כמה מסקנות מאמש

Benedictus3

New member
כמה מסקנות מאמש

יש לנו נוער מצויין... אחת הקבוצות היותר איכותיות בהיסטוריה של המחלקה!!
מובן שלא ניתן להעלות את כולם להרכב הראשון, אבל האיכותיים שביניהם (קוסטה, ביטון, גוזלן, וייסמן, חוגי, בריק ועוד) צריכים להיות משולבים על בסיס קבוע בסגל הבוגרת ולצבור דקות משחק.
דבר נוסף - אין משחק אגפים! הדבר מחייב בחינה מקצועית רצינית של מצב המגנים שלנו. מאחר וטואטחה לא ימשיך (וטוב שכך), ומאחר ומסליללה כנראה לא יחזור, יש צורך להודיע למשומר וגבאי שיחפשו קבוצה אחרת, להציב את יוסיפוביץ' בתפקיד המגן הימני מתחילת העונה ולרכוש מגן שמאלי זר איכותי. מובן שצריך שחקני אגף איכותיים גם בחלק הקדמי, אבל לפני כן צריך לדאוג למגנים איכותיים שיודעים לתת כדור נכון לרחבה, שלא פוחדים לקחת כדור עד לקו הרוחב ולהכניס פנימה לטריילר (כפי שהיה עושה מסיללה בכשרון רב!) ושמסוגלים גם לסגור אלכסונית.

עוד דבר - סארי פלאח הוא שערורייה של שחקן... אני מקווה שימצא לעצמו קבוצה במהרה בימינו מכיוון שהוא אשם ישירות בשני שערים שספגנו במשחקים האחרונים, ושהעיתונאים מיהרו להלביש את האשמה בספיגתם על השוערים. בנוסף, אני מאד מקווה שדקל קינן - ממנו למד פלאח את ביצוע העבירות המופלאות על מפתו הרחבה - לא ימשיך במכבי חיפה ויצטרף לחבריו קטן ומשומר בדרכם החוצה. בלם זר יחד עם שיר צדק או לחליפין עם איאד חבשי, יכולים לתת פתרון סביר (אם כי לא מושלם).

חופש נעים לכולנו

Cade Foster

New member
בלם זר

טיישיירה!! צריך להיות המטרה הראשונה לקיץ הזה.
בנוסף, שוער וקשר אחורי זרים. אין בעמדות האלה אף שחקן ישראלי שאפשר להתפשר עליו. אם תומר חמד או עדן בן בסט יביעו נכונות לחזור, אפשר לוותר על זר לעמדת החלוץ לטובת עמדת המגן השמאלי. אם לא, נבלע את הגלולה המרה שנקראת שמואל שיימן. הזר החמישי חייב להיות פליימייקר קדמי. גולסה תודה לאל כבר איננו, על קטן אי אפשר לסמוך כי הוא לא יכול, על ראיוס אי אפשר לסמוך כי הוא לא רוצה לעבוד קשה ומאור מליקסון כנראה לא ממש ישמח לחזור.

חדשות מצוינות השחרור ההמוני הזה אבל אסור שזה ייגמר כאן. טוואטחה וראיוס חייבים להיות הבאים בתור.

Benedictus3

New member
טוואטחה ילך וראיוס ישאר

אם זה מסיבות כלכליות או מסיבות מקצועיות... בשונה ממך אני חושב שראיוס יכול להיות שחקן משלים מצויין, אבל הוא חייב שחקן דומיננטי מנטלית לצידו בקישור. ראיוס יכול להיות פתרון לא רע לשחקן אגף ימין, אם יהיה לנו מגן ימני מהיר עם הבנת משחק (יוסיפוביץ').
בכל שאר הדברים מסכים איתך כמובן ומוסיף משהו שאתה ודאי לא היית מוסיף - יניב קטן צריך ללכת לא בגלל היכולת המקצועית והתרומה למשחק הקבוצתי (גם על בוקולי אי אפשר לבנות מהבחינה הזו) אלא בגלל הרעלת חדר ההלבשה והפרעה למהפכה... אילו הוא היה כמו בוקולי באישיות שלו, הייתי משאיר אותו בקבוצה לתמיכה מורלית וחונכות לצעירים... אבל חוששני שהוא יישאר בקבוצה ויפריע למהלכים משמעותיים.

לא ברמה של זרים!

ראיוס לא מספיק בשביל רמה של זר , שיביאו מישהוא לפחות ברמה של פריצה

למעלה