כמה טוב....

כמה טוב....

לרדת לאישה. אתמול, הצלחתי, אחרי שכנועים רבים, להפשיט אותה. עוד לא הרגשנו בנוח לגמרי, אחרי שעות של נשיקות ארוכות, התחלתי להפוך אותה בניסיון להבין מאיפה הזוית הטובה היותר, והנוחה ביותר. היא נשכבה על הבטן, התחת החשוף שלה מולי, משחרר את כל הפיוזים שלי במוח. לאט לאט, החלתי ללטף אותה, האצבעות שלי מרגישות את הרטיבות הגוברת שלה. הלשון שלי התחילה לעבוד, עם היד הרמתי את האגן שלה וחשפתי מולי כוס רטוב. מהנקודה הזאת לא זזתי, המשכתי לרדת לה עד שגמרה 3 פעמים, והלסת שלי לא יכלה יותר. כל פעם שגמרה היא הסתובבה אלי לחיבוק ארוך, עד שנרגעה. אני כל כך אוהב להרגיש את הלשון שלי עוברת על דגדגן לח, ושלה קטן וחטוב, ועם כל פעם האנחות שלה מוציאות אותי מדעתי.

בואנה חשבתי שזה

היה נדיר אתמול שצחקת אבל גם היום יפה לך את בטוחה שאת מרגישה טוב דניאלה?

D the kid

New member
קצת בזכות איזה דיון שהיה לנו פעם

לא מזמן התעקשתי (בעדינות) ואכן הפעם השניה הגיעה ויותר חזק מהראשונה. (מן הסתם יש ביננו התאמה טובה בתור התחלה).
על שהזכרת לי נשכחות (שפעם היתה לי יותר סבלנות).

D the kid

New member
אז הזכרת פעם:

לרדת...להמשיך בעדינות...עוברים הדיגדוגים...ממשיכים לעוד פעם
, והיא גומרת פעמיים רצוף
. זה משהו שהיה קורה בעבר הרחוק (כשהיינו צעירים משקיענים וסבלנים). בגלל אותו שירשור, חשבתי לעצמי (לאחרונה
) "מזמן זה לא קרה
".. וההמשך כבר ידוע

daniella1980

New member
אהההה:):)

מצויין!! אגב אפשר גם יותר מפעמיים ויותר משלוש וכו'.. אם מתמידים ולא מתייאשים, ואם הבחורה יודעת לנתב את התחושה שלה בין הרגליים לכיוון חיובי ולא לרתיעה מעודף הגירוי. ואז גם ההפרשים בין האורגזמות קטנים יותר ויותר, כי ככל שממשיך הגירוי - יש יותר דם שהצטבר שם (בדגדגן החטוב:)), ולכן יותר קל לגמור, ובניגוד לגברים, אין התפרצות החוצה, הכל נשאר גם אחרי הגמירה - ולכן הגירוי לא נעלם ויכול להתמשך. זה פשוט עניין של להתרגל לתחושה המוזרה הזו שיש מיד אחרי הגמירה, והיא בהחלט יכולה להיות קצת לא נעימה ומדגדגת, כשלא רגילים ולא יודעים לצפות להמשך שיכול להיות מדהים. אז אני מאוד שמחה שזה הצליח, כן ירבו!

D the kid

New member
זה הצליח מידי פעם בעבר.

הדברים שאמרת, עוררו את החשק לשחזר

חטוב או רטוב?

תמיד אני קורא את הניק שלך "מלכלך". דאבל טייק. כותבים מלחך ידידי
שלוחה לך קנאתי... מתגעגע לצלול לאיזה פוסי חם ומזמין...

sextoy6

New member
יש לי שאלה בגלל בורותי אל המלקק

אל תכעסו עלי אני באמת רוצה להבין אם זה חוסר מזל שלי או משהו לא בסדר אצלי בראש אז ככה: דבר ראשון לבחורות שירדתי להן היו הרבה שיערות סביב הכוס ועל השפתים החיצוניות וזה ממש לא נעים לאכול שיערות. אז שאלתי אל המלקק המוכשר האם לא הפריעו לך השיערות? ומה עשית... שאלה שניה: יש ריח לא נעים וזה עלי לפחות מאוד הקשה לרדת במשך זמן ממושך אבל מצד שני אולי נפלתי על בחורות עם היגייה לא טובה אז אני שואל את המללק האם היה ריח לא נעים והאם הוא הפריע לך או לא? ושאלה אחרונה באמת בגלל בורות כמה זמן ירדת לה? כי אני מתייאש אחרי כמה דקות מעניין אותי לדעת אחרי כמה זמן בערך היא גמרה בפעם הראשונה והשניה וכן הלאה תודה !!

,תשובות

סתם חוסר מזל אולי.... לא הפריעו לי בחיים שיערות, ואם הם מפריעות לך תמיד אפשר להשתמש באצבעות (או מסרק), להזיז כל פלומה לצד או להשתמש בהם בשביל להחזיק את השפתיים פתוחות. ריח לא נעים זו בעיה, אם היה אולי הייתי שוקל מחדש את כל הפעילות, אבל תמיד אפשר לקפוץ למקלחת או להשתמש במטליות לניקוי זריז. להתייאש אחרי כמה דקות זה לא לעניין, תחשוב אם מישהיא יורדת לך ואחרי 5 דקות מפסיקה, לא מוצלח, ויש ביטוי עם החמור וחצי עבודה רק שאני לא ממש זוכר איך הוא מנוסח בדויוק. אני ירדתי לה כ 20 דקות לפני האורגזמה הראשונה ובסביבות שעה וחצי אחרי לשני האחרות. החשוב הוא תשומת לב לפרטים ולהיות בהקשבה מלאה לכל תנועה וצליל שהיא עושה, לא תמיד אתה במיטה עם מישהיא שיודעת להגיד בדיוק מה טוב לה, והאתגר הוא לשחרר את הגוף שלך ושלה, להרגיע ולהגיע. להשתמש בכל האמצעים, אצבעות, לשון, אף, שפתיים, ולהנות תוך כדי.

כן

זה תלוי באישה שאיתי, יש כאלה שמאבדות עניין, הרוב מרגישות לא בנוח אחרי כמה זמן וחושבות (סתומות קטנות) שהם צריכות להחזיר. כאילו שסקס זה סחר-חליפין. ויש אפילו כאלה שמספיקה להן פעם אחת, ואז מסתובבות והולכות לישון. עם הפרטנרית הנכונה, אחת שנותנת לעצמה את המקום והזמן להרגע, אני יכול להנות ממין אורלי שעות, אבל שעות לפני חדירה.

sextoy6

New member
שמע.. למדתי וגם נראה לי שמגיע לך

גביע הליקוקים לגברים... נראה לי שאחרי הסיפור הזה אתה תקבל מסרים חחח

למעלה