כמה מילים ממני...

^Meri^

New member
כמה מילים ממני...

היי כולם, זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום, אז קודם כל מזל טוב לי..אם אני לא אריע לעצמי, עידוד אני לא אקבל, אז...חפיף.. בכל אופן, רציתי לדבר קצת יותר ברצינות, אני לא כל כך יודעת למי להפנות את המכתב, אבל קצת חבל לי.. בטח הרבה אנשים בנוער מרגישים ככה, ואו שלא נעים להם להגיד, או שהם לא ממש מודעים, אבל משו בתנועה שלנו לא עובד כמו שצריך... קשה לי להסביר בדיוק מה אני מרגישה בלי ללכלך על אנשים שאני אוהבת, ואני באמת אוהבת את כולכם, אתם הכי הכי בעולם(ואני גרועה בלהתחנף, אז שלא תעיזו להגיד שזה מה שאני עושה!!!) אבל כשחזרתי לתנועה שנה שעברה, היתי חדורת מוטיבציה, והיא מעט נעלמה לי..ולא כל כך בגללי, אלא יותר בגלל שהרגשתי שכל מה שאני מנסה לעשות לא יעבוד... אני באמת מנסה שלא להפנות אצבע מאשימה, כי גם לי אולי יש חלק בזה, אבל הגופים השונים לא מתפקדים כראוי,וכל פעילות שניסיתי לארגן,חשתי במעצור כלשהו מצד התנועה, שאולי לא קיים במציאות, אבל הוא מפריע לי ואני יודעת מעוד אנשים שגם הם נתקלו בו רבות...ואולי התנועה עוברת שינוי, והמזכירות החדשה הביעה רענון קל, אבל אני נדחקתי הצידה... אני שונאת התבכיינויות וזה מה שאני עושה עכשיו, אז אני אנסה לסיים בנימה חיובית יותר, ושזאת תהיה רק נקודה למחשבה (בתקווה שתביא לתוצאות אולי?:)), שנה טובה ומתוקה לכולנו!!! שנה מלאת שלום (למי שעוד מצליח להאמין...אני עדיין תמימה נראה לי...) שנה מלאה באהבה ואושר ואופטימיות, כי זה הכי חשוב...!

*Che MaOrA*

New member
תרגיל מלוכלך משהו, מירבוש...

כאילו שאף אחד לא זיהה מיהם האנשים שאת אוהבת ולא רוצה לפגוע בהם...
אגב, ברוכה הבאה לפורום, ובכלל מזל טוב על החידוש המשמעותי - יש לך זמן פנוי! מירב? זמן פנוי? לא מסתדר לי. נדבר , יפהפיה. בא ביי.

^Meri^

New member
מאורי, אתה לא היחיד...

איבדת את הנקודה זה לא מישהו אחד..זה כמה... הבעיה לא נעוצה רק בך... אם הכל היה עובד כראוי אתה בטח לא היית מקלקל.. אבל גם איתך יש לי דין וחשבון(אוווו:))) אוהבת, מירב.

*Che MaOrA*

New member
מעודד... אבל...

עדיין אני לא בטוח שזה המקום להערות מהסוג הזה. בתקווה למותך - מאור.

צריך שינוי!!!

לא יותר צמתים של 3 אנשים.... לא יותר הפגנות עלובות..... אלא התעוררות, כיף, גימיקים, פרובקציות!!! וזה חייב לבוא מבפנים. אני עייף אין לי כח לפרט... אבל אני מבטיח להתחיל את השינוי הזה באזור שלי!!! (אזור שרון - מוסיף המון !!! אזור שרון - זה שיגעון!!!)

^Meri^

New member
אבל...

אחלה גימיקים פרובוקציות...אבל העיקר בעיני זה שכשמישו ירצה לתרום, הוא יוכל ולא ירגיש שחוסמים אותו... כי לעודד מוטיבציה זה לא שווה עם את המוטיבציה אח"כ מדכאים...

א.א.אפל

New member
יש משהו במה שאת אומרת

אמנם התנועה שלנו מאוד פתוחה לרעיונות שבאים מלמטה, אבל קשה לבצע את כולם וגם את אחד מהם. את לדוגמה בעלת-תפקיד במישור האיזורי. כשהייתי בעל תפקיד במישור האיזורי, היה לי בעיה והיה לי קשה ליזום דברים ברמה הארצית. לעומת זאת, היה לי קל לבצע דברים ברמה האזורית, וקשה לבצע דברים ברמה הסניפית, אם לא מדובר בסניף שלי. זה דרכו של עולם... גם לפעיל מרכזי באיזור שלך קשה להרים משהו אזורי כשאני חושב על זה. וברוכה הבאה לפורום...

למעלה