כמה לשאוב בכל פעם?

כמה לשאוב בכל פעם?

לשאוב עד שנגמר? לשאוב לפי 7-5-3? ושאלה נוספת- שיר בת חודשיים וקצת כמה היא אמורה לאכול מהבקבוק השאוב בכל ארוחה? אני שואלת כי היא לא תמיד שובעת אחרי 150 למרות שאני עושה לה הפסקות ומשתדלת שהיא לא תאכל מהר מידי תודה..

באיזו פטמת בקבוק את משתמשת?

את בטוחה שהיא לא שובעת או אולי סתם רוצה עוד למצוץ? 150 זו הכמות המקסימלית שצריך להשאיר שאוב גם בגיל יותר מבוגר, אבל אם את משתמשת בפטמה כמו אוונט בעלת זרימה איטית, ומחזיקה את הבקבוק מקביל לרצפה וגם עושה הפסקות והיא עדיין לא שבעה- אז כנראה היא לא קראה את הסטטיסטיקות...
לגבי השאלה על השאיבות: אף פעם לא לשאוב רק עד שנגמר- זו דרך להקטין את אספקת החלב. שיטת ה7-5-3 עובדת נהדר לדעתי, אבל אם את לא שואבת דו"צ את יכולה כמו שאסתר ממליצה: לשאוב צד אחד עד החלשות הזרם, אח"כ צד שני עד החלשות הזרם ואז הפסקת שתייה ועיסוי קלה ואז לחזור שוב על הפעולה עוד פעמיים מכל צד. בכל מקרה, אם את עושה 7 5 3 תמשיכי לשאוב גם על "ריק", זה מאותת לגוף לייצר עוד חלב.

קצת באיחור,אבל תודה ../images/Emo140.gif

אני משתמשת בפטמה מס' 1 של אוונט ומנסה לעשות הפסקות אבל שיר לא נותנת לי יותר מידי, היא בוכה ורוצה עוד.. לגבי השאיבה יש לי משאבה דו-צדדית אבל קצת מסורבל לי לשאוב בו זמנית.

למעלה