כמה מילים אם אפשר

Sk8er Girl7

New member
כמה מילים אם אפשר

בקשר לאתר, הגיע אליי הכתובת ואז שמתי לב שזה מהפורום הזה אז רציתי להגיד שאהבתי את האתר הוא חמוד לאללה וטוב לראות אתרים של אבריל בעיברית אני מנהלת הפורום בהייד פארק עם האתר הראשון שלה ועקב מס´ בעיות רבותתת הוא עדיין לא מעודכן אבל עובדים על זה בקרוב הוא גם כן יעלה עם המון חומר לבנתיים כל החדשות וכו´ נמצאים בפורום אז עד אז, טוב לראות שיש לאבריל עוד אתר בעיברית, כבר אתר שלישי !!!!! וככה נקווה שאבריל תקבל מודעות בישראל ותפורסם כאן ושאנשים ידעו מי זאת ולא עוד איזו בריטני 2 כמו שהם חושבים לפי קליפ אחד. ואוליי אפילו (לחלום) שבסיבוב ההופעות שלה בקיץ היא תעבור גם דרכנו. אז קבל ח"ח על האתר נקווה שיהיו עוד הרבה בעיברית... ובהצלחה. תמשיכו להעריץ אותה כי סוף סוף יש מישהי אמיתית בעולם המוסיקה.

DreamS_HunteR

New member
אני שמח שאהבת את האתר

ואני אומר, שאין פה שום קטע של תחרות! (כך אמרו לי כמה...שאני עושה תחרות אתכם) ואם זה האתר השלישי, אז איפה השני?? אם את מדברת על www.avril-lavinge.up.co.il (והכתובת נכונה, זה לא טעות שלי, זה טעות של בוני האתר) אז מאוד מוזר שבנו עליה אתר והכתובת בכלל לא נכונה (הכוונה לשם שלה..)

גם אני נורא אהבתי את האתר../images/Emo70.gif

כל הכבוד

טוב שלא העתקתם את הביוגרפיה

המתורגמת מהאתר של אדם מילה במילה לאתר הזה. בעעע איכסה.

Sk8er Girl7

New member
את מדברת על האתר שלנו?

סורי זה לא האתר שלנו בכלל האתר הזה זה אתר של מישהו אחר והפורום של אבריל מהייד פארק מופיע בו כמו עוד אתר ישראלי שעומד לצאת וגם בו יופיע הפורום מהייד פארק האתר הרישמי של הפורום עדיין לא הסתיים ויצא בכלל יהיה 3 אתרים ישראלים שבהם יופיע הפורום מהייד פארק אבל זה לא אומר שהם האתרים של הפורום ובאתר של הפורום תהיה ביוגרפיה מקורית. באתר של אדם, למרות שהאתר מעוצב יפה לפי דעתי ואתר נורא נחמד הביוגרפיה זה העתק עם תרגום מהאתר הרישמי

DreamS_HunteR

New member
ביוגרפיה כשמה אמורה להיות יחידה.

אמן כלשהו מקבל את הביוגרפיה הרשמית שלו, הביוגרפיה שאמורה להתפרסם כמעט בכל מקום כאשר רוצים לפרסם ביוגרפיה עליו. זה לא משנה אם היא מועתקת בתרגום (שזו דרך אגב גם עבודה). יש כאלה שיבחרו לכתוב בעצם ביוגרפיה פשוטה של שם, משפחה, צבע אהוב וכד´, ויש כאלה שיבחרו לכתוב ביוגרפיה אישית על מישהו. אני בחרתי להשתמש בביוגרפיה הרשמית של אבריל, ולדעתי הכי נכון לעשות זאת, כי אם תתפרסם אוטוביוגרפיה עליה, שתכתב ע"י מישהו ממקור מקורב לאבריל או משהו כזה, לדעתי יהיה חשוב להוסיף פרטים מהגיוגרפיה הרשמית שלה, שאותה בטח כתבו מקורבים לאבריל בשיתופה. אלו דעותי, כך שאני לא חושב שצריכה להיות בעיה עם זה שבאתר שלי יש את הביוגרפיה המתורגמת של אבריל. ובקשר למי שהעתיק את הביוגרפיה המתורגמת מהאתר שלי לשלו, זה ממש לא משנה, כל אחד יכול לתרגם את זה.

לא, אני מתכוונת לאתר שבו הפורום

שלכם מפורסם, האתר הזה שכתוב למעלה, לא זוכרת את הכתובת, אבל לא, לא האתר שלכם.

למעלה