כמה חדשות מהיום

NYMets Man

New member
כמה חדשות מהיום

דבר ראשון, הידיעה המרכזית היום... ראלף שומאכר הודיע שהוא וטויוטה יפרדו בסיום העונה, והוא אינו יודע מה צפוי לו בעתיד. בנתיים נושא העונה הבאה עדין לא ידוע, אך הוא לא מדבר על פרישה ואומר שצפוים לו שיחות על קבוצות אחרות בשבועות הקרובים. בהצלחה לו
פרננדו אלונזו רומז בנוגע לעתידו ואומר שיהיה מאושר לא להיות באותה הקבוצה עם המילטון בעונה הבאה, ולא מנסה להסתיר את זה בשום מילים יפות.
וקבוצת טורו רוסו (STR) מודיעה שהיא תערער על העונש שקיבל ליוצי (25 שניות אם אני לא טועה) שהוריד אותו למקום התשיעי וזיכה את סוטיל בנקודה במקומו. בהצלחה

7liel7

New member
כרגיל, אלונסו...

הוא ונימוסיו יכולים למנוע את התחממות כדור הארץ
. הוא אמר את זה רק מתוך פחד מלואיס...

lb22

New member
הוא אמר את זה בתגובה ל"נימוסים" של הילד

שבמשך יומיים וקצת טחן לכל כלי תקשורת את הדברים הבאים : " אני לא רוצה לנהוג עם פרננדו , הוא לא לויאלי לקבוצה , בלה בלה בלה תעיפו אותו ממקלארן".... אלונזו יכול להגיד שהוא לא רוצה לנהוג בקבוצה ביחד עם המילטון אחרי הדברים האלו.. הילד הזה , והוא ילד קטן ופישר לא קטן שלא עשה כלום בקריירת הפורמולה 1 שלו פותח את הפה שלו יותר מידי. זה שהוא זכה העונה באליפות לא אומר שהוא יכול לפתוח את הפה שלו כמו שהוא עשה בימים שישי שבת וראשון.

NYMets Man

New member
אני פשוט לא סובל את המילטון

דיברתי על זה עם חברה שלי, שהכירה את השנאה שלי לאלונזו, אבל אני חייב להודות שמירוץ אחרי מירוץ אני יותר ויותר רוצה שאלונזו יזכה, ואפילו איפשהו מקווה שהוא יעבור לפרארי מתישהו. ההמילטון הזה פשוט גרם לי לראות את הצדדים הרגישים של אלונזו וזה מפחיד קצת... אני כל כך לא סובל אותו

Go On Alonso

New member
צודק100%

שאנשים יתחילו להבין ...אלונסו בתוך הקבוצה והוא מרגיש את זה...איך הם מעדיפים את המילטון..והוא במשך שנה שיחק אותה ילד תמים... קבוצה אנגלית ונהג אנגלי...תקשורת אנגלית לוחצת.... המילטון קיבל אישור מאדון דניס להגיד את הדברים ..כדי שאלונסו יבקש לעזוב ולא ישלמו לו. הלאווי שיעבור לפרארי.. ויראה להם מאיפה הדג משתין. לעולם לא אהבתי את פרארי...אם אלונסו יעבור לשם.. כול כולי פרארייייייייייייייייי

Thierry Henry

New member
ואני אתן ככה השערה שלי לעונה הבאה.

תייחדו את שתי הידיעות הראשונות ביחד, לי יש הרגשה שמאסה יוחלף בראלף אולי בעזרת האח ואם אלונסו אכן יעזוב לפרארי אני מאמין שהם גם ישתפו פעולה ביחד.

למעלה