כמה מכן הנשים

כמה מכן הנשים

מרגישות את אשר אני מרגישה גם אם לא הכל מושלם. בן זוג, עבודה, משפחה בריאה. והדגש הוא על הזוגיות כמה שיגידו אנשים: תאהב את עצמך לפני שתאהב אחרים: תהיה מאושר גם אם אתה לבד אהההה בולשיט כן הכל בכתוב ככה,אבל מה באמת קורה, האם אנחנו פוחדים להודות בזה. "לא טוב היות האדם לבדו" כל בן אדם צריך אהבה. ולי יש אהבה, אהבה גדולה, הגבר של חיי. הוא האושר והאור המקיף של חיי. הוא המנגינה של חיי, הוא הליטוף של חיי. ואיתו אני רוקדת את משחק החיים. וכל כך רוצה לצעוק לעולם על אהבתי הגדולה, על הגבר של חיי, ועלי האישה של חייו, וצריך להרגיש באמת כדאי לדעת על מה אני מדברת ומה אני מרגישה. והנה אני צועקת ומספרת על אהבתי ומודה לבורא עולם יום יום

תמי דקל

New member
אשרייך וטוב לך...

אני מאושרת בשבילך, שמצאת את אהבת חייך, את הזוגיות המושלמת עבורך. אני לעומתך, טרם מצאתיה.... ואולי היא לידי ועדיין לא פקחתי את עיניי.... אולי היא רק מעבר לפינה.... אבל... אני עדיין חוששת... מפגיעה נוספת... הרי עוד רק אספתי את השברים... עדיין מחברת חלקים...
לך בהמשך הדרך.

אילנה41

New member
יפה כתבת

אבל מי אמר שאת האישה של חייו? ולמה את כותבת בניק אחר?

../images/Emo142.gif

את מעבירה אנרגיה של אישה שחיה בחוסר רציני, תגובה לא נעימה אבל בכל זאת אני מאחלת לך אושר ואהבה
גם אם אני בניק אחר, זה לא צריך להטריד אותך יקירתי

../images/Emo140.gifכמעט אותו שם

כמעט אותו סיפור ואפילו אותו גיל אבל זו לא אני ואת אשרייך

רחלי228

New member
../images/Emo57.gif חם בטבריה

זהירות מ"עין הרע".... אשרייך וטוב לך... מניסיון...

העין הרע באה למי.

שמזמין אותה אלי עין הרע לא מתקרבת אני מחוסנת ויש המון מלאכים ששומרים עלי מגנים עלי.

למעלה