כמה מאכזב

• פותח הנושא a44
  • פורסם בתאריך

a44

New member
כמה מאכזב ../images/Emo7.gif

יצאתי אתמול לדייט. עוד אחד... ידעתי שהוא ימצא חן בעיני, עוד משיחת הטלפון והתמונה שראיתי באתר. היתה לנו פגישה טובה, ארוכה למדי. נפרדנו בלחיצת יד, והוא אמר שיתקשר, כי אני "ס י מ פ ט י ת" (איזו מילה מעצבנת!) כמובן, שהוא לא התקשר. אני התקשרתי אליו הערב, תפוס... לא חזר אלי. המצב ברור למדי. אוף, כמה שזה מאכזב... עד שמוצאים גבר נורמלי....

הציפיה המאכזבת הזאת

את צודקת זה מעצבן לאאלה מחר אני מקווה כבר תשכחי מזה ותקומי חדשה ..

a44

New member
עדכון ../images/Emo70.gif

הבחור התקשר, ואפילו התנצל שלא התקשר קודם לכן. רצה לאפשר לי להשכיב את הפעוטה!!!! קבענו ליום שישי! קבלו התנצלות על חוסר הסבלנות שלי קודם...

עכשיו קבלי ../images/Emo24.gif

לא להכנס יותר לסרטים ! בהצלחה הלוואי וזה מה שאת רוצה וצריכה מחזיקה לך אצבעות

a44

New member
תודה לכן

כעת כל שנותר הוא לא לפתח ציפיות גדולות מידי, מישהו כבר אמר לפני: "ציפיות יש רק על כריות".

ואני השתפנתי

אחרי כמה שיחות טלפון מעניינות עם בחור שהתחיל איתי דרך אתר הכרויות החלטנו שלא מושכים את זה ונפגשים כדי שהבלון לא יתנפח מידי ואז חלילה יתפוצץ חזק בפרצוץ ואז זה יכאב וקבענו להפגש מחר אבל אחרי שעה של התקף חרדה שלא חוויתי כבר שנים שלחתי לו מסר שאני מבטלת את מחר ושאני מתנצלת. השתפנתי. לא בנויה לעוד פגישה מאכזבת כרגע. ונכון - בטח תגידו עד שלא תנסי לא תדעי . אבל משהו בתוכי זועק ואני לא מוכנה כרגע להתמודד עם כל מה שעולה בי אז אני משתפנת מבחירה וחוזרת לכונכיה שלי.

מותק../images/Emo25.gif

אם הייתי מספרת לך שיש לי חברה שהכירה מישהו באתר הכרויות ואחרי כמה שיחות הם החליטו להיפגש. קבעו למחר והיא ביטלה, היית קוראת לה שפנה
להגיד על עצמך שהשתפנת זה להציב אותך באור של שיפוט וביקורת, למה
במציאות שאין בה דרמה התחרטת והחלטת לבטל וזה בעצם כל מה שקרה - נקי לגמרי. תשקלי שכשאת מלקה את עצמך זה לוקח אותך לכל תחום בחיים ותבדקי מה זה משרת אצלך. וחוץ מזה, אני אוהבת אותך
שבת שלום מתוקה

a44

New member
לפני שבועיים בדיוק

נפגשתי עם מישהו, שהיו לי שיחות טלפון מדהימות. גם התמונה שלו היתה בכלל לא רעה. ביטלתי דייט עם מישהו אחר, כדי להפגש איתו, כי הוא חזר אלי, אחרי זמן שהתנתק. הפגישה היתה כל כך מאכזבת, שזה היה פשוט נורא....

להקשיב לבטן

כנראה לא סתם היתה לי התנגדות לבליינד דייט הזה, למדתי משהו. לא בנויה לפגישות עיוורות. לא מעוניינת בזה יותר. לא הלכתי לדייט איתו, במקום זה הלכתי לשתות קפה של בוקר בבית קפה של חברה ואז הגיע בחור אחד, לקוח קבוע אצלה,הוא התיישב לידי על הבר ופתאום מצאתי את עצמי משוחחת איתו יותר משעה והיה פשוט נהדר וזורם והשלמנו משפטים אחד של השניה כאילו אנחנו מכירים כבר שנים ... בסוף לפני שכל אחד הלך לדרכו החלפנו מבטים חמים וחיוך עמוק קיבלתי מתנה מהבריאה הבוקר. לא יודעת מה יהיה עם הבחור הזה בהמשך וזה לא ממש מה שמשנה לי. מה שהבנתי מכל העניין זה שכשאני פוגשת מישהו בלי תכנון אין לי צורך להתעסק באיך אני נראית ואם ואיך להרשים אותו. אני הכי טבעית שיש וזה הכי נכון ומתאים לי. ולמונה היקרה - גם אני אוהבת אותך יקירה! ותודה על מה שכתבת, אני אחשוב על זה! ולa44 - אני מאחלת לך שהפעם זה יהיה נפלא ומדויק לך ובוגר ועוטף וכל מה שאת מבקשת מזוגיות עם גבר. שבת שלום בננות

MAYA280

New member
אכן,צריך המון סבלנות

בהכרויות. יש המון אכזבות בדרך למטרה. אני מכירה את זה באופן אישי. לא להתייאש. בהצלחה.

Bavmorda

New member
../images/Emo24.gif יקירתי, מה שלא מכשיל....

מחשל. אל תוותרי ואל תחשבי שבגלל אחד אז אין סיכוי למצוא מישהו אחר. לא רוצֶה לא צריך, הבחור הפסיד
תנשמי עמוק ומתשיכי הלאה, זה נכון כשאומרים שיש הרבה דגים בים.
BAV.

MAYA280

New member
זה נכון שיש הרבה דגים בים?

אולי זה נכון,אבל קשה למצוא אותם.

פאני24

New member
תלמדי ממני..............

אני יצאתי ביום חמישי לבלינדייט והיה לי הרגשה שהוא לא בשבילי קבענו ב-9 בערב וב-10 קבעתי אם חברות באותו מקום של הדייט בדייט היה משעמם אמרתי לו יפה היה נעים הבין את המסר והמשכתי את הערב בבר אחר אם חברות לא קילקלתי לעצמי את הערב ללמוד ממני זה אומר על תצפי מדייט ראשון הרים וגבעות גם אם היה לך נחמד יבוא דייט חדש למה את מתקשרת אליו? תמצאי תעסוקה אחרת!

למעלה