כמה לדעתכם עולים

כמה לדעתכם עולים

במשקל שמפסיקים לעשן? הכדורים מולי..כבר מסתכלת עליהם שבוע.. הרופא אמר להפסיק..ואני חושבת על המשקל..נו...

חפשי בגוגל...

שם יש מחשבונים לכל דבר

מצוטטת

New member
וAני

חושבת ........ איזו עלות תהיה לסביבה שחובקת לי ביום שאפסיק לעשן הפרחים ומודעות האבל עסק לגמרי לא זול בארצנו הקטנטונת........ לא נעים לי מהם ל"הפיל" עליהם כזו הוצאה

אישה

מעל גיל ארבעים,תעלה בממוצע בחצי שנה הראשונה כ12 קילו. וזה גבריתי רק הממוצע,אנא לעשות החשבון בלבד. באותה הזדמנות שמחשבת,גם נהרוג פה איזה פרה קדושה,אין התוצאה של הפסקת עישון מכריחה עליה במשקל.זה לרוב קורה כתוצאה של המשך הצריכה או אפילו העלתה,{שזה ברור מאליו}. במידה ותמשיכי לצרוך בדיוק אותה כמות מזון ולהוציא בדיוק אותה כמות של קלוריות,תעלי במחצית הממוצע. סטטיסטית עדיף להיות מעל המשקל הממוצע מאשר מעשן.אבל אין זו סטטיסטיקה הנבנית על אדם שמעשן עשרים שנה ומפסיק. אלא זה מול זה מהתחלה.

צריכה של מה.?

כמות מזון או כמות עשן? אתה הולך לשבור מיתוס..לפי עניות נסיוני..שהניקוטין חסר..ואין משו בפה..אז אוכלים יותר ..? זה קרה בעבר זה בטח יקרה שוב ואני רוצה ללבוש את הבגדים של עכשיו..לא איזה אוהל..

יעלה20051

New member
מיכאלי! זה מאוד אינדיבידואלי ! יש ע

כמה עצות אם תרצי לשמוע יעלה

מאוד רוצה כמה עיצות..

גם להפסיק וגם לשמור על מה שיש.. זה ניראה לי כמו לאכול את העוגה ולרצות להשאיר אותה שלמה..

בדד1

New member
זה הכל בראש

אם לא תאכלי לא תעלי במשקל התייחסי אל גופך כמו לבנק קלוריות רק שכאן רצוי שתהיי ב"אובר דראפט" כל הזמן

לא רוצה אובר דראפט...

אז מפסיקה השבוע..בעצם יש לי את הקופסא האחרונה.. חושבת שגם כמות הקפה תרד.. ורק אתגעגע ל..סיגריה הראשונה של הבוקר.. בעבר הפסקתי פעם אחת =6 שנים פעם שניה=2 שנים פעם שלישית=2 שנים.. וכל פעם עלה המשקל..ואחר כך ירד..כלומר האקורדיון עומד לעבוד פעם שמנה פעם רזה אבל עדיף..הרופא אמר..הוא יודע לא? אז קבלתי נזיפה חזקה ועכשיו צריך להפסיק.. האמת שפשוט מדברת אל עצמי כדי להתחיל עם הכדורים שנתן לי..

החתולית

New member
קודם כל, טוב שאת מפסיקה לעשן

שנית - אם תעשי זאת נכון, תעלי מעט מאד במשקל. נכון שחלק גדול מאתנו, מתחילים לאכול כשמפסיקים לעשן. אני חיסלתי חבילות שוקולד, כמויות של לחם ושאר דברים משמינים, ואכן עליתי לא מעט במשקל. חברה שלי, לעומת זאת, צרכה מסטיקים, סוכריות ללא סוכר והמון ירקות ופירות. התקופה הזאת שמרגישים בה צורך לאכול הרבה, חולפת די מהר, ואם מתכוננים אליה נכון - לא משמינים נורא. אחר כך מגיע עניין המטבוליזם שמשתנה מאדם לאדם, ושוב, אם עושים ספורט - לא עולים במשקל. אבל בשורה התחתונה - אני מעדיפה להיות שמנה ולא מעשנת (והאמיני לי שאני שמנה עכשיו), ולהתחיל דיאטה מבוקרת ולעשות ספורט. בהצלחה מיכלי, והעיקר - שתרגישי טוב.

noam1060

New member
לא עולים במשקל בגלל הפסקת עישון

כמו שלא נכנסים להריון ממין אורלי לא עולים במשקל בגלל הפסקת עישון. הסיבה היחידה לעליה המשקל היא הכנסת יותר קלוריות לגוף ממה ששורפים. מה שקורה זה שלמעשנים יש נטיה להחזיק משהו ביד וכשמפסיקים חסר משהו. הפיצוי הוא לנשנש או ממש לאכול. אם תקפידי על אכילה מאוזנת ופעילות גופנית אין סיבה שתעלי במשקל. חג שמח ובהצלחה, נועם.

ozzz64

New member
אני מכיר מישהי שעלתה 30 קילו .

לא רוצה לגלות מי זאת שלא תהרוג אותי .

למעלה