כמה ילדים יש לי?

יערה140

New member
כמה ילדים יש לי?

2 הפלות בשבוע ,8 2 הפלות בשבוע 12, תינוק שנולד בשבוע 40 ונלחם על חייו 3 ימים ובסוף נפטר וטפו טפו טפו 2 בנות. אזכמה ילדים יש לי?

נתנאלה2

New member
יש לך בדיוק מספר ילדים כמוני

שתי נסיכות על הארץ
וחמישה מלאכים בשמיים,
ואם תסובבי את הראש לאחור,
בעודך הולכת לאיטך בשעת בן ערביים,
תראי את הצל של חמישתם משתרך אחרייך,
לעולם ישארו איתך!

אמאלה 55

New member
בדיוק השבוע לאחר גרידה נוספת שאלתי את עצמי...

כמה ילדים היו אמורים להיות לי.
בבית יש לי 2 בנות מדהימות!!! טפו טפו טפו

הריון ראשון מ-IVF לא היה דופק ועברתי גרידה והרגשתי שעולמי חרב עלי.
הריון שני התחיל כשלישיה שלכולם היה דופק ולאחד שהפסיק הדופק בשבוע 9 ואז שוב חרב עלי עולמי כשבסקירה הודיעו לי שיש לי אמנם 2 בנות אבל לאחת מהן המח לא התפתח ונאלצתי לעבור הפחתה בשבוע 17 ולאחר מכן ירדו לי המים מאותו שק הייתי בסיכון לזיהום ולהפלה של כל ההריון אבל תודה לאל השלישית שרדה עד הסוף והיום היא בת 3.
הריון שלישי ממוקפאים למרות הסיכויים הנמוכים תודה לאל עבר בשלום והיום הארטיק בת שנה וחצי

הריון רביעי הפסיק הדופק בשבוע 8 ועברתי גרידה לפני שבוע.
יערה, אני כל כך מבינה לליבך וומזדהה איתך למרות שהסיפור שלי פתאום מתגמד לאחר שאני קוראת על התינוק שלך שנפטר אחרי 3 ימים אבל אין ספק שעם כל הקושי והכאב שאני בטוחה שהם עצומים, תודה לאל שיש לנו 2 ילדות בבית שמחזקות ועוזרות לשמור על השפיות עד כמה שאפשר.
אני מפחדת שלא אצליח להביא עוד ילד לעולם כי אני כבר בת 37 אוטוטו ובמיוחד שרציתי 4 אבל מקווה שאצליח להרות שוב בקרוב ושהפעם זה ימשיך עד הסוף והכי חשוב תינוק/ת בריא ושלם.
מאחלת לך את אותו הדבר והרבה כח ומה שעזר לי אחרי ההריון האחרון זה להסתכל על הבנות שלי בכל פעם שהרגשתי שממש בא לי לבכות.
בהצלחה!

iritz9

New member
שאלה לי אליך אמאלה

עשית IVF בגלל קשיים להכנס להריון?
ואם לא ...האם עשית דרך הקופה?

אני אחרי 4 הפלות כולם הסתיימו בגרידה בגלל שאין דופק וכולם בשבועות 7 ו6
הגשתי בקשה ל IVF בגלל שיתכן שיהיה לי סיכוי יותר גדול שאם יחזירו כמה עוברים לפחות אחד ישרוד....ובגלל שאני בת 40 ....ובגלל שאני רותה להקפיא עוברים.

וקיבלתי תשובה סתמית ומעצבנת של: "את נקלטת אז למה IVF"....
כל כך מעצבן!!!!!

למעלה