כמה מותר לשפוך פה?

כמה מותר לשפוך פה?

כי אני נשוי 4 שנים וזה נראה לי טעות. להתגרש אין בעיה, למרות האהבה אבל.... יש תינוקת קטנה. אז מותר לשפוך? איזה סוג עצות משובים מקבלים?

jolly

New member
היי

השאלה למה להתגרש? וגם למה להשאר. לא חושב שתינוקת צריכה להוות שיקול כלשהו, שכן אם החיים בבית אינם טובים, לילדים חושים מחודדים יותר משאתה חושב. הם קולטים מריבות בין ההורים. לכן, עשה חושבים עם עצמך וחשוב על יתרונות וחסרונות. אם הדבר בינכם בר פתרון, גש ליעוץ, אל תזלזל, לפרק ובעיקר בימנו קל מאוד. האם חשובה לך הזוגיות? אם כן תשקיע, אם לא תשקע . אתה לא מפרט, אנשים כאן עברו התנסויות שונות ומשונות, תן מעט פרוט.

seeyou

New member
איזה סוג עצות ?../images/Emo132.gif

אתה חושב שעל פי מה שאתה כותב אפשר להבין משהו על מנת לתת עצה ? במחשבים יש כן ולא גם בחיים אפשרי כן להתגרש לא להתגרש בכול מיקרה האחראיות חל עליך

הנוזל ושפיכתו

אל תשפוך כלום כלום. פשוט צייר את המילים אשר תתארנה את אשר עובר על ליבך ושעליו הייתה רוצה לקבל התייחסות. אל חשש, קניבאלים לא תמצא כאן בפורום. הננו מאזינים. כל טוב

adam33

New member
כמה שאלות

היתי עונה ככה תנסה לקרא את המשפט שכתבת ולהניח את הפסיקים בצורה שונה.. כי אני נשוי 4 שנים. וזה ניראה לי טעות להתגרש. למרות האהבה. כעת תנסה לחשוב בצורה חיובית עד כמה עדיף לא להתגרש כי להתגרש זה הדבר הקל ביותר...

למעלה