כמה כרטיסים נמכרו עד כה?

magshimot

New member
9 אלף מאתיים ומשהו מדונה....../images/Emo45.gif

היה אמור להיות איזה הפקת colaboration של מדונה עם שיר של מרטין גור... הפסד שלה או שלא (אם זה עדיין בתהליך)

magshimot

New member
קראתי מזמן בדפש דוט קום

שזה היה רק שיר מעניין איפה זה נפל חבל...

Confessions

New member
כשתגיע ההופעה אני אשלח תמונות

האמת שדי התאכזבתי מה exiter tour משהוא נראה שם אנמי ומאולץ

magshimot

New member
קונפטי ממש עושים לי את זה!

בקרוב אצלנו משהו כזה ראוותני גדוש ברבבות כשדפש יבואו איפה... את מדונה כנראה תמיד יאהבו ויכירו כאן יותר אבל זה רק בגלל המדיה.

magshimot

New member
גמאני

לצערי גם מהאלבום עצמו הייתי אחרי לידה לא יכלתי להשאיר תינוק בן חודש אז נתתי את הכרטיס לאחותי שנסעה וזו היתה ההופעה הראשונה שלהם שהיא ראתה אז היא אמרה שהיא היתה מעולה (בלונדון אוק' 2001) ואני אמרתי ובטוחה שהיא עוד לא ראתה כלום

Confessions

New member
סוף סוף אני אראה אותם בקיץ...

יש לי חבר טוב שהוא חולה דפש מוד... אני מכיר אותם מ 85 די הרבה לפני שהתחליו לאהוב אותם בארץ דרך חבר גרמני שהשמיע לי אותם... לגבי ההופעה שלהם-הייתי אומר שההופעה שלהם בארץ היא הטובה ביותר הקיץ אבל מדונה מגיע גם לארץ ב 14-15-17.9.06 לתת בראש עם מופע נוצץ שמעולם לא נראה כמותו (ככה לפחות מבטיחים) אבל סבבה...כמה שיותר אמנים יבואו לארץ ככה יותר טוב

magshimot

New member
זה תמיד נכון

כמה שיותר זה אחלה... יש מספיק סלטים לכוווולם. וואלה? מדונה תבוא? חבל כי אני מתכננת לירות לעצמי בראש ברגע שדפש ירדו מהבמה אז אני לא יודעת אם אגיע לספטמבר בכלל
ראיתי את מדונה כשהיא היתה פה ב 92 או 93 מתי זה היה הייתי מה זה נערה... תמיד אהבתי אותה כל גרפס שלה זה בצבע מה לעשות מהממת

Confessions

New member
לא סתם היא נחשבת

לפרפורמרית מספר 1 בעולם. כי היא ממש נותנת את כולה.

magshimot

New member
אכן לא סתם בכלל

גם מאז שמייקל ג'קסון התחרפן אין לה בווירטואוזיות כל כך הרבה מתחרים...יאללה ביי בינתיים חייבת לזוז

זושי

New member
ותזכירו לי איזה פורום זה?

יאללה... שמעתי גם שסטינג מגיע, ואני ראיתי כל הופעה מחו"ל שבאה לארץ. מדייר-סטרייטס, סימפלי רד, מטאליקה, ביורק, סוזן ווגה, מדונה, מייקל, גרבג', פט-שופ בויס, בטח פספסתי כמה, ואת דפש ראיתי בלונדון 98' - הם אוכלים את כולם! עוד מעט אני אראה אותם שוב בלונדון... שבוע הבא!!! מי בא?

למעלה