כמה מחמאות בכתבה אחת...חח

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifהם צודקים../images/Emo15.gif

אתה מתחיל עם סינגל כמו "ואת" אתה חייב לשמור על הרמה

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifועכשיו השיר../images/Emo15.gif

בגלגל"צ אז ככה הלחן..הזרימה של השיר..הביצוע שלו..לדעתי יותר טובים מ"ואת" (כי אני לא אוהבת כ"כ את איך שהוא שר את ואת וגם המנגינה לא משו לדעתי) אבל המילים.. אין מה להשוות בכלל באמת ירידה דרסטית ברמה (נו זאת קרן..) חחח קבלו.. "את פה מולי, ואת יפה" נו ברצינות
זה בכלל מתחרה עם "הייתי עושה אותך..............................מאושרת"
קיצור שיר לא משו

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifבשביל זה אני פה../images/Emo15.gif

מה לא קראת את השיחה הארוכה שהייתה לי עם..BLACKit על זה בשרשור של המילון
שיחה קורעת ביותר

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif

BLACKit

New member
אני חייבת להגיד

שאני מסכימה עם כל מילה שנכתבה שם על שני הסינגלים. בתור מעריצה של הראל, במלוא מובן המילה, אני לא יכולה לתאר את גודל האכזבה שהרגשתי כששמעתי\קראתי את המילים של הסינגל השני. אני מסכימה עם זה שאפשר לשנות סיגנון מדי פעם במיוחד אחרי סינגל "כבד" כמו ואת [למרות שאני אוהבת כמעט רק שירים "כבדים" ועצובים, אבל אני במיעוט] אבל זאת ממש השפלה בעיניי. אדם כמו הראל, שבוחר תמיד שירים ברמה הכי גבוהה הן מבחינת לחןוהן מבחינת מילים, קשה לי להבין מדוע החליט לשיר את השיר הקיטשי והזוועתי הזה. מילים ברמה הכי גרועה שיש, חרוזים נוראיים, לחן ארוויזיוני ו"גיים-בויזי" להחריד.. הוא באמת איכזב אותי. מה שכן, אני לא יכולה שלא להודות שהשיר הזה מוציא את הקול שלו במיטבו ומראה איזה יכולות קוליות נדירות יש לבנאדם. וכל זה, לעומת ואת- שיר שאמנם לא מוציא את המירב מהקול של הראל אבל זה ללא צל של ספק אחד השירים הכי הכי יפים ששמעתי בחיים. השיר עצמו ככ מרגש ומיוחד מטבעו, והראל הופך אותו פי 1000 יותר מרגש ממה שהוא אני מתפללת בשביל הראל שהדיסק יכיל יותר שירים של קרן ופחות שירים נוראיים כמו "כמה עוד אפשר". סליחה על החפירה, הייתי חייבת להוציא וד"א לBLACKit קוראים יוני חח

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifמסכימה../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif

עם כל מה שכתבת יוני

BLACKit

New member
אי אפשר שלא להסכים איתי../images/Emo8.gif

אני פשוט חכמה מדי.. יש לך מסנג'ר?

שמעת את הראל שר את "שולחנות ריקים"

בעלובי החיים.. מדהים.. כמה שהוא שר את השיר הזה מרגש, שמעתי הרבה ביצועים לשיר הזה, בהרבה שפות והראל לדעתי הטוב מכולם. גם מ"מי שחלם" הוא היה מדהים, יש לו יכולות קוליות שאי אפשר להבין בכלל. איך אפשר לשיר את הרעות ככה ועוד בישיבה... נדהמתי מזה.

BLACKit

New member
הוי, שולחנות ריקים אהבת חיי

ועוד תחשבי שהוא שר את זה לפני כמה שנים, בבית צבי, כשהוא היה פחות מנוסה מהיום.. פשוט אי אפשר שלא לבכות, ואם רואים גם את הוידאו של זה ואת ההבעות פנים שלו שם אז בכלל זה צמרמורות עצומות אני לא יודעת אם יצא לך לשמוע, אני מניחה שכן, אבל אני ממליצה לך דלת סגרו עלי בביצוע שלו. זה השיא. במי שחלם הייתי פעמיים ובשתיהן הייתי צריכה להחזיק את עצמי חזק כדי לא לבכות.. בעיקר ב"הרעות" אבל גם ב"באב אל וואד" ו"למה לי לקחת ללב" ובכל שאר השירים.. הלוואי שהייתי יכולה ללכת לזה שוב.. הבנאדם הזה זה משהו נדיר, אין עוד דבר כזה מעבר ליכולות הקוליות שלו שאין ויכוח עליהן [נדירות גם הן] יש לו איזה משהו בקול שתופס לך את הלב וצובט אותו חזק עד שאתה חייב לבכות

לא שמעתי את דלת סגרו עליי

מאיפה זה???? ואת שולחנות ריקים ראיתי... מדהים. ראית ביום השנה לרבין היתה תוכנית בערוץ 10 וצילמו במי שחלם ואח"כ ראיינו אותו שם.. ראית?

BLACKit

New member
לא זוכרת לאיזה תוכנית את מתכוונת..

היו כל כך הרבה.. את "דלת סגרו עלי" הוא שר במחווה לפשנל לפני די הרבה זמן.. זה שיר מתוך יוסף וכתונת הפסים לחן של אנדרו לויד וובר, אז מן הסתם השיר יפה חח והתרגום של אהוד מנור. אני אשלח לך מחר במסן אם את רוצה.. שלחי לי הודעה

היתה תוכנית אחת ביום השנה העשירי

אם את לא זוכרת כנראה שלא ראית... זה היה על נוער הנרות ובגלל זה ראיינו את הראל.. לא זוכרת ממש מה היה שם, רק שאמרתי לו שאנחנו לא רוצים שיגיד לאיזה מפלגה הוא שייך.. שזאת לא המטרה... משהו כזה... לא חשוב.. ראיתי את זה בחצי עין..

הוא ממש התחמק

אבל אחרי זה שפגשתי אותו באיזה הופעה (הוא היה בקהל).. הוא אמר לי שהקליטו לו את זה ושיצא מקסים ושהוא מצטער שהוא לא היה בסדר (בקטעי ההתחמקות)... וכו'... אמרתי לו שהוא היה בסדר.. פשוט לא הבין למה אנחנו שואלים את מה ששאלנו

BLACKit

New member
אה את ראיינת אותו?

לא הבנתי.. הוא כל כך חמוד.. אני מתה עליו
הוא כל כך לא רוצה להיות מזוהה פוליטית אבל מצד שני הוא מופיע במי שחלם ובעצרת שלא צריך להיות גאונים גדולים מדי כדי לנחש אבל מה אכפת לי, שיצביע אפילו חד"ש מצידי כל עוד הוא לא חושב שהבית שלי שייך לערבים אני מסתדרת איתו מצויין חח מה שבטוח- הוא משפיע עלי בהרבה דברים אבל על הדעות הפוליטיות שלי הוא לא יצליח להשפיע בחיים

למעלה