כמה כסף בערך צריך...

rafi k

New member
כמה כסף בערך צריך...

שיהיה איתי אם אני יהיה בהודו כחודש?

sela v

New member
אני הסתדרתי

לפני כ-7 שנים בתקציב של 500 דולר לחודש בצורה מאד מכובדת, אבל זה לא טסתי - דבר שהיה מעלה את מחיר הטיול.

Yo-man

New member
ואני הסתדרתי עם 350 - וטסתי ../images/Emo13.gif

טיסה של 62$ מ-לֶה לניו דלהי. אבל זה היה במסגרת טיול של 3 חודשים, וישבנו הרבה על התחת, שיחקנו וויסט ימים שלמים, חיכינו 5 ימים לחבר חולה לפני שיצאנו לטרק... בקיצור - לקחנו את הזמן, מה שמוזיל עלויות לחודש, כי אין הרבה הוצאות על נסיעות, פילמים (היו ימים
), ואטרקציות כמו מוזיאונים, מקדשים, מוניות אליהם וכו') אם הייתי נוסע היום לחודש - לא הייתי נוסע עם פחות מ-600$, אבל זה כולל קניות ומלונות קצת יותר יקרים מגסט-האוסים פשוטים.

לימור75

New member
בצפון או בדרום?

בעיקר במקום אחד או שאתה רוצה "לחרוש"? מחיה (כולל לינה) החל ב 10 דולר ליום, (אם נמצאים תקופות ארוכות כל פעם במקום אחד, ישנים בגסט האוס זול, אוכלים מה שיש ברחוב, לא קונים כלום חוץ ממים ולא מתקשרים לארץ). הערת אגב - אפשר גם לחיות בפחות, תוך ויתור על הגיינה ותנאי מחיה אנושיים. מחיה סבירה 16-20 דולר ליום, כשהחדר כולל מקלחת, ואוכל אןכלים במקום נורמלי ולא ברחוב, במחיר הזה כלולות גם נסיעות פנים סבירות. תנאי דה-לוקס 100 דולר ליום ואפילו יותר, (נהג צמוד, מלונות פאר)

עמית22

New member
ויתור על היגינה ותנאי מחייה אנושיים

זה קצת מעליב שמישהו לא רואה ב- 90% מההודים ואחוז גבוה של מטיילים בהודו "אנושיים"

עמית22

New member
ודרך אגב

ב- 8 חודשי טיול בהודו אני יכול לספור על אצבעות ידי את הפעמים שישנתי בהם במקומות שעולים 10$ ומעלה. בד"כ תקציב השינה שלי עמד על עד 2$ לאדם (וכבר ישנתי במספר מקומות שעלו פחות מדולר).

למעלה