כמה טוב

כמה טוב ../images/Emo54.gif

שלום לכל משתתפי הפורום, כמה טוב לראות פורום פעיל ורוחש חיים שדיבורי זימה הם לא חלק ממנו... למען האמת אין לי משהו רלוונטי לשאול/לכתוב כרגע ועל מנת שאעשה זאת בעתיד אמרו לי נא מדוע אתם מסיימים כל הודעה (כמעט) ב: אין חדש תחת... ומבחן התוצאה? או שמא פלשתי עכשיו לטריטוריה לא לי?? לילה טוב חיננית

Black Tip

New member
אין חדש

גם לי לקח כמה ימים להבין. זה קשור לחיסול חשבונות עם כותב מנוסה, חריף לשון, וקצת מריר בשם פ"ש או P.S. אולי הוא יחזור למוטב.

חיננית הים ובלאק טיפ-ברוכים הבאים

לפורומינו המכובד והמצונזר [לפעמים] לדעתי. חיננית שלום לך- מאחל לך חופש ביטוי, פתיחות, וצלילות מהנות ובטוחות, ולגבי האתר של דורי ז"ל............תמשיכי לעקוב. בלאק טיפ- אני מבין שהחלטת להצטרף לחגיגה .............עליהום, אולי הוא יחזור למוטב זה מה שכתבת בהודעתך לעיל, כמו כן גם לקח לך להבין שזה קשור לחיסול חשבונות עם .........אתה יודע גם מבקרת המדינה הגב´ מרים פורת חשבה ככה, אבל בדוח´ 49 היא כתבה בדיוק את מה שהעלתי בפניה...[החלק הארי של הדוח´]. ישנם עוד כמה שורות תחתונות שהוכחו בשטח-מבחן התוצאה, תלך לטייל ביואל הישן, ותמשיך לעקוב...........המשך יבוא
קצת מריר אמרת- אתה טועה, אתה מוזמן לטעום אותי תאמין לי שאתה תראה כמה שאני מתוק ולא מריר, אתה מוזמן להתקשר אלי , אתה בטח יודע את הפלאפון שלי, אם אתה כותב ומדבר בצורה ידענית שכזו. ניפגש בשמחות. אין חדש תחת..............
מבחן התוצאה. פילוביץ שחף.

אבנר29

New member
למה אתם ניטפלים לפ"ש

האיש חרט על דיגלו להילחם בתאונות ובשחיתות ונראה לי שכולם החליטו שזהו חיסול חשבונות נראה לי שאם לא היה שמץ של אמת בדיברי האיש לא היה זוכה לתגובות זעם מצד אנשים מסוימים תתקנו אותי אם אני טועה אבנר דרך אגב יש לכולם אישור לנקוב בלא להתייעץ בעו"ד

Pini1

New member
Black Tip - good evening

אני חושב שהתבטאותך בנוגע לפ"ש מיותרת , פוגעת ולא נכונה לחלוטין. אני מקוה שאתה תחזור למוטב , ותכהה את עוקצך במקצת. פיני

Black Tip

New member
מקפל עוקץ

פ"ש קיבל את תגובתי האישית. בור נגיד שלא הובנתי וגם קצת לא הבנתי. אין כאן נסיון לפתוח חזית חדשה, או זרם עומק סוחף. הטון היה קצת Black Tip.

קותי

New member
וכפי שכתבתי לך בתשובתי לשאלתך

הקודמת, הסיומת "אין חדש ..." ו "מבחן התו ..." הפכה לחלק מהווי הפורום. המשתתף הפעיל שטוען שיש קשר השתקה של תאונות צלילה, ושהרשות לצלילה היא התגלמות הרוע על פני האדמה, נוהג לסיים את הודעותיו בסיומת זו. חלק מחברי הפורום אימצו את הסיומת כחלק מהפולקלור המקומי. אין פה שום דבר שנחשב לפלישה לטריטוריה לא שלך, מכיון שאין כאן טריטוריות של אף אחד. כל זמן שאת לא מקללת את חברי הפורום, לא עושה אאוטינג (לקרוא לחבר פורום בשמו - במקרה שאת יודעת את זה, במקום בניק שהוא בחר לעצמו), וכותבת לענין, את בטריטוריה לגיטימית. אה שכחתי. אנחנו לא כל כך אוהבים את הפוליטיקה של ענף הצלילה. "מועדון זה יותר טוב מאחר...", "מדריך זה נראה אוכל טריפות בשבת (סתאאאאם)..." ו "רשות הצלילה או ההתאחדות הן ..." הם חלק מהדברים שלא יזכו אותך פה באהדה יתרה. אלא אם כמובן את מביאה אינפורמציה אמיתית, עניינית וטריה (לא ממוחזרת).

זימה

דעתי כדעתך. באמת חסרה כאן זימה. למען האמת, אין כלוווום. מה זה צריך להיות? האם החנקן פועל גם כסודה לשתיה הזכורה לטוב? אז מי מוכן לקחת על עצמו את תיק הזימה?

שרקי..

New member
חיננית מה זה דיבורי זימה? ../images/Emo60.gif

סוד של חרק מעופף ממשפחת הדבורים מזן זימה? האם זה סוג של דג או רכיכה? רצוי להבא לציין את שם בע"ח בלטינית כדי שנוכל לסווג אותו יותר בקלות, גם תמונה יכולה לעזור

כשתגדל תבין... ../images/Emo68.gif

רכיכת הזימה היא זן שכיח בארצנו- מורכבת מאינסטינקטים ראשוניים בלבד-ללא כל מחשבה כיוון או דרך.

פליפר.

New member
לחיננית ../images/Emo11.gif

שלום לך - טוב לראותך גם בפורום זה - ולגבי תום - אני אמסור
. ביי בינתיים נבו

שלום איש יקר

סליחה שאנחנו יורדים לפרטים אישיים- אבל אני מעוניינת לדעת מה תהיה תגובתו. (אם אפשר ע"י אייקון של פרצוף כלשהו) צ´או לבנתיים * שמא אבוא לצלול אצלכם- האם כדאי להרחיק עד יגור?

פליפר.

New member
ובכן - לגבי צלילות ../images/Emo64.gif אנחנו

יושבים ליד הקישון - ולא כדאי לנסות את זה - אם את מבינה למה אני מתכוון...
ולגבי הנושא השני
מתאר את מצבו מה לגבי שבוע הבא במועדון ריף? ההפנינג...של ההתאחדות...

בשבת ב"ריף"

ביום שבת 8/9 אני מתייצבת במועדון "ריף" ב08:00 אשמח לראותך מן הראוי לציין שאני מצטרפת כאורחת לצלילה של קורס ** כוכבים בריף הרצליה שבת שלום צ´או

Black Tip

New member
כאן לא אוכלים רכיכות זימה ../images/Emo58.gif

כאן מזריקים חנקן לדם. מהמכורים לבועות חנקן.

אבנר29

New member
תישתדלו לא לעבור לזימה בפורום הנ"ל

שלא ניזדקק לדקומפרסיה בלחץ פני הים

למעלה