כמה כתבות חדשות
ל ליאת 406 New member 17/8/05 #4 עוד כתבה אלפונסו וכריס משחקים כדורג תיראו איזה חתיך אלפונסו די אני בשוק מהיופי
ל ליאת 406 New member 17/8/05 #5 דיי אני חולה עליו תיראו איזה יופי ראיתם כריס שם תרגל שלו וכימעט אלפונסו נפל אם הוא היה נופל ההיתי טסע למקסיקו להרוג את כריס חחח
דיי אני חולה עליו תיראו איזה יופי ראיתם כריס שם תרגל שלו וכימעט אלפונסו נפל אם הוא היה נופל ההיתי טסע למקסיקו להרוג את כריס חחח
ל ליאת 406 New member 17/8/05 #6 עוד כתבה על דולסה 10 הסדרות הכי 10 הסדרות הכי מצליחות אחרי שנגמר אם חורגת
R Ripelll New member 17/8/05 #7 את זה כבר ידענו.... הוא לא גילה לנו את אפגניסטן... זה היה מישו אחר...
T TuTyBoP15 New member 18/8/05 #9 לא** סליחה אבל אני מאלה ששונאים שגיאות כתיב חחח כותבים לא* ולא לו ונראה לי שהיא התכוונה לזה שהוא לא גילה לנו שדולסה היא ילדה מדהימה כמו שאומרים "גילית לי את אמריקה" אז היא שינתה מאמריקה לאפגניסטן חחחח
לא** סליחה אבל אני מאלה ששונאים שגיאות כתיב חחח כותבים לא* ולא לו ונראה לי שהיא התכוונה לזה שהוא לא גילה לנו שדולסה היא ילדה מדהימה כמו שאומרים "גילית לי את אמריקה" אז היא שינתה מאמריקה לאפגניסטן חחחח
ל ליאת 406 New member 18/8/05 #11 עוד כתבות חדשות של רבלדה איזה מערכת שעות או שאני לו יודעת איך קוראים לזה אבל זה חמוד אהבתי
ל ליאת 406 New member 18/8/05 #12 מערכת שעות זה באמת למוד דיי תיראו איזה פרצוף חמוד יש לדולסה אם המיקרופון ואלפונסו ביכלל איזה נונים חחח חולה עליהם
מערכת שעות זה באמת למוד דיי תיראו איזה פרצוף חמוד יש לדולסה אם המיקרופון ואלפונסו ביכלל איזה נונים חחח חולה עליהם
S shucina New member 18/8/05 #14 אני גם כמוך ... אני לא יכולה זה משגע אותי .. ואם אני עושה כי אני ממהרת או משו אני מזה מתעצבנת שאני רואה את זה..
אני גם כמוך ... אני לא יכולה זה משגע אותי .. ואם אני עושה כי אני ממהרת או משו אני מזה מתעצבנת שאני רואה את זה..
ל ליאת 406 New member 19/8/05 #15 צודקת גם אני מתעצבנת אבל לפעמים אין לי מה לעשות נגיד בהידפרק את יכולה לערוך תהודעה מחדש ולתקן תשגיאות כאן אי אפשר אה והילה אם את רוצה את יכולה לשים תכתבות באתר שלך בכיף
צודקת גם אני מתעצבנת אבל לפעמים אין לי מה לעשות נגיד בהידפרק את יכולה לערוך תהודעה מחדש ולתקן תשגיאות כאן אי אפשר אה והילה אם את רוצה את יכולה לשים תכתבות באתר שלך בכיף