כמה להשקיע בגלשן

waves

New member
כמה להשקיע בגלשן

אני רוצה להתחיל ללמוד לגלוש אז רציתי לדעת כמה כסף אני צריך להשקיע בגלשן??????? בערך תנו לי תעצה שלכם

waves

New member
תודה אחי עוד שאלה

איך מזהים אם היד שניה במצב טוב תסבירו כי אני כרגע בקושי מבין מהחיים שלי בגלישה

TTRI

New member
אז ככה...

דבר ראשון רואים שאין בו חורים :) סתם ... אם יש בו סדק ... אנחנו קוראים לזה פיצוץ בגלשן ... ז"א השכבהשל הציפוי של הגלשן לא נשבר בשום מקום זה סימן טוב ... עכשיו בדרך כלל לגלשן יש שלושה חרבות וזה הכי טוב אז תבדוק טוב... ויש גם חרבות נשלפות אבל אתה לאצריך כאלה כרגע... זה סתם יעלה לך את המחיר של הגלשן ... אם אתה רואה שקעים בגלשן הם לא כל כך משנים אבל תמיד עדיף שיהיו כמה שפחות . ועוד דבר אני קניתי גלשן תמורת 100 ש"ח יותר עם הגנה מיוחדת נגד שבירה... גם אם בארץ אין תגלים הכי גבוהים אנ מכיר אנשים ששברו פה גלשנים... אז אם אתה מוצא ויש לך אפשרות אולי כדאי שתלך על זה... בהצלחה!

zvikel

New member
הגה נגד שבירה?

סליחה על הבורות אבל מה זה בדיוק הגנה מיוחדת נגד שבירה?

waves

New member
אוקיי זה שעזר לי כנס שניה אחי

הייתי בחנות אחת ראיתי גלשן אם שלושה חרבות כמו שאמרת המוכר אמר לי שזה הפירמה הכי טובה בעולם ויד ראשונה הגלשן עולה 3000 שקל (יד שניה עולה 1200) אבל יש בזה הרבה חורים קטנים כאלה זה השקעים שתאה מתכוון?

TTRI

New member
טוב לכולם אני עונה ../images/Emo13.gif

1) המחיר הסביר זה 1200 אם יש פחות יקר ובמצב טוב בטח ששוה! 2) מגן מפני שבירה זה עוד שכבה יותר חזקה מהשניה שעוטפת את כל הגלשן ומנועת בו סדקים ופיצוים ... זה מעוד יעיל! 3) החורים הקטנים תלוי אם זה שקע שזאת אומרת אין חור בציפוי והוא חלק אז זה בסדר אבל אם בציפוי יש חור והוא לא חלק אלא ממש יש בו חור זה לא טוב תבקש שיתקנו או שתבדוק אחד אחר... אפשר גם לשים מדבקה כסופה כזאת שאוטמת אבל תמיד עדיף לתקן כי אם יכנסומים לגלשן לאט לאט הוא נהרס ושוקע ...

faith2

New member
תום....

אתה מתכוון לשיכבה הזאת, שהיא מכסה את כל הגלשן, והיא כזאת כמו גומי? אם כן, כמה עלה הגלשן שלך? מקווה שהסברתי את עצמי,

waves

New member
איזה ילד גבר עוזר לכולם עוד שאלה:)

כן זה היה חלק אבל מה החסרונות בשקעים תסביר לי יש אפשרות לתקן את זה?

waves

New member
טרילניק כנס לכאן

חחחחחחחחחחח זה אדם בדקתי תפרטים שלך ופיתאום ראיתי שזה אתה חחחח

TTRI

New member
לא רותם לא שכבה כזאת התכוונתי

כאילו עוד שכבה שקופה...
אין לי בעיה לעזור אנשים תשאלו אם אני יודע אני עונה! מחר יש לי יומולדת !! איזה כיף!! ומה המצב אדם?

TTRI

New member
בקשר לשקעים

אני לא בטוח שאפשר לעשות משהו בעיניין וזה לא מפריע...

waves

New member
המגן הזה בא אם הגלשן או

שאתה צריך לקנות אותו ומרכיבים לך אותו על הגלשן לא הבנתי

zvikel

New member
המגן הזה זה שטות

יש ציפוי שנותן לגלשן גוון מבריק ובכלל בדרך גלל כשעושים ציפוי כפול עושים אותו רק מלעמלה מי שאמר לך שזה מגן שבירה סתם מבלבל לך בשכלך בנסיון להוציא יותר כסף על הגלשן שהוא מכר לך

TTRI

New member
זה בא עם הגלשן והברקה? חחח

מה אני צריך הברקה? לידיעתך אני לא עשיר או משהו שאני יבזבז 100 שקל בשביל הברקה... אתה יכול לא להאמין או לחשוב מה שבא לך אבל אני אומר לך שזה מגן .. מצידי תחשוב שזה הברקה....

למעלה