כמה "מנויים" יש לכם?

פוEט

New member
כמה "מנויים" יש לכם?

אני מתכוון לאלו שמקבלים הודעה כל פעם שאתם מעדכנים את הבלוג שלכם? האם זה מעורר בכם חשק להמשיך לרשום? האם יש לכם מושג למה הם בחרו לקבל עדכונים?

בשביל לענות על זה בדקתי

כי אני לא בודק בדרך כלל, אבל הנה יש מספר: 63 מנויים. באיזשהו מקום זהו פידבק, אנשים רוצים לדעת ברגע שאתה מפרסם, זה חייב להיות איזשהו סוג של דלק לבלוגר, להמשיך.

אנשים שמנויים אליי

הם משהו בסדר גודל של אלים. הם (והתגובות) זה האוצר שלי, זה הדבר היחיד שנותן לי את החשק לכתוב ולהשקיע בבלוג. (ובזמן האחרון אני מוצא את עצמי עובד על הרשומות שלי במשך שעות על גבי שעות) אני חושב שהסיבה שהם מנויים אצלי היא בגלל שהם עושים סמים.

חחחחח

אני מנוי RSS שלך ואני לא על סמים!!! (נגמלתי
)

דם דם

New member
כי הם חולי נפש

אחרת אין לי שום הסבר למה אנשים מקבלים עדכונים אצלי אפשר לחשוב מה אני כבר כותב...כולה כול מיני שטויות ואממ נראה לי שיש לי איזה 14-15 מנויים...בטח אחד ברח כרגע אז זה עומד על 14 ואמממ אני כותב בשביל עצמי..אבל כמובן שאם איש לא יקרא אני יחסל את הבלוג ולא יכתוב יותר

reedgreenwhait

New member
לא אומרת כמה.

למה הם בחרו לקבל עדכונים? כי הם רוצים להמשיך לקרוא ת'בלוג שלי, אני מניחה...או או כי הם רוצים לגרום לי להרגיש רע על ידי ביטול המנוי אחרי זמן מה (פרנויה? לאו דווקא)...

28

יש מצבים שהם זה מעורר טיפה יותר חשק לכתוב פוסטים, ויש מצבים שלא. בד''כ אני נוהג לבדוק מי נרשם אלי, אני אוהב לזהות את האנשים. אני מניח שפשוט אוהבים את המסר והכתיבה שלי, ואולי גם את הנושאים עליהם אני מדבר\כותב.

ny22

New member
מנהל
לא הרבה - 10

ואני מקוה שיהיו יותר, זה כ"כ משמח אותי לראות שיש כאלו..

../images/Emo12.gif מה סה סה?

יש מישהי שאת לא רוצה שתהיה מנויה והיא מתעקשת כל פעם מחדש לעשות מנוי? איזה ריטואל מוזר. הרי באותה מידה היא יכולה פשוט לקרוא את הבלוג שלך ודי, לא? אז בשביל מה הקטע עם המנוי?

ע ל ו מ ה

New member
אני מניחה שהיא לא יודעת

שאני לא רוצה... אני סולדת מתגובות "אוי מתוקה איזה יופי חיבוק, אוהבת ...". בעיקר כשהן מאנשים שאני לא מכירה (אפילו לא וירטואלית). אז מעדיפה לא לקבל אותן דקה אחרי שפירסמתי את הרשומה... אז אני מסירה את המנוי. הוא חוזר אחרי איזה זמן. ואני מסירה שוב (זה לא שאני בודקת כל יומיים, אני גם לא מפרסמת כל יומיים). כבר הסרתי 6-7 פעמים.

דם דם

New member
תסבכת אותי

את כותבת רשומה נכון...ועל רשומה הרי הגיוני שיגיעו תגובות אז מה הבעיה עם התגובות של אותה אחת,זה שהיא אומרת לך "מתוקה איזה יופי" וכול מיני...ולא הבנתי את הקטע שאת לא אוהבת אותן מאנשים שאת לא מכירה...הרי חשבתי שאת אנונימית שאף אחד לא מכיר אותך. אז איך את מצפה שיגיבו אנשים שמכירים אותך...טוב כאן כבר התסבכת ממש...תבהירי לי את הנקודה הזאת.

ע ל ו מ ה

New member
קודם כל, כתבתי "הכרות וירטואלית"

אולי רוב האנשים כאן לא מכירים אותי אישית, אבל יש כאלה שקוראים את הבלוג שלי ואני את שלהם, או שאנחנו משתתפים באותם פורומים. להם יש הערכה כלפיי ולי יש הערכה כלפיהם, נעים לנו לקרוא אחד את השני, ולכן התגובות שלנו חשובות אחד לשני. האמת, גם מאלה, אני לא מצפה ל"מתוקה, חיבוק, אוהבת אותך". לא זו מערכת היחסים בינינו, וכשחברות הקומונה שלי (הכרות וירטואלית!) שולחות לי חיבוק, הוא שווה בעיני כי הן חשבו עליו במיוחד בשבילי ושלחו לי בו אנרגיות. גם חיבוק נחמה מקוראים אחרים שמעריכים אותי, שווה בעיני. אבל שמישהו שאני לא קוראת ולא מכירה יחתום באהבה? לא מתאים לי. זה לא סתם סתמי וחסר כוונה, זה המוני, וזה מפריע לי. לא רוצה. וגם לא רוצה שבאי הבלוג שלי ייראו את הברכה הזו וייחשבו שאני בכלל מכירה אותה והיא שייכת למעגל שלי. היא לא. אז אני לא רוצה שהתגובה הראשונה לרשומות שלי, יהיו תגובות מתק פלסטיות של זרים. זה הכל.

דם דם

New member
אהההה

אוקיי קלטתי אותך צודקת לגמרי...תגובות כאלה סתמיות זה באמת לא במקום,גמאני לא הכי אוהב אותם אצלי בבלוג מאנשים זרים. צודקת באמת,תגובות ראשונות צריכות להיות נעימות ולא המוניות כאלה

פוEט

New member
ישלי

15.... טוב נו ,התחלתי רק לפני שבועיים(רשומה ראשונה ב14-5) וגם מסתבר שאני עילג מזעזע אבל למה למחוק לא הבנתי?

למעלה