כמה כיף שאתם פה
ל לולה המפתה New member 21/4/04 #3 אז מה... אייבורי אתה נציג הפורום? יש משהו מעניין שאני צריכה לדעת על האנשים והעניינים פה?
פ פ ו מ ל י ת New member 21/4/04 #4 יש המון לולה .. אבל כדי להכיר ולדעת, את צריכה לקרוא קצת. קצת מאמרים, קצת הודעות קודמות וכאלה. את לא חייבת אבל כך מכירים את האנשים. ואת בהחלט מוזמנת לשאול כל שתרצי, לשתף, להשתתף. עוגיות, שתיה קרה וחמה וגם צלחת פירות יש על השולחן בכניסה.
יש המון לולה .. אבל כדי להכיר ולדעת, את צריכה לקרוא קצת. קצת מאמרים, קצת הודעות קודמות וכאלה. את לא חייבת אבל כך מכירים את האנשים. ואת בהחלט מוזמנת לשאול כל שתרצי, לשתף, להשתתף. עוגיות, שתיה קרה וחמה וגם צלחת פירות יש על השולחן בכניסה.
ל לולה המפתה New member 21/4/04 #5 תודה בובה את טובה בהכנסת אורחים אה? ill help myself עם העוגיות. אבל בא לי דובדבנים................
א אייבורי New member 21/4/04 #6 בובה ??????? כן כן היא בובת ברבי ממש ויודעת לקשור דובדבנים עם הלשון ואני יודע לעשות קסם ולהעלים דובדבן
בובה ??????? כן כן היא בובת ברבי ממש ויודעת לקשור דובדבנים עם הלשון ואני יודע לעשות קסם ולהעלים דובדבן
N nerissa New member 21/4/04 #8 אני לא יודעת לקשור דובדבנים על הלשו אבל אני מבטיחה לנסות לקשור חצוצרות עם הלשון.. זה עוזר, אייב? עכשיו תגיד לה סוף סוף??? ונשיקות לך גם. בדרך כזה.. |נשיקות בדרך כזה|
אני לא יודעת לקשור דובדבנים על הלשו אבל אני מבטיחה לנסות לקשור חצוצרות עם הלשון.. זה עוזר, אייב? עכשיו תגיד לה סוף סוף??? ונשיקות לך גם. בדרך כזה.. |נשיקות בדרך כזה|
א אייבורי New member 21/4/04 #7 כן יש הרבה ראשית יש למלא שאלון קבלה תחפשי את השאלון של פומלית ככה תכירי גם את החברים ואנו נכיר אותך שנית תספרי לנו, מי את מה את עושה פה מה אוהבת וכולי וכולי
כן יש הרבה ראשית יש למלא שאלון קבלה תחפשי את השאלון של פומלית ככה תכירי גם את החברים ואנו נכיר אותך שנית תספרי לנו, מי את מה את עושה פה מה אוהבת וכולי וכולי