כמה כדאי לסגור?

כמה כדאי לסגור?

אז זהו, ביום רביעי אני הולכת לסגירה ראשונה. מתלבטת כמה לסגור. אני יודעת שאבינוח סוגר בד"כ 5 בסגירה ראשונה אבל... כבר היום כשהכל פתוח, בכל פעם שאני מתחילה לאכול (גם כשאני משתדלת ללעוס היטב) הביס או השניים הראשונים נתקעים לי ואני מצליחה להוריד רק עם הרבה מים. אמנם מעבר לזה אני לא מרגישה הגבלה משמעותית, אבל אין ספק שכמויות המזון שאני צורכת ירדו פלאים. אני מאוד חוששת להגיע למצב של הקאות וחנק ורוצה להגיע להגבלה שתאפשר לי תזונה מתאימה, מגוונת ומאוזנת וחוששת שאולי סגירה של 5 תהיה יותר מדי? האם כדאי לנסות ולסגור על פחות? תודה מראש לכל המגיבים והמגיבות, על דעה תתקבל בברכה!

אופירA

New member
מנהל
ברור ללא ספק ש-5 יהיה לך גדול מידי

הסבירי לרופא את המצב בדיוק נמרץ, ותחליטו אם לסגור 2.5 או 3. לא יותר!!! אם זה יהיה פחות מידי, יש זמן, לא מתים מחר, יש סגירה נוספת בעוד 3-4 שבועות (ובמקרה קיצוני, אפילו אחרי שבועיים). עדיף מאשר לסגור יותר ולהסתכן בחנק. לאחר הסגירה תשבי בחוץ, ותשתי בנחת 3 כוסות מים, כדי להיות בטוחה שהם עברו טוב טוב. לא 2 כוסות, אלא עדיף 3 כוסות. להבא, במקום להוריד את האוכל עם הרבה מים, מה שלא כדאי ולא בריא (כי עלול להרחיב הוושט והפאוצ'), תשתדלי לשתות הרבה מים לפני האוכל. זה פותח את המעבר. אחרי הביס השני, לחכות כמה דקות, ואם עדיין צריך - אז לשתות.

זה מה שחשבתי

רק לא ידעתי כמה כדאי לבקש לסגור. תודהעל העצה - היום הקפדתי כל ביסים ממש קטנטנים ולעיסה טובה ובאמת היה טוביותר. הבעיה היא שאני צריכה להתרגל שבשעת האוכל אני מרוכזת רק באוכל וחושבת על כל פעולה (כמו לעיסה- תמיד היתהאוטומטית). זהלא קל כשהמולת הבית מסביבי...

נוצקה שלום

יש לי כמה שאלות: א- מה את אוכלת? האם אוכל בריא? ב-כמה ירדת עד עכשיו? מתי נותחת? ג-לאן את ממהרת?את מתחתנת בקרוב?
אם את יורדת במשקל .. אם את אוכלת אוכל נכון ובריא -כלומר בשר דגים פירות ירקות.. שותה מספיק מים.. אז לאן בעצם יש למהר? אני ירדתי כ-15 ק"ג לפני שסגרתי בכלל את הטבעת.. אח"כ סגרתי רק 2 סיסי וירדתי עוד 3 ק"ג... יש אנשים-כמוני, שעצם הנחת הטבעת גורמת להם לאכול פחות-נראה שאת המקרה הקלאסי אז למה לסגור את הטבעת? חכי קצת ונראה מה ילד יום... אשמח לתשובה.. בהצלחה רבקה

לא ממהרת בכלל

ימי החתונה כבר רחוקים ממני ועל כך יעידו ארבעת הקטנים שמתרוצצים כאן מסביבי
עברתי את הניתוח לפני כחודש והורדתי 7 ק"ג. אני משתדלת לאכול מגוון (ומקפידה שלא לאכול מעט מדי), נמנעת מבצקים למיניהם, חזרתי לחדר כושר ומתעמלת 3 פעמים בשבוע. מרגישה שכרגע לא מאוד קשה לי לשמור אבל בגלל שלא מרגישה הגבלה משמעותית אני חוששת שאני עלולה למעוד ואז הנפילה תהיה גדולה (כמו שקרה כבר בעבר, בדיאטות קודמות). אני מרגישה שהייתי רוצה הגבלה קצת יותר גדולה - לא סגירה גדולה, באמת שלא רוצה להרעיב את עצמי אבל הייתי רוצה שהטבעת "השומרת, תגביל אותי מעט יותר.

למעלה