כמה,למה ואיך.............

כמה,למה ואיך.............

כמה אנחנו בפורום פחות או יותר? כמה בנים וכמה בנות יש? כמה "אורחים" להערכתכם/ן נכנסים לפה? למה אין קישור מאתר עירית ירושלים לפורום זה? למה אין נציגות ערבית,חרדית,חילונית מאסיבית בפורום? למה נעלמים מפה אנשים ורק ה"גרעין הקשה" נשאר פה באופן קבוע? איך אנחנו עושים את הפורום הזה ליותר טוב? איך אנחנו "מפרסמים" את הפורום על מנת שעוד תושבי ירושלים יכנסו לפה? איך אנחנו "מצילים" את הפורום הזה מדעיכה ומחזירים אותו למסלול ממש כמו שהיה לפני חודש,חדשיים ????? ....שמישהו יתן רעיון לדיון שיתסיס את כולם/ן פה,על כל נושא בעולם נחמד ומרגיז כאחד. נמאס לכם/ן משאלונים אך אינני קורא למה שכתבתי שאלון כי אם נסיון קטן לתפוס את כולם/ן מהאזניים ולגרור אותם/ן חזרה לפה יום טוב לכולם/ן

דותן אני רק רוצה לומר שאני../images/Emo23.gifאותך!

במת!! אין לך אפילו מושג עד כמה ...

מורי לרצח,גם אני ../images/Emo23.gifאותך.......

ממטולה ועד אילת
אמנם המדינה שלנו קטנה אבל 600 ק"מ של אהבה מספיקים לך לא?????

WorldCenter

New member
צריך לפרסם

אכשהו את הפורום, שאנשים ידעו עליו, צריך לחשוב איך אפשר לפרסם אותו.

jenngirl

New member
הממ רעיון החתימות-->../images/Emo82.gif

שמי שרוצה שירשום בחתימה: "גם אני בפורום 752- פורום ירושלים" ודברים כאלה על הפורום. [:

תסלחי לי שאני ציני אבל......

לא זכור לי שכשראיתי חתימות מסוג זה זה שכנע אותי ללכת לאותו פורום, זה בכלל לא "הזיז לי"..........לא יודע, לא יודע.....

jenngirl

New member
אתה שאלת- אני עניתי../images/Emo82.gif

אחרים הציעו פה, אני לא הצעתי

אוקי אוקי עכשיו יש לי זמן להגיב ..

אממממ כמה אנחנו בדיוק אני יכולה לבדוק כמה בנים כמה בנות ואפילו כמה אורחים להכל יש לי את התשובות אם זה ממש מעניין אתכם ! אבל זה לא נראה לי הבסיס ! שמעו יש פה אחלה בסיס של אנשים ,לפרסם ברחבי תפוז זאת לא הבעיה , זה עבד לנו בפעם הראושנה (ימי השפ"ה המהוללים שלי ) . להרים את הפורום כמו שדותן אמר - אתם יכולים לעשות את זה ,להרים פה דיונים ,פינות משעשעות לא חסרים דברים. אם אתם רוצים מסע פירסום אין שום בעיה ,אפשר ללכת על חתימות משעשעות אפשר גם ללכת על רעיון של הודעה כמו שעשינו פעם שעברה ,חוץ מזה אני חושבת שהיובש הנוכחי יותר קשור לתקופת לחץ שהתלמידים שבנינו נמצאים בה ,תקופה של בגרויות / מתכונת והמון לחץ. אני חושבת שזה ישתחרר לקראת החופש הגדול .. ומה עוד? תציעו דברים תיזמו דברים באמת יש מלא שטיות שאפשר לעשות , ולגבי לינק לאתר העיריה אליינו .. אפשר לנסות לעשות משו אני אבדוק מבטיחה !!! אני לא אתן לנו לרדת מהמפה !! ואמממ דותני ניזכרתי במשו - אפשר לומר גם לך מזל טוב?? ה 15 לחודש היה אתמול

AGENT SHESH

New member
אולי..../images/Emo73.gif

לדבר גם על דברים מעבר לירושלים? כאילו, אני יודע שזה פורום ירושלים, אבל בכל זאת - אפשר להתגמש קצת...

אני חושבת שאנחנו מאוד גמישים

נכון אנחנו מוגדרים בכפורום ירושלים אבל אני חושבת שיש פה שירשורים שכל קשר בינם לבין ירושלים הינו מקרי בהחלט !!! ובתור פורום של עיר ברור שאנחנו חייבים להיות גמישים ! אם נדבר כל הזמן רק על העיר שלנו יהיה פה ממש ממש יבש ! ומישהו אמר לי את זה פעם ואני עד היום חושבת שהוא צודק !!

למעלה