כמה מחמאות בכתבה אחת...חח

לא ראיינתי אותו לבד

זה היה עם ליעד מודריק ורוני קובן... היית צריכה לראות איך הוא התנצל, הוא חיבק אותי ונישק אותי וממש התנצל, אמרתי לו שממש אין לו על מה.. לא התכוונו מלכתחילה להוציא ממנו הצהרה פוליטית.

BLACKit

New member
כפרעליו

ואני באמת חושבת שאני צריכה לדבר איתך מחר.

בגללך אני שרה כל היום את

שיהיה לנו בית... מקווה שאת לא רוצה לדבר איתי על הטראומה הזאת....חחחח

BLACKit

New member
נו שיר יפה מה רע?

בגללך אני שרה כל היום את זאת שבמקומי.. אבל זה לא רע בהכרח חח הבעיה היחידה היא שאני לא רוצה שימאס לי מזה עוד לפני שהדיסק יצא.. בגלל זה את אביתר אני משתדלת להדחיק ולא לשיר XD ובאמת שאת שרה יפה! הבעיה היחידה שלך זה רק בגובה, זה הכל

שהוא גבוה לי..חחח

הבעיה שלי שקרן בחצי טון מעליי ולבד אני לא יודעת לרדת בטון, אז אני שרה בגובה שלה ואז עולה לקול ראש.. כשהדיסק יצא זה יהיה יותר פשוט...

BLACKit

New member
מה הבעיה לרדת טון?

תתחילי סתם מאיזה צליל שבעולם שנוח לך להתחיל איתו ומשם תמשיכי.. או שתנסי לעשות תו יותר נמוך בפסנתר\אורגן\גיטרה ולהמשיך איתו אני שרה את "זאת שבמקומי" יותר נמוך לפעמים למרות שלא היתה לי בעיה איתו

זהו שאצלי זה בעיה

בגלל זה קשה לי מאוד לשיר בלי ליווי. השמיעה המוזיקלית שלי לא משהו כנראה.. אבל זה משתפר עם הזמן... זאת שבמקומי לא גבוה לי.. תתעלמי ממה ששמעת, אל תשכחי את השעה ושיהיה לנו בית אני יכולה לשיר גם לא בקול ראש... אבל אז הבטן שלי תתפוצץץץץץץץץץץ...חחחח בקיצור כשהדיסק יצא.. נראה כבר. כעיקרון לי יותר מתאים חצי טון פחות, אבל אני יכולה לשיר גם באותו טון ולהתחיל לבד בחצי טון פחות אני פשוט לא יודעת... אני רק יודעת לאבחן את הבעיה אבל לא ממש לפתור אותה

BLACKit

New member
דווקא לי יותר קל לשיר בלי ליווי

תאמיני לי שאת שרה פי 4238570345 יותר טוב ממני אם את רוצה אני אנגן כמה תווים מהפזמון בסולם נמוך יותר ואקליט לך[אם אני אמצא בטריה לMP3 ואצליח לחבר אותו, מה שבדר"כ לא קורה] בכל מקרה את שיהיה לנו בית אני פחות מכירה ואני משתדלת גם פחות לשמוע אותו כדי שאני לא אדע איך לשיר ואתחיל לחרוש עליו לפני שהדיסק יוצא חח ככה שאני יכולה לנגן רק את הפזמון

מעולה. אני יכולה להתחיל מהפזמון..

אני לא יודעת לנגן... פה מתחילה הבעיה ותביני שלמדתי כמעט על כל כלי אפשרי אבל כל אחד רק כמה שיעורים.. פרט לתופי צעידה שהייתי בתזמורת...חחח וגם חצוצרה אבל מי זוכר... (כיתה ד'-ה') חוץ מזה את שיהיה לנו בית עדיף שלא תשמעי כי זה באמת די זוועתי... אם יצא לי אני אקליט באיכות יותר סבירה ואשלח לך...

BLACKit

New member
זה בסדר, גם אני לא בדיוק יודעת לנגן

למדתי פסנתר בכיתה ד-ה אם אני לא טועה [לא שזה היה כזה מזמן אבל עדיין] ואני זוכרת מזה בערך.. בכלום. כאילו יד ימין אין לי בעיה לנגן.. איזה שיר שאת רוצה תגידי לי אני אנגן לך.. הבעיה זה שמאל דווקא לימדתי את עצמי יד שמאל לפני כמה שבועות ועכשיו אני חורשת על "עורי עור" כי הליווי שלו ממש קל.. אני צריכה להתחיל שירים יותר מסובכים וגיטרה אני לומדת לבד בבית אבל גם אני בקושי יודעת.. שנה הבאה אני אתחיל ללמוד שוב פסנתר וגם חשמלית, הגיטר שלי כבר מחכה שאני אתחיל לנגן עליו נורמאלי ושאני אמצא שימוש למגבר שלי סופסוף אל תשלחי לי שוב את שיהיה לנו בית, מספיק נדבקתי לאביתר ויש לי רגשות אשמה על זה\:

Eiley

New member
"דלת סיגרו עליי"- איזה ביצוע מדהים

כמו שרק הראל יודע!

I מ י ר ב I

New member
כבוד ביותר!!!!

תראו אפילו במבוקשים הוא חזק בפסגה מאז שהוא השתחרר כסינגל...

Eiley

New member
גם השיר "לעוף" אהוב עליי ביותר!

אם נתחיל לדבר על הראל לא נסיים נראה לי...

למעלה