כמה חורים בעלילה...

yael sche

New member
כמה חורים בעלילה...

קודם כל הדבר הכי מוזר ולא מוסבר- מה קורה עם הרצח של השוטר? והרצח של זוהר קידר? כאילו מה? נטשו את החקירה? זה כבר לא משנה שזוהר מתה? חוק ההתישנות? ומה עם זה שהחשוד העיקרי ברצח של זוהר היה הבנאדם האחרון שדיבר עם אלפונסו? לא חושדים שאלי הוא בעצם רצח גם אותו? משטרת ישראל? חבורה של פסיביים אינפנטיליים?? דבר שני שהוא ממש מוזר- לא הייתה למשה הלוויה! לא קברו אותו. אין לי קבר? לא חקרו קצת לבדוק למה אוטו מתפוצץ באמצע החיים? וגם אם לא נשאר כלום מהגופה למה לא אומרים את זה? ודורין, היא לא זוכרת שמי שמת צריך לקבור אותו? פשוט השאירו את האוטו המוצץ שם באמצע המדבר או איפה שזה לא היה? אה ומשהו קטן- איידס- זה נושא קשה מדי לטלנובלה.... מצהפ לתגובות...

eris1515

New member
תגידו מה עם.....

ההופעה של דורין עם הלה1קה שלה? למה דורין כבר לא עובדת בבר?

charmedl

New member
גם אני שמתי לב לזה

היא התכוונה לנסוע לאוסטרליה והיא לא היתפטרה. אני מבינה שלא היה לה זמן לזה אבל איך אבי המנהל לא דאג? או שאל???????

ממממ זה נכון

כאילו הרוב פה נכון...
אבל שמעי זאת טלנובלהההההההההההההההההה... זה כבר לא משו הגיוני... אז ככה זה ואין מה לעשות... חחחח
לא'דעת מה עוד להגיד בכל טלנובלה יש דברים לא הגיוניים... ואיידס זה לא נושא כ-זה קשה לדבר כזה.. כי רוצים לפתח לנו מודעות לזה.. נראה לי...

sharon שרון

New member
ועוד חור להוסיף!!!!!!!!!!!!

מה אם גודאר??????? לא מראים אותה יותר!!!!!! היא נעלמהה??????

mary17

New member
נכוןןןןןןןן גודארנבת היא חמודהההההה

שמה כאן איקון של ארנבת שאין --->|ארנב|

ViCtOrIaBeCkHaM

New member
תשאירי משהו לדמיון שלך...חחח

סתם...בדרך כלל הטלנובה לא מציאותית...

yael sche

New member
תגובה...

נכון דיברו על זה שיחקרו את המוות של משה אבל לא עשו עם זה כלום עד עכשיו ועבר מלא זמן... ואיך זה שלא קברו אותו עדיין?

איך אתם רוצים שיקברו אותו??

הוא נשרף!! אין גופה.. ואין לו משפחה או מישהו שיקבור אותו. גם אתם יודעים למה לא קברו אותו? כי הוא חי!! זה סימן כל כך שקוף וברור.. ובקשר לאלפונסו אתם באמת צודקים.. אבל מה לעשות ככה זה בטלנובלה כל כך מופרח אבל יפה בטירוף !!

נעמהdj21

New member
עדיין עושים הלוויה לא משנה מה!!!

אפילו את אילן רמון קברו...זה לפי ההלכה היהודית.אנדרטה , קבר ,מצבה... משו.

blinki1

New member
אלה לא בדיוק חורים...

תראי זאת בכל זאת טלנובלה הלויה של משה היא פחות רלוונטית לצורך העלילה התקדמות החקירה בקשר לזוהר ולשוטר גם לא ממש רלוונטית ופחות מעניית. זאת טלנובלה ממשיכים הלאה לא מתעכבים על פרטים קטנים יש בה דברים קיצוניים כמו האידס של מיה יש בה דברים הגיוניים ודברים שהם פחות הגיוניהיים ככה זה אסור לשכוח זאת בכל זאת טלנובלה לא מציאות

למעלה