כמה טיפים

דגיתי

New member
כמה טיפים

כרגע יושבת בבית, אז יש לי זמן לגלוש ולקבל עצות. הפורום הזה שבה את לבי ובאמת נותן מוטיבציה. אז הנה כמה עצות משלי: 1. סידור בגדים לעונה הבאה- לתינוקת שלי יש המון בגדים שקיבלה לעונות הבאות. הכי נוח לשים הבגדים בקופסאות קרטון מקושטות (קונים בבזארים של ציוד מהמזרח ב- 30 ש"ח לקופסא גדולה) ולהצמיד פתק בצד הקופסא עם פרטי הבגדים( מין הילד, מידת הבגד והעונה). הקופסאות מונחות על המדף בארון וקל לאתר הקופסא המתאימה והן לא מחליקות כמו שקיות. אם קונים סטים בצבעים תואמים, זה גם צבעוני ונעים בעין. 2. ארון בחדר האמבטיה - בביתנו ביטלנו את המקלחון בחדר האמבטיה. השארנו אמבטיה ובה טוש מתכוונן למקלחת. בנישה של המקלחון שמנו ארון של אמבין (למשקיעים, ניתן לבנות ארון מעץ), ובו שמנו המגבות, המצעים ומדף לכלי רחצה ומדף לחומרי ניקוי. זה נוח כשחסרה מגבת פתאום ומפנה את הארון בחדר השינה. 3. ארונות מטבח - בארונות המטבח שמתי סלסלות פלסטיק ובתוכן חולקו מצרכי המזון לפי נושאים: מרקים, מוצרי אפייה, אטריות ופסטות וכו. מאוד נוח ולא נופל. 4. סידור ניירת - לכל נושא יש קלסר משלו, אחד לניהול שוטף של הבית (חשבונות, התכתבות וכו'), וכן לכל אחד מבני המשפחה (לתלושי שכר, בדיקות רפואיות, אישורים מהגן וביה"ס וכדומה). הקלסרים בארון משלהם וקל לשלוף מידע כשצריך. 5. צעצועים בסלון - קניתי סל כביסה דקורטיבי ענק בצבע התואם לצבעי הסלון. בסוף כל יום, כשבתי סיימה לזרוק ולפזר את כל הצעצועים בסלון, בני בן השבע ואני אוספים הכל לסל, העומד בפינת הסלון. מסתדר מהר וזמין כל הזמן. ועצה אחרונה לבינתיים... גיליתי שמה שמדרבן אותי לסדר, זה הזמנת אורחים. כשהבית "על הפנים", אני מזמינה חברה עם ילדיה וחייבת לסדר ולנקות (לא בטירוף, רק שיראה ויריח טוב). זה תמיד עובד.

SILIVAS

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

אהבתי את הרעיון של ניצול נישת המקלחון לארון

טליW

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

גם אני השתמשתי שנים בתירוץ האורחים, בכדי לדרבן את עצמי - זה עבד עליי כמו קסם (לפחות באזורים שבהם האורחים יכלו להיות).

למעלה