.

מיה2013

New member
מאוד מייאש ועצוב

ועוד בעבודה... תנסי לקחת כמה דקות לעצמך, ואיך הרופא שלי מחר תביני שהשמש זורחת גם מחר ותקומי עם תקווה חדשה.

נשארו לך מוקפאים?

ליבי איתך

היית אמורה לקבל דו"ח על העוברים
מחברת מנור שבועיים לאחר ההחזרה הראשונה (זה דו"ח שמגיע בדואר)
בדו"ח מופיע התפתחות העוברים וגם כמה מוקפאים יש והיכן הם אוכסנו באסותא... זה לא כתוב בשפה פשוטה אלא בצורת דו"ח

איילת

לאחר ההחזרה הראשונה קיבלתי דו״ח אך לא נשארו עוברים
לכן השלימו לי וקיבלתי עוד 4, שניים שלא תפסו לצערי הרב וכעת אני ממתינה לשמוע אם הוקפאו השניים האחרים

נכון עכשיו נזכרתי שכתבת את זה....
מעצבן לא לדעת.... מקווה מאוד שהוקפאו

מצטערת לשמוע

קיוויתי מאוד לשמוע בשורה אחרת, טובה.
זה לא קל, מבינה את העצב והתחושות הקשות. הייתי שם, גם אני התרסקתי בכשלונות הראשונים.
אבל אסור להתייאש ובטח לא לחשוב שאת לא אמורה להצליח פה. לא כולן נקלטות מהר ולפעמים הדרך ארוכה וזה לוקח זמן.
מציעה לדבר עם הרופא ולראות מה הוא אומר, מה לדעתו הסיבה, איך אפשר לעשות אחרת , אולי בדיקות שעוד לא נעשו...
אם יש אפשרות, תצאי מוקדם היום ותקיפי את עצמך באנשים שאוהבים ומחזקים.
חיבוק

זה העניין

שדיברנו,בטלפון בנתיים
ואמר שהוא יודע שלא דילגנו על שום בדיקה והוא ממש מופתע כי העוברים היו מצויינים- מה שיותר גורם לי להסתגר ולחשוש שיש אצלי בעיה-
אבל כביכול הכל תקין גם מבחינת תמיכה וגם פיזית-חוץ מזה שאין לי משום מה ביציות בגיל 30
אין לי הידבקויות או ציסטות, לא מחיצות, רירית לפני החזרה היתה פעמיים מעל 9 ונאמר לי שזה מצוין. זה פשוט מתסכל
מה הבעיה?!?

זקוקה למידע לגבי הפרוגסטרון איילת צודקת.

ביום ההחזרה שלי הפרוגסטרון היה תמיד 24
איך זה אחרי שבועיים תמיכת פרוגסטרון ביום הבטא זה כל כך נמוך. אולי את צריכה גסטון.

בהצלחה

זה קצת מלחיץ

מה שאתן אומרות. הבנאדם הוא פרופסור מומחה! חושבת שאם זה לא היה תקין הוא היה מממשיך? זה ממש מלחיץ...

אולי זה קשור לעניין שכל אחת מגיבה אחרת? אולי זה שאין לי ביוץ טבעי כי אין לי ביציות משפיע?
זה שהפרוגסטרון היה 28 ביום הבטא אולי כי לא הייתה השתרשות? זה הגיוני לא?
אצלי הוא היה כ3-4 ימים לאחר ההחזרה 23.

ביום הבטא במידה ואין הריון הפרוגסטרון מתחיל לרדת...

סביר להניח שהבעיה היא באיכות העוברים ולאו דווקא בתמיכה.. למרות שהם ניראים הכי הכי..
ממש משתתפת בצערך, מקווה שבפעם הבאה זה יצליח, אסור להרים ידיים חלילה !!

יש הרבה לא נודע בפריון

קודם כל זה שאצלך כל מה שנבדק תקין זה כבר טוב.
האם עשית בדיקת קרישיות?
לגבי הפרוגסטרון. אצלי כשסוף סוף היה הריון הפרוגסטרון היה 26 ביום הבטא הראשונה
ואחרי שבועיים (שבוע 6) הוא עמד על 25 ולא הוסיפו לי תמיכה וההריון עבר תקין ובשלום.
אני ממליצה לקחת ויטמינים ומינרלים כמה חודשים לפני ההחזרה.

לגביי הקרישיות

אני לא ממש זוכרת, אני מאמינה שזה היה חלק מהבדיקות דם.. אבל בטח זה משהו שהייתי יודעת לא? זה משהו כזה שאמורים לדעת אותו בלי קשר להריון, לא?

זה לא בבדיקות השגרתיות

אלה בדיקות יקרות יותר וקופות חולים לא מאשרות אותן בקלות. אני קיבלתי אישור לחלקן ואת השאר עשיתי פרטי בבלינסון.
לגבי הפרוגסטרון, אני גם חששתי שהוא נכון אבל הרופא חשב שזה בסדר כל עוד אין דימומים. יש רופאים שאומרים שהערך בדם נמוך יותר מהערך של ההורמון ברחם ולכן זה לא אומר הרבה. הכי טוב שתעלי את זה מול הרופא והוא יגיד מה הוא חושב.

לגביי בדיקות דם

הדפסתי עכשיו את הבדיקות מלפני ההחזרה הראשונה
וזה נקרא PTנכון? ראיתי שיש לי 3 בדיקות לזה.
&nbsp
בכל מקרה לא זוכרת שעשות לי בעיות ועשיתי המון בדיקות .

עברתי על כל ההודעות

ובכל זאת לא הבנתי כלום לגביי ערכים.
&nbsp
&nbsp
לכי תדעי ,אולי פיספסנו משהו אצלי.
אולי יש כן איזה הסבר קסום לזה שעוד לפני גיל 30 התנדפו להן כל הביציות מגופי.
&nbsp
כרגע מרגישה בתוך מסך עשן. אין לי שום שמץ של תקווה.
&nbsp
לא מבינה ומקבלת איך פעמיים של עוברים-"מהממים" לא נקלטו למרות שכל התנאים טובים. לא נתפס
לא מעכלת

למעלה