כמה מוזר...

אלא אם זה אומר

שאת פטורה מלכתוב ציונים. האמת היא שבעיתונות כתוב שהמשרד שלי בעיצומים כבר כמה ימים, אבל לאף אחד כאן לא ממש ברור מה זה אומר וכולם עובדים כרגיל.

כמה מוזר...

התינוקות שלי, שרק אתמול נולדו, סיימו בזה הרגע את חטיבת הביניים
זהו... יש לי עכשיו שתי (כמעט) תיכוניסטיות בבית. וזה מוזר... מוזר ביותר! ומה שעוד מוזר, אבל מכיוון אחר לגמרי, זו העובדה, שהן הגיעו הביתה ללא תעודות, ללא הערכות, ללא כלום. רק עם ספר מחזור ועם מכתב פרידה אישי מהמחנכות שלהן. אין את ההתרגשות של לראות איזה ציון קבלו באיזה מקצוע, האם התקדמו או הדרדרו לעומת הסימסטר הראשון, מה הממוצע הנוכחי, ההשוואה הנצחית שהן עושות ביניהן. מוזר.

shellyland

New member
זה ההיפך מעובדת צ'ילבה.

הם עובדי-מדינה. אני מועסקת ע"י חברה פרטית, ומוצבת (כרגע) שם. קודם החברה הציבה אותי במשרד-ממשלתי אחר (יותר שווה).

אכן, תאומות ../images/Emo9.gif יש לי שתי ../images/Emo68.gif בבית

ואין תעודות בגלל כל העיצומים של המורים. למעשה, אפשר להגיד שמאז חופשת פסח החבר'ה לא למדו. כל הזמן היו שביתות מזדמנות (בכל יום שבתו באיזור אחר של הארץ). כשכבר לא היו שביתות - המורים הגיעו לכתה לא מוכנים לקראת השיעורים, כי לא עבדו בבית. וגם אם כן למדו טיפונת - ארגון המורים אסר עליהם לעשות מבחנים או לתת עבודות (פרט לעבודות כתה), כך שבכל מקרה לא היה על סמך מה לתת ציונים. בקיצור: ברדק
\ זו השנה הראשונה אי פעם בארץ, שבה כל תלמידי התיכון וחלק מתלמידי חטיבות הביניים מסיימים את השנה בלי לקבל תעודות...

פלגיה

New member
אולי זה דווקא טוב

אצלי אחת סיימה ז' והשניה סיימה ח' 0וזה אומר אצלינו שהיא עולה לתיכון) דווקא קיבלו תעודות, אבל בעיני היה עדיף לשלוח את התעודות הביתה באמצע החופש, ולא להרוס איתן את היום האחרון ללימודים.

בזה אני מסכימה איתך, רק ש...

אצלינו פשוט לא תהיינה תעודות. נקודה. אין על סמך מה לתת ציונים, כי לא ממש למדו בסימסטר האחרון.

shellyland

New member
מסתבר שהמנהלת שלה

שלחה מכתב זועם להורים, על שלא אכפת להם שילדיהם לא מקבלים ציונים. מזל שהיא עוברת בית ספר. ומזל שהיא לא הבת שלי, אחרת הייתי זועמת בחזרה על המנהלת ואומרת לה מה דעתי עליה ועל הציונים שלה.

nutmeg

New member
מכתב זועם

שלא אכפת להם שלא קיבלו ציונים? את צוחקת עלינו? אני כהורה הייתי כותבת מכתב תודה על שלא נתנו ציונים.

האאאאאאאא???

בא'נה, היא דפוקה לגמרי
הרבה יותר אכפת לי מזה שרמת הלימודים הולכת ומדרדרת, מאשר אם הילדות שלי כן או לא מקבלות ציונים. מצדי, אפשר היה לעשות את כל הלימודים האלה נטולי מבחנים (הרי יש המון דרכים אחרות שבעזרתן היה אפשר להעריך את עבודת הילדים, בלי לתת להם ציונים כמו "מעולה" או "בלתי מספיק" פעם בחצי שנה). אם המנהלת היתה זועמת על זה שלא אכפת מרמת הלימודים, זה היה מזיז לי הרבה יותר. אבל על זה שהילדים לא מקבלים ציונים??? נו, שוין.

אצלנו בישוב התחוללה אתמול

מהומה. באתי לאסוף את הקטנה מביה"ס וגיליתי שתלמידי החטיבה האנרגטיים החליטו משום מה שזה יהיה מאוד משעשע לבוא לבית הספר היסודי ולזרוק מים, ביצים וקמח על הילדים הרכים, על לא עוול בכפם. המנהלת עמדה וצווחה נואשות וגם היו שם רכבים של הבטחון וניידות משטרה לפיזור הפורעים. כמובן שהם ניסו לפזר אותם ללא מגע יד אדם, כי אוי לו למבוגר שנוגע בילד, והגודזילות ידעו את זה היטב. אני הכנסתי בזריזות את הקטנה לאוטו ונסנו משם, כך שאין לי מושג איך זה נגמר. איכס.

למעלה