כמה כתבות שהיו ..

איך נעלמו השחקניות מהקולנוע הישראלי?

http://e.walla.co.il/?w=//1754016 אני אישית דיי מסכימה עם לירז..

אני אישית גם מאוד אוהבת קולנוע ישראלי..אבל ..

הוא מאווווווווד הדרדר ! עם כל הכבוד אני לא אשכח את הסרט ימים של אהבה ! ואת מי לקחו לתפקיד ראשי ?!?!! ורוב הסרטים שיצאו עכשיו לא משהו .. ומתי פעם אחרונה ראית איזה שחנית מפתיע באיזה סרט היום כל הבמאים לא לוקחיםן סיכון הם לוקחים את כל השחניות הכי הכי מוכרות ולא חייב שיהיה לך איזה מושג בכלל במשחק

אבל זה צפוי

שיקחו את מי שיותר מוכר ושיש לו יותר קהל מאשר שחקנים חדשים,כי הם רוצים שיהיו יותר צופים לסרט. למרות שאני מסכימה שהקולנוע כבר לא מה היה פעם והרבה שחקנים נבחרים לתפקידים לא בגלל שהם טובים אלה בגלל שיקולים אחרים

זה לא כל כך צפוי לדעתי

יש שחקנים הרבה יותר מוכשרים מה"שחקנים" אם אפשר לקרוא להם ככה..יש שחקנים שלומדים שנים משחק ובסוף גם לא ממש נותנים להם הזדמנות כי הם לא מוכרים וצער לי לומר המון זמרים שהלכו על תחום המשחק בלי לילמוד עשו מעצמם צחוק ולא חסרים כאלה !!!! וסרט טוב לא נמדד לפי כמות המעריצים שיש לשחקנים אלה לפי רמת המשחק לכן אני חושבת שהקולנוע מאוד הדרדר בשנים האחרונות ..וחבל !! =/

סליחה שאני מתערב

אבל אני דווקא חושב הקולנוע הישראלי מעולה אני מאוד אוהב את הסרטים. דעה שלי נגיד אני לא מבין כמוך ליאור בקולנוע אולי את רואה יותר את התמונה מבפנים

חחחח מה אתה מתנצל ../images/Emo6.gif

אם לא היינו רוצים שאף אחד יתערב לא היינו מנהלים את הדיון הזה כאן חחחח
ועומרי אני אישית חושבת שאתה מסתכל על הסיפור עם זה מעניין או לא ..ורוב הסרטים מעניינים ! אני מדברת על המשחק של האותם האנשים שקוראים להם "שחקנים" בגלל שהם מוכרים לרוב בשירה ! קח לדוגמא את כל הזמרים שהיום אותה רואה אותם בכל מיני טלנובלות ולא למדו משחק יש הרבה דוגמאות כאלה..

יולי127

New member
וואי כמה שאת צודקת .

כמו נינט טייב מאיה בוסקילה שירי מימון היו המון !!!!!

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifאני אמרתי שאת רואה את התמונה המלאה...

אני לא שמתי לב לזה ופתאום עכשיו אני רואה שאת צודקת

אליסה13

New member
ראיתי את זה מזמן תודה רבה ליאורוש../images/Emo13.gif

גם אני מסכימה איתה

RTur

New member
תודה ליאור!

אהבתי את הביקורת על "משחק הוגן" - זה בדיוק מה שגם אני חשבתי על הסרט. הוא מאוד מיוחד וכל מה שאמרתי על צורת הבימוי ואיך שהסרט הולך זה בדיוק גם מה שכתבו בביקורת שמצליחים לשמור על מתח ועלילה זורמת גם בלי חיתוכים חדים כמו בכל סרט מתח רגיל. זה משהו שמאוד אהבתי בסרט. וכמובן התשבוחות כלפי נעמי, שון וכמובן לירז מוצדקות ביותר. משחק מעולה.

ארתור ? :)

אני גם מאוד אהבתי את הסרט ..אבל הביקורות עליו לא משהו בכלל. הרוב השמיצו את הסרט ואמרו כמו למשל "זה לא סרט, זה שיעור אזרחות" או כמו "משחק הוגן הוא סרט מקומם, דביק וצבוע, במסווה של סיפור ליברלי וצודק. בערך כמו הדמוקרטיה האמריקנית" ויש עוד המון השמצות כאלה ואחרות !למרותש אני לא מבינה מה הם רוצים אני חושבת שהסרט היה מעולה גם בתור אחת שחובבת דרמה

RTur

New member
אני לא נוהג להתייחס יותר מדי לביקורות

בסופו של דבר, זה כולה דעה של בן אדם על הסרט. אז אותם 4-5 אנשים שכתבו את הביקורות השונות לא התלהבו כל כך. העיקר זה מה שאני חושב עליו.. הביקורת הספציפית שפרסמת מקודם הייתה טובה וגם פגעה בול למה שגם אני חשבתי עליו.

יאללה יאללה ביקורת ביקרות

הצופים מחליטים איך הסרט ולא מבקרים מעצבנים עלק זה לא סרט זה שיעור אזרחות
הביקורת שלהם נראת כמו השיעור שלך ליאור בתנ"ך חחחח תביני כבר לבד

למעלה