כמה חידושים!

Hippie Jeannie

New member
כמה חידושים!

באזור ה"מאמרים" בפורום נפתחו שתי קטגוריות חדשות - מילים לשירים ותקצירים. שמתי שם כל מיני דברים שאתם כתבתם, כמיטב יכולתי (לא יכולתי לפרסם הכל כי אין לי זמן לעבור על כל הארכיון...), ואשמח מאוד אם תשלחו לי במסרים אישיים תקצירים וליריקס נוספים. אני חושבת שזה עשוי להעשיר מאוד את הפורום. בנוסף - ברוב מילות השירים לא ידעתי מי תרגם, ומאוד חשוב שאם אתם יודעים - תגידו לי - כי יש את כל העניין של זכויות יוצרים ולתת קרדיט. בנוסף - בעצת קובי, שהוא משתמש יחסית חדש כאן, אני גם פותחת קטגוריה של ביקורות. אתם מוזמנים לשלוח לי ביקורות שלכם על מחזות זמר, הן בארץ והן בחו"ל (רק לא מחזות זמר של חנוכה בבקשה), ואני אפרסם. רק בבקשה - ביקורות בונות ומנומקות היטב. מקווה שתהנו מהחידושים! שבוע טוב לכולם!

Hippie Jeannie

New member
ובלי קשר -

אני מחפשת את המילים של השירים מפיטר פן הישן. חיפשתי וחיפשתי בארכיון, ולא הצלחתי למצוא (אם אני לא טועה היה שרשור שלם כזה). אשמח לקבל עזרה.

actress

New member
הספר יעזור לך../images/Emo35.gif

ד"א תומש עדין פה

Yentl

New member
וואו!!

כל הכבוד - זה ממש אחלה רעיון!! אהבתי. אני אכתוב ביקורות כשיהיה לי זמן (אחרי תקופת המבחנים...).

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif מקסים../images/Emo140.gif

האם לתמלל את הקלטת של "יוסף" שיש לי? אם כי אני עדיין לא חושבת שזה תרגום טוב במיוחד...

moran500

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

בקשר למחזות זמר של חנוכה, יש מחזות זמר שעלו בחנוכה, אבל הם באמת מושקעים ואיכותיים (לא העדכניים כמובן), כמו "צלילי המוזיקה" שהיה עם חני נחמיאס וששי קשת. אז אני חושבת שגם פה צריך להבחין.. חוץ מזה, אחלה רעיון בקשר לליריקס!

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif נכון../images/Emo45.gif

צלילי המוזיקה היה ממש מקסים

Fairywitch

New member
מנהלת יקרה, אם את כבר פה...../images/Emo24.gif

כולנו היינו בעד לטאגלן את שרשור מחזות הזמר לפי הא"ב. אז... הממממ... מה דעתך? הנה קישור.

Hippie Jeannie

New member
אמ...

אולי אני קצת טיפשה, אבל מה זה לטאגלן? בכל אופן, זה שרשור רחב, אבל אני לא חושבת שהוא צריך לתפוס מקום מרכזי כלשהו (בהנחה שלזה התכוונת). נו אפנס, אבל זה שרשור שלא ממש מעשיר, מה גם שבחיים לא תוכלי לכתוב שם את כל המחזור זמר שקיימים.

Yentl

New member
"לטאגלן" פירושו לשים ב"טאג ליין"

שזה מעין "ראש" לדף - אבל כשאני מסתכלת, אני לא רואה ממש מקום (פיזי, אני מתכוונת) כזה בפורום.

Fairywitch

New member
כמו שנאמר- לשים בטאגליין-

כדי שתמיד נוכל לחזור אליו בקלות. לדעתי זאת רשימה חשובה למדי, גם אם רשמנו שם את רוב מחזות הזמר ולא כולם... הרוחב שלו לא מפריע, ולא תופס מקום מרכזי, ומצד שני- הוא נשאר נגיש בקלות.

Hippie Jeannie

New member
אבל... אבל...

מממ, תודה רבה רנץ', אבל דווקא את השיר שחיפשתי לא היה שם

למעלה