כמה ימי עבודה יש בחודש? כמה ימי עבודה יש בחודש? אני עובד 5 ימים .. כמה ימי עבודה מחשבים חודש משכורת?
M mirand New member 2/8/04 #1 כמה ימי עבודה יש בחודש? כמה ימי עבודה יש בחודש? אני עובד 5 ימים .. כמה ימי עבודה מחשבים חודש משכורת?
א איילאיל New member 2/8/04 #2 22 ימים נכתב ע"י mirand: כמה ימי עבודה יש בחודש? אני עובד 5 ימים .. כמה ימי עבודה מחשבים חודש משכורת? לחץ כדי להרחיב... 22 ימים
22 ימים נכתב ע"י mirand: כמה ימי עבודה יש בחודש? אני עובד 5 ימים .. כמה ימי עבודה מחשבים חודש משכורת? לחץ כדי להרחיב... 22 ימים
ג גליה שמילוביץ עוד New member 2/8/04 #3 שאלות הבהרה נכתב ע"י mirand: כמה ימי עבודה יש בחודש? אני עובד 5 ימים .. כמה ימי עבודה מחשבים חודש משכורת? לחץ כדי להרחיב... שאלות הבהרה מה היקף המשרה? ועל איזה בסיס משולם שכרך?
שאלות הבהרה נכתב ע"י mirand: כמה ימי עבודה יש בחודש? אני עובד 5 ימים .. כמה ימי עבודה מחשבים חודש משכורת? לחץ כדי להרחיב... שאלות הבהרה מה היקף המשרה? ועל איזה בסיס משולם שכרך?
M mirand New member 3/8/04 #5 משרה מלאה נכתב ע"י גליה שמילוביץ עוד: שאלות הבהרה מה היקף המשרה? ועל איזה בסיס משולם שכרך? לחץ כדי להרחיב... משרה מלאה משרה מלאה .. משולם על בסיס חודשי
משרה מלאה נכתב ע"י גליה שמילוביץ עוד: שאלות הבהרה מה היקף המשרה? ועל איזה בסיס משולם שכרך? לחץ כדי להרחיב... משרה מלאה משרה מלאה .. משולם על בסיס חודשי
י יוסאריאן New member 2/8/04 #4 אם אתה עובד לפי ימים... נכתב ע"י mirand: כמה ימי עבודה יש בחודש? אני עובד 5 ימים .. כמה ימי עבודה מחשבים חודש משכורת? לחץ כדי להרחיב... אם אתה עובד לפי ימים... אז בודקים כמה ימים עבדת. (בפברואר כנראה תעבוד פחות ימים מבמרץ). אם אתה עובד במשכורת חודשית - אז מה זה משנה?
אם אתה עובד לפי ימים... נכתב ע"י mirand: כמה ימי עבודה יש בחודש? אני עובד 5 ימים .. כמה ימי עבודה מחשבים חודש משכורת? לחץ כדי להרחיב... אם אתה עובד לפי ימים... אז בודקים כמה ימים עבדת. (בפברואר כנראה תעבוד פחות ימים מבמרץ). אם אתה עובד במשכורת חודשית - אז מה זה משנה?