כמה מכם ניסו....

חיבוקון

New member
בטח שיש הבדלים ,למילים לא ניסיתי יש

איזו תחושה של אני אנסה מאוחר יותר :)) לפיכסה, ואיכסה אין קונוטציה של ניסוי ותהייה זה ההבדלים! ולמה שאישה שבחיים לא תעשה את זה, כמוך! לא תגיד איכסה? כי כנראה שבתוך תוכך זה מושך אותך :))) אז שיהיה בהצלחה וספרי לי איך היה

shellush

New member
אז זהו! למה אתה מסיק ש...

יש לי משיכה לזה רק בגלל שאני לא אומרת איכסה פיכסה וכו'... לי אישית אין משיכה לנשים ולו המינימלית אבל עדיין לא מרגישה צורך לנער את זה מעליי כאילו היה פשע.

חיבוקון

New member
פשע? חס ושרלילה! :)))

אני לא מנער את זה מעלי, רק לא נראה לי שבחיים אני אתנסה בזה, אם כי החיים מפתיעים את יודעת :)))

חופ שיה

New member
אותי זה מעניין ברמת ........

הסקרנות, יצא לי לטעום מישהי רק ל 15 דקות , אהבתי ואני מקווה שביום מן הימים אמצא מישהי לחזור על זה שוב רק שזה יהיה ליותר מכמה רגעים. לא יכולה לומר שאני נמשכת לבנות באופן כללי, אבל בהחלט מעוניינת להתנסות בחוויה שכזאת, סביר להניח שאני אהנה.

חיבוקון

New member
לטעום משהו טעים רק לכמה דקות, זה

הכי גרוע! כי אז תמיד יש את התהיות מה היה קורה אילו זה היה נמשך יותר לא? אני בטוח שתהני! חוש שישי מפותח :))

נ י נ י

New member
אני ניסיתי

האם זה היה יותר מסתם התנסות ? כן , בטח - פעם ראשונה עינין של סקרנות שבסופו של דבר יצא מזה חברות טובה ופעם שנייה זה קרה בגלל חברות טובה שסחפה אותנו לזה ועל זה אפילו היה כאן סיפור - איך שהזמן עובר מהר ....

חיבוקון

New member
סיפור?יאללה לנקקי לי לכאן את הסיפור

שנוכל לשאוב ממנו הנאה (תרתי משמע) :)))))))))))

נ י נ י

New member
אין לי שמץ של מושג איפה הוא

מצטערת - אבל אם אתה רוצה הנאה יש כאן באחד העמודים האחרונים תמונות שהעלתי שיעשו את העבודה

חיבוקון

New member
נינוש? תמונות שלך? :))))

לא מחפש תמונות, אם הן מול העיניים , אז אחלה! ומה פירוש אין לך שמץ? ככה את שומרת על היצירות שלך?

נ י נ י

New member
לאאאאאאאא

תמונות שלי עד היום לצערי לא יצא לי - כל פעם עד שמצאתי מישהו שאפשר לסמוך עליו זה לא יצא בסוף - אבל לא נורא , זה עוד זמן להשיל עוד כמה קילוגרמים - שיהיו אני בטח אפרסם - התכוונתי לתמונות של הילדות המסכנות שאין להן כסף לבגדים - אני יודעת שהיו כאלו שזה גרם להם להנאה - תשאל את גל

נימרודM

New member
הרבה יותר מסתם היתנסות

זה היה לפתוח עולם חדש, להבין את המושג B מהמקום הפיזי והמקום הריגשי, וגם,,,,,, הבנתי את הכיף של החברה שלי למצוץ לי ת'זין....... זה באמת כיף זין בפה,,,,,,,,, כזה שנכנס עד הגרון (גרון עמוק) משתולל בחוצפה עם הלשון,

נימרודM

New member
הבנתי שבסופו של דבר אפשר

להיתאהב ולהימשך לאדם בזכות מה שהוא/היא בלי קשר לאברי הריביה, ההבדל שבין גבר/זכר או נקבה/אישה כלומר המישור הגנטי מול המישור החברתי. מרגע שהתפרקה המשואה הזאת הכל נהיה יותר פשוט, עם בן מיני אף פעם לא צריך לבקש מין אנאלי, זה הסטנדרט ,,,,, לתקופות היובש בזכרים יש לחברה שלי דילדו
התשוקה למצוץ זין לא מרפה. להרגיש אותו מתנפח בפה, תופס נפח, נוקשה ורך, עצמאי ומובל, ניגודים. מרגע שהעזתי לבדוק את העניין חיי המין רק נהיו עשירים יותר

נימרודM

New member
Cunt, oops.......

I cannot that means, my mouth is full,,,,,,,,,,,, ההינו במיטה שלושה היא אני והוא, שפתי פגשו את שפתיה מסביב לזיין שלו, קצת רבנו על היתענוגות על הזיין שלו, אבל ויתרתי לה, כשגמר הזרע שלו זלג על פניה ועל פני, מצאתי שהזרע שלי טעים יותר אבל הכי טעים זה מיצי האורגזמה שלה. ומעבר למיניות הקבלה של בני מיני העיפה הצידה ים של מעצורים והכניס פשטות חדשה לחיים.... וזו היתה הזדמנות לבדוק את זהותי המינית

למעלה