כמה מחשבות על המירוץ למיליון...

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
כמה מחשבות על המירוץ למיליון...

1. האמת, כבר הרבה זמן שאני חושב את זה (אפילו עוד מהעונה הראשונה), אבל התוכנית הזאת מראה לנו איזה עולם עשיר ומגוון יש לנו - בלג אחד הם באירופה ולג אחר הם נמצאים במזרח הרחוק. אומנם זו רק טעימה (ויש גם את ערוצים כמו ערוץ שמונה או ערוץ ניושנל ג'יאוגרפיק), אבל עדיין, זה מראה כמה העולם הזה מדהים ומגוון, כמה סוגי תרבויות שונות יש בו, ואיזה מגוון רחב של אנשים. בעיני, יש בזה משהו מפעים ומרגש, שרואים את המתמודדים עוברים בין תרבויות שונות, בין ארצות שונות, וזה רק מראה כמה העולם הוא עצום ומגוון... תנסו רגע לחשוב על העונה הנוכחית, תראו כמה הם עברו - צ'כיה, קוראטיה, סין, סרי-לנקה, הונגריה, תאילנד...(מגוון לא קטן של ארצות) כבר תוך כדי הצפייה בעונה הזאת ראיתי כמה זה מדהים השוני בין התרבויות. (אולי אני מתלהב מזה כי אני לא רואה את המירוץ למיליון האמריקאי). 2. אחד הדברים המעניינים בתוכנית זה מה שנקרא "האנשים הקטנים", אלה שאנחנו רואים אותם רק במדינה ספציפית (למשל - אלה שמחלקים את המשימות), אם זה למשל השומר בקוראטיה, איש התאטרון שקיבל את הזוגות בפראג, השופט (של הריקוד) בפולין, המלצרית במסעדה בהונגריה... אלה אנשים שבעיני בלי לשים
תורמים גם לחלק מההנאה שלנו במירוץ. (אגב, הסעיף הזה הוא גם מעין תת-סעיף לסעיף הקודם, מכיוון סעיף 2 מדבר על המגוון העצום של האנשים שיש בעולם שלנו, ואיך שבמירוץ למיליון אנחנו זוכים לטעימה קטנה מכל האנשים הללו). האמת, התחלתי לחשוב על הסעיף הזה דווקא ממקום פחות שמח - היה פרק שבו בר ואינה כמעט סגרו את הבגז' של המונית על הראש של הנהג (זה היה באחד הלגים באירופה) ואז אמרתי לעצמי שזה ממש לא בסדר שלפעמים הם מתייחים אל נהגי המוניות כאילו הם כלום, או כמשהו שניתן לצחוק עליו כי "במילא הוא לא מבין"... (יש לי עוד מחשבה על המירוץ, אבל אני אכתוב אותה בשלב מאוחר יותר...) סוף שבוע מעולה לכולכם

למעלה