כמה חכמים פה כולם...

כמה חכמים פה כולם...

לדברי ריטה "מפגר מי שלא בא להופעה" אפשר להסיק שבפורום הזה אין אנשים מפגרים, כולם הולכים בשמחה וששון להופעה ואפילו יותר מפעם אחת. אולי ריטה חושבת שרק אנשים שיש להם כסף הם חכמים? נראה לי שטעות מרה בידיה וחבל מאוד שככה היא מתבטאת בטלויזיה ... אין גבול !!! כבר נאמרו בפורום הזה דברו נוסטלגיה על ריטה, שפעם היא הייתה שונה - וכמה זה נכון. ממרומי שנותי אפשר להגיד שעם הגיל בא לה התאבון והמופע הזה מתאר בדייקנות איפה ריטה נמצאת היום בעולם הבידור הישראלי, אי שם בעשירון העליון על במה ענקית (כי צוותא זה לא מספיק מכובד), מרוחקת מהקהל שלה. ושוב - חבל ובכל זאת שיהיה לה המון בהצלחה במופע החדש בתקווה שתחזור לימים בהם הייתה ריטה באמת , ושתוציא דיסק ראוי חדש עם שירים חדשים ולא אותם שירים ישנים...

Dug E

New member
על הומור שמעת?

אני אמנם לא ראיתי את הכתבה ששודרה בגיא פינס,שם זה נאמר..אבל רק שמעתי שזה מה שהיא אמרה. אבל אני בטוח שהכל נאמר בהומור. לכל אמן מותר לעשות פרוייקט גדול שיקדם את הקריירה שלו,תמיד יהיו את האלה שיבואו ויפרשו כל דבר לשלילי. שריטה עשתה את שיקגו-במקום להחמיא לה על האומץ לחזור למשחק אחרי שנים באו אנשים ואמרו שהיא מנזה להתקרב לקהל ממקום אחר. למה כל זה? כי נורא פופולארי לקטול את ריטה כנראה,כל אחד בא עם ה"נסיון" שלו של "כל השנים" ואומר הכל בהתנשאות רבה. החום לקהל אולי יעלם במופע החדש,אבל בסיבובי ההופעות האחרונים זה כ"כ לא נעלם למרות שאני צעיר מאוד,הספקתי להיות במספיק הופעות ישנות במספר לא קטן בכלל ולהגיד לך בבטחון מלא ששום דבר לא נעלם לה על הבמה.. מה שהשתנה זה הקהל (תפרשו את זה כקהל לא נאמן,קהל חדש וצעיר יותר/מבוגר יותר,הכל הגיוני)

על הומור שמעתי

שנים ריטה טוענת שהתכונה שהיא הכי שונאת אצל אנשים זה ציניות, ואמירה כזו נעשתה עם הכי הרבה ציניות שיש בעולם... ושוב, יהיה נחמד אם תחזור אליה עוד קצת רכות...

תלתלית

New member
לא נראה לי שהיא התכוונה לפגוע

לפעמים היא מדברת כמו "ילדה קטנה", היא מתלהבת מהמופע של עצמה.

תיקון קל

היא לא השתמשה במילה "מפגר" אלא טיפש/אדיוט, ויש הבדל קל נראה לי בין המילים.. בכל מקרה זה אפילו לא נשמע בקטע של התנשאות או משהו כזה,אלא כבדיחה ברורה לכולם, היא צחקה צחוק גדול מיד לאחר המשפט. כמו שאמרו פה המגיבים הקודמים,תמיד מחפשים את ריטה בקטנות וחבל.

ציניות??

זה ממש לא היה בציניות אלא בהומור מוחלט! נמאס כבר שנתפסים לקטנות וקוטלים אותה על שטויות. המופע זה הגשמת חלום שלה. הלוואי וכל אחד מאיתנו היה חולם בגדול כמוה ומגשים את זה... לצערנו לא כולנו זוכים לכך... תנו לא לשיר בשקט כבר! "ואני רק רציתי לשיר..."

dori9

New member
ברור שזה היה בצחוק

ובנוסף , במקומות שונים באולם היו כרטיסים במחיר של 89 ש"ח. שזה מחיר סטנדרטי להופעה ב"זאפה". שזה אולם/מסעדה עם הופעות מינימליסטיות.

yaeli 101

New member
בוא ננסה לעשות קצת סדר בבלאגן

אני אנסה להיות אובייקטיבית לגבי ריטה, למרות שאחרי כל כך הרבה שנים קצת קשה להיות אובייקטיביים. מי שלא מכיר את ריטה יכל בקלות להעלב מהערה כזו, סביר להניח שהיה מדובר בהומור מטורף שרק בודדים הבינו, אז יכול להיות שזה פוגע. באופן אישי לא ראיתי את הראיון הזה עם ריטה, אבל כשקיבלתי ברצף 3 טלפונים ששואלים אותי איך ריטה מרשה לעזמה להתבטא ככה (כאילו שאני הדוברת שלה, או מומחית לענייני ריטה), הבנתי שלא כולם הבינו את ההומור שלה. ההבדל בין אידיוט למפגר יכול להיות קריטי , אבל לא זה צריך להאמר ולא זה - לדעתי בלבד. ואכן, המופע הזה הוא הגשמת החלום של ריטה וכולי תקווה שהוא יצליח לפחות כמו שמצפים שיצליח, אבל יש בו מן טעם של ניתוק מהקהל שלה, טעם של ריחוק, טעם של טיפוס עוד צעד אחד על האולימפוס שעליו יושבים האלים ה"אמיתיים". ברור שזה יהיה מופע שלא נראה בארץ, ברור שריטה מסוגלת להרטיט לבבות בהופעה כזו, השאלה אם למופע מסוג זה יש מקום כאן בארץ. נכון, גם האיחוד של כוורת היה אירוע מיוחד וחד פעמי (פעמיים איחוד), ולמופע הזה יש טעם קצת של פסטיבל - חודש שלם ומי שלא מגיע - אידיוט!!! בקיצור, אני מאוד מקווה שיבוא יום שריטה תחזור להיות ריטה, בלי מסכות, נוצות, ארקובטים שמתרסקים או מסכי ענק. אותה ריטה שנוגעת בכל אחד בקהל ושיודעת במבט אחד לגרום לנו לסלוח לה על ה-כ-ל

Dug E

New member
../images/Emo45.gif

אבל אני חושב שזה יפה מאוד שהיא מגוונת שיכולות הבימתיות שלה.

למעלה