דבר ראשון רואים שאין בו חורים סתם ... אם יש בו סדק ... אנחנו קוראים לזה פיצוץ בגלשן ... ז"א השכבהשל הציפוי של הגלשן לא נשבר בשום מקום זה סימן טוב ... עכשיו בדרך כלל לגלשן יש שלושה חרבות וזה הכי טוב אז תבדוק טוב... ויש גם חרבות נשלפות אבל אתה לאצריך כאלה כרגע... זה סתם יעלה לך את המחיר של הגלשן ... אם אתה רואה שקעים בגלשן הם לא כל כך משנים אבל תמיד עדיף שיהיו כמה שפחות . ועוד דבר אני קניתי גלשן תמורת 100 ש"ח יותר עם הגנה מיוחדת נגד שבירה... גם אם בארץ אין תגלים הכי גבוהים אנ מכיר אנשים ששברו פה גלשנים... אז אם אתה מוצא ויש לך אפשרות אולי כדאי שתלך על זה... בהצלחה!
הייתי בחנות אחת ראיתי גלשן אם שלושה חרבות כמו שאמרת המוכר אמר לי שזה הפירמה הכי טובה בעולם ויד ראשונה הגלשן עולה 3000 שקל (יד שניה עולה 1200) אבל יש בזה הרבה חורים קטנים כאלה זה השקעים שתאה מתכוון?
1) המחיר הסביר זה 1200 אם יש פחות יקר ובמצב טוב בטח ששוה! 2) מגן מפני שבירה זה עוד שכבה יותר חזקה מהשניה שעוטפת את כל הגלשן ומנועת בו סדקים ופיצוים ... זה מעוד יעיל! 3) החורים הקטנים תלוי אם זה שקע שזאת אומרת אין חור בציפוי והוא חלק אז זה בסדר אבל אם בציפוי יש חור והוא לא חלק אלא ממש יש בו חור זה לא טוב תבקש שיתקנו או שתבדוק אחד אחר... אפשר גם לשים מדבקה כסופה כזאת שאוטמת אבל תמיד עדיף לתקן כי אם יכנסומים לגלשן לאט לאט הוא נהרס ושוקע ...
יש ציפוי שנותן לגלשן גוון מבריק ובכלל בדרך גלל כשעושים ציפוי כפול עושים אותו רק מלעמלה מי שאמר לך שזה מגן שבירה סתם מבלבל לך בשכלך בנסיון להוציא יותר כסף על הגלשן שהוא מכר לך
מה אני צריך הברקה? לידיעתך אני לא עשיר או משהו שאני יבזבז 100 שקל בשביל הברקה... אתה יכול לא להאמין או לחשוב מה שבא לך אבל אני אומר לך שזה מגן .. מצידי תחשוב שזה הברקה....