כמה מדכא

כמה מדכא ../images/Emo10.gif

כמו כל שנה במשך ה-15 שנים האחרונות בערך... מתקיים קורס חנוכה- הקורס הכי קולי
בשנה בערך... ואפילו עוקף את קורס פסח*. כל שנה בחנוכה מביאים לארץ סנסאיי יפני בעל דרגה גבוהה- שמעביר 4 ימים רצופים של קורס, מהנה ומעשיר (ועושה גם מבחנים לחגורות שחורות...). אבל מה? השנה ארה"ב אוסרת על יציאתם של הסנסאיים מתחום ארה"ב עקב הסכנה במטוסים וכד´... גם מיפן לא יבוא אף סנסאיי שווה... בעצם- משום מקום בעולם לא יבוא סנסאיי.. השנה אמור היה לבוא טריוקי אוקזקי- עונד חגורה שחורה דאן 9, אחד מבין השניים היחידים בעולם בעלי דרגה זו (הכוונה לשוטוקאן ריו כמובן..). אוקזקי... במילה אחת.. לשלטון!
אין מילים לתאר אותו... הוא לא יבוא.. אסרו עליו... למרות... שמצד אחד זה דווקא טוב שהוא לא בא.. כי... השנה הרי אני לא נבחנת... ואם הוא כן היה בא השנה הוא לא היה בוחן אותי.. ושנה הבאה הוא לא יבוא שוב.. אז אם הוא יגיע שנה הבאה.. אז אולי משו טוב כן יצא מהדבר הזה...
אבל הדבר הרע הוא שעדיין לא מצאו אף סנסאיי שיכול\רוצה להגיע... כמה מדכא!!!!!!!!!!!!!!
*קורס פסח- קורס המתקיים באחד מהקיבוצים בצפון, קורס של 3 ימים וישנים באכסניות וזה... איך אני מחכה שפסח יבוא..

הבחינה זה מש שחשוב לך?

או עצם ההזדמנות, לפגוש מישהו ברמה כ"כ גבוהה, שיש הרבה מה לשאוב וללמוד ממנו (למרות שאינני מכיר אותו). חבל שאת מסתכלת על זה שהוא לא יבוא, בזה שאת בכל מקרה לא תיבחני אצלו. אם הדרגה זה מה שחשוב לך, אז במקום "לבזבז" שנות אימונים יקרות, פשוט תלכי לחנות הקרובה, ותקני לך חגורה (שחורה/אדומה, או כל צבע שמייצג בעינייך רמה/יכולת גבוהה...). אולי אני נשמע בוטה קצת, אבל מאוד מצער אותי, שמישהו חדש שנכנס לפורום, ולא כ"כ מבין באומנויות לחימה, עלול לחשוב שהמטרה אחרי כל האימונים המפרכים, והשנים המרובות, מסתכם בחגורה... סלבו.

ותאמין לי

שאחרי 10.5 שנים של מאמץ... גם זה הדבר היחיד שהיית חושב עליו בתקופה זו של השנה... חיכיתי הרבה זמן לדבר הזה אז גם לא ממש אכפת לי מה יגידו האנשים החדשים שיכנסו לפורום..

חדשים בפורום?

ציטוט שלך: למרות... שמצד אחד זה דווקא טוב שהוא לא בא.. כי... השנה הרי אני לא נבחנת... חוץ מזה - חדשים בפורום??? חחח...

לפעמים נדמה לי...

שאתה ממש ילד קטן... ציטוט שלך: שמישהו חדש שנכנס לפורום, ולא כ"כ מבין באומנויות לחימה... אז אנא ממך- חסוך ממני...

חסכתי!

מצטער, אבל מאוד מכעיס אותי, שאנשים הופכים משהו כ"כ עמוק ונשגב, למשהו חומרני, שבסופו של דבר מסתכם בפיסת בד שחוגרים על המותן!

תאמין או לא...

אבל גם אותי מכעיסים אנשים כאלה עד כמה שזה נשמע מוזר אבל גם אתה היית מתרגש ואני מתרגשת אבל זה חולף זה חולף מהר מאוד וזה עוד יחלוף...

SHITORYU

New member
גם אותי...../images/Emo7.gif

אני מתאמן בקראטה דו-שיטוריו ולפני שבוע היה לי מחנה אימונים (שישי-שבת), והיה אמור להגיע מאסטר חשוב מיפאן בעל דאן 9 (אם אני לא טועה). ראש השיטה כיום של השיטוריו שמו גימזו, אבל בגלל המצב הביטחוני בארץ ובעולם הוא לא הגיע. באמת חבל!!! בברכה, SHOTYRU

The Wraith

New member
עכשיו...

אני מרגיש טוב בגלל שהמאסטרים שבאים לבאטיזאדו שלנו הם מברזיל ולא מארה"ב :)

למעלה