כמה לתת ? אנא עצתכם. כמה כסף לתת למסיבת ברית מילה של ידידה שאני מת לתת לה בראש ?
פ פנומן 72 New member 18/9/14 #1 כמה לתת ? אנא עצתכם. כמה כסף לתת למסיבת ברית מילה של ידידה שאני מת לתת לה בראש ?
פ פנומן 72 New member 18/9/14 #8 איפשהו בין לבין.   האם לתת כמו כולם מתוך הבנה שלתת בראש לא ייקרה יותר, או לתת יותר שמא היא תבין את הרמז ותהיה יותר נחמדה ...  
איפשהו בין לבין.   האם לתת כמו כולם מתוך הבנה שלתת בראש לא ייקרה יותר, או לתת יותר שמא היא תבין את הרמז ותהיה יותר נחמדה ...  
ד דידי 9 New member 18/9/14 #13 נראה לך שזה יגרום לה להבין דבר כזה באמת? רק שבעלה לא יתלהב מזה......אתה צריך להזהר......
פ פנומן 72 New member 18/9/14 #14 בעלה יתלהב מהעובדה שאני רוצה לתת בראש לאשתו ? אם זו התלהבות חיובית - אז אני זורם מצד שני אני לא משוכנע שאשתי תתלהב מהרעיון. אמנם סינית אבל מאוד מעריצה את פעולות דאע"ש.
בעלה יתלהב מהעובדה שאני רוצה לתת בראש לאשתו ? אם זו התלהבות חיובית - אז אני זורם מצד שני אני לא משוכנע שאשתי תתלהב מהרעיון. אמנם סינית אבל מאוד מעריצה את פעולות דאע"ש.
ד דידי 9 New member 18/9/14 #16 התכוונתי שהוא יתלהב ממך...... חחחח תגיד לאשתך שתשאיר לך ת'ידיים להקליד, אם לא........
מ מוטי חוף מציצים 11 New member 18/9/14 #54 דע את האוייב דידי מי שהבליג 14 שנה לטילים של חמס בדרום סופו לקבל משם את דאעש.
ז זיקן New member מנהל 18/9/14 #4 על כל 10 שנים של ידידות 10 שקלים. אצלי זה התחיל להסתכם בכמה מאות שקלים. אז ניפתרתי מכולן.
ד דידי 9 New member 18/9/14 #18 הוא בקטע של "תהיה אדיש, היא תתיחס אליך"........ מעניין בן כמה עלי......
ק קייזר סוזי New member 18/9/14 #21 את רוצה להגיד לי שאין בזה משהו? באופן כללי על נשים, לא הבחורה הזו ספציפית?
ד דידי 9 New member 18/9/14 #22 כל כך לא......למי יש כח לזה? פעם-אולי...לא יודעת, זה גם מעוות. גם מאוד תלוי במידה, זה מורכב. אצלי בכל אופן-זה עובד הפוך.....אבל שוב-תלוי מי האדם..
כל כך לא......למי יש כח לזה? פעם-אולי...לא יודעת, זה גם מעוות. גם מאוד תלוי במידה, זה מורכב. אצלי בכל אופן-זה עובד הפוך.....אבל שוב-תלוי מי האדם..