כמה טניס משפיע?

איתי110

New member
כמה טניס משפיע?

אהלן, אני מעולם לא שיחקתי טניס.. איך הגעתי לסקווש? סתם נגררתי אחרי חבר שהתלהב מהמשחק. כמה לפי דעתכם העובדה ששחקני סקווש שיחקו או עדיין משחקים טניס עוזרת להם במשחק עצמו? אני משחק ברמה בינונית-מינוס..שיחקתי סקווש עם ילד בן 13 (!) והוא טחן לי ת'צורה. הוא עונה על כל כדור! להפתעתי גיליתי שאין לו בכלל ניסיון בסקווש, וכל הכישרון מגיע מזה שהוא משחק טניס 3 שנים.. פשוט שואה גרעינית. אני כנראה אקח כמה שיעורים כדי להתקדם לאנשהו.

THDOR

New member
רמת הטניס וסגנון המשחק שלך

איתי, בהחלט ישנה השפעה גדולה של טניס על המשחק,אחריי הכל המשחק מבוסס איך שלא תסתכל על זה על עקרונות של טניס.כנראה שאותו ילד לא טחן אותך בגלל נסיונו בטניס אלא בגלל שאני מכיר אותך ויודע כמה זמן אתה משחק הוא ניצח בגלל הרמה שגם אתה הגדרת כ"בינונית-מינוס"
דור.

THDOR

New member
../images/Emo9.gif9-7 לא לאורך זמן=פוקס

גכמו שאמרת שאתה מפסיד לרוב...כנראה שזו הסיבה שאותו בן אדם לא היה רגיל לניצחון מהסוג הנ"ל.

איתי110

New member
שלילי

שלילי.. אני מכיר את אותו בן-אדם היטב.. הוא באמת בן-אדם טוב-לב ומוצלח, רק שהוא הופך לחריג ביותר אם אני מנצח אותו בסקווש או עושה לו מעל 6 נקודות במשחק.

תיקון טעות

הרשו לי לחלוק על דעתכם נכון שיש קשר כלשהו בין משחק הטניס והסקווש והוא המחבט והכדור אבל מעבר לכך כל החבטות והתנועה על המגרש ממש לא דומות בטניס החבטות מבוססות על הספין של הכדור והחיתוך שלו ובסקווש בדיוק ההפך יהיה מאוד משעשע לראות שחקן סקווש מכה חבטת סקווש במגרש הטניס...התוצאה תיהיה שלא תמצאו את הכדור כי הוא יעוף עד לבאר שבע בערך. הילד ניצח אותך בגלל היכולת שלו לכוון את היד ולפגוע בכדור אבל בטווח הארוך הוא לא יוכל להשתפר מעבר לרמה מסויימת קח כמה אימונים בסקווש עם מאמן בצורה מסודרת תלמד את הבסיס ותראה איזה השתפרות עצומה תיהיה לך!!!

למעלה