כמה חשוב לכתוב

קלינאית

New member
כמה חשוב לכתוב

שלום לכולכם. אני קלינאית תקשורת שעוסקת גם בגמגום. בכל הזדמנות אני ממליצה למטופלים להיכנס לפורום, להחליף דעות ומחשבות, לקבל מידע ופידבקים ממכם ולהתעדכן בפעילויות של אמב"י. קחו בחשבון שעל כל ילד שמעז לכתוב כאן יש עוד 20 שקוראים ומזדהים. גם כשאני קוראת אני לומדת ממכם בכל פעם מחדש. תמשיכו לכתוב והרבה, אתם בטח יודעים כמה חשוב לא להרגיש לבד ובודד ושונה.

stkachov

New member
כל הכבוד לך

אני חושב שכך צריכות לנהוג כל הקלינאיות, אצלהן במשרד או הקליניקה צריכה להיות במקום בולט הכתובת של הפורום...

אני סמוי כבר המון זמן כאן

גם אני מגמגם מגיל קטן. מה למדת מההתכתבויות כאן? אני למשל הבנתי שחשוב מאוד לטפל בגימגום ואני עכשיו בודק וקורא על השיטה של הדסה. אצל ברברה דם ההתרשמות היתה שלילית ובגלל זה לא חושב שאפנה אליהם עודפעם. למדתי כאן בפורום שחשוב מאוד לשלוט בגימגם וגם שאם הוא לא עובר בחיים יותר כדאי גמגם קל מגמגום קשה. איך את מטפלת בגימגום (אולי תזכי במטופל...)? באיזה שיטה?

geashono

New member
קודם כל אני שמח

שהיבנת מהפורום שיש וכדאי ללכת לטיפול ושנית איזה התרשמות שלילית היתה לך מברברה דאם?

לא לא לא

לא הבנתי מהפורום איפה כדאי לטפל. ההתרשמות שלי מברברה דם היתה שהיא מסחרית, לא הרגשתי ממנה אמינות. אני לא רוצה ללכלך עליה כי היא לא עשתה לי משהו רע אבל אם אני לא מרגיש אמינות - אז אני לא הולך לשלם לבנאדם את קצת הכסף שנשאר לי.

למעלה